isminiz@yaramazadam.com
Sign up
Check e-mail
"Zor bir gruba düştük"
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Yaramazadam > Spor > Basketbol > "Zor bir gruba düştük"

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: "Zor bir gruba düştük"  (Okunma Sayısı 87 defa)
Temmuz 11, 2008, 01:36:57 pm
no_fear_06
:::...gOrGiAs...:::
Global Moderator
Süper Üye

REP +1000/-1

düŞmAn kElİmEsİnİN AnLmInI DoStLaRıMdAn öGrEnDiM

Üyelik Bilgileri WWW Offline
« :»

Basketbolda FIBA Bayanlar Avrupa Kupası'nda (G) Grubu'nda mücadeleedecek Galatasaray'da, antrenör Cem Akdağ, oldukça zor bir grubadüştüklerini söyledi.
FIBA Avrupa Kupası'nda geçen sezon yarı final oynayan Galatasaray'ın busezon (G) Grubu'nda Buducnost (Karadağ) ve Mondeville'in (Fransa) yanısıra, Krajisnik-Aris maçının galibiyle mücadele edeceğini hatırlatanAkdağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
''Mondeville oldukça iyi ve tecrübeli bir takım. 4 sezondur AvrupaLigi'nde mücadele ediyordu. Bu sezon Avrupa Kupası'nda yer alacak.Grubun favorilerinden biri. Karadağ'ın Buducnost takımı da çok güçlü.Çok iyi bir ekolden geliyorlar. Üçüncü rakibimizin de Yunanistan takımıAris'in olacağını düşünüyorum. Onlar da yabana atılacak bir takımdeğil. Diğer gruplara baktığımız zaman güçlü bir gruba düştüğümüzü söyleyebilirim.''
Cem Akdağ, hedeflerinin Avrupa Kupası'nı kazanmak olduğunu belirterek,''Kupayı almak için elimizden geleni yapacağız. Hedefimize kilitlenmişdurumdayız. Zorlu bir grupta mücadele edecek olmamız, sonlara doğruoynayacağımız maçları ön tarafa çekiyor. Geçen sezon hem hem AvrupaKupası, hem de ligde çok iyi sonuçlar aldık. Bu sezon daha iyisiniyapmaya çalışacağız'' diye konuştu.

Sponsor Baglantilar

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Start | Sayfa 0 | Sayfa 1 | Sayfa 2 | Sayfa 3 | Sayfa 4 | Sayfa 5 | Sayfa 6 | Sayfa 7 | Sayfa 8 | Sayfa 9 | Sayfa 10
Yaramazadam | Powered by SMF 1.1.3.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
| Sitemap Arşiv2 Program Arşiv Program Arşiv Sağlık Sağlık Rehberi

Yaramazadam Çöl Atesi v3 by rallyproco