Duyurular
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Zigiç gelmeye dünden razı  (Okunma Sayısı 440 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
m3hm3t_1907
Moderator
O Artık Bizden
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 11, 2007, 10:32:57 ÖÖ »

Sırp forvet Nikola Zigiç'in menajeri futbolcunun F.Bahçemiz'e gelmek için can attığını söyledi

F.Bahçemizin transfer listesinde bulunan Nikola Zigiç'in menajeri Milan Calasan, Valencia'nın teklifine karşın oyuncunun takımımıza gelmek istediğini açıkladı. Sabah Gazetesi'nden Galip Öztürk'ün 11 Temmuz 2007 tarihli haberine göre Sırp menajer resmi bir teklif olmadığını söyledi, ancak önemli bir noktaya parmak bastı: "Nikola, Kezman ile çok iyi arkadaş. Tatillerini birlikte geçirdiler. Kezman'ın onu Fenerbahçe'ye gelme konusunda ikna ettiğini, İstanbul'u, Türk insanını öve öve bitiremediğini ve kulübüne de tavsiye ettiğini biliyorum." Sırbistan Milli Takımı'nda Zigiç- Kezman ikilisini seyretmekten büyük keyif aldığını da belirten Calasan, "Zigiç golcülüğünün yanısıra kafa toplarında ve asist yapmada son derece etkili bir oyuncu. Kezman'a Fenerbahçe'de en az 20 gol attırır" dedi.

VALENCİA İSTİYOR AMA...
Calasan, Valencia'nın Zigiç için devrede olduğunu açıkladıktan sonra bombayı patlattı: "Sana şunu söyleyebilirim ki, Valencia çok ciddi bir teklif yaptı, ancak Zigiç benim de anlayamadığım bir şekilde F.Bahçe'yi istiyor. F.Bahçe bugün arasın, yarın İstanbul'a gelir imzalarız." Zigiç, geçen sezon Trabzon'un da gündemine gelmiş. İstanbul'a gelen Calasan, Nuri Albayrak ile görüşmüş, ancak anlaşamamış. Ancak bu sezon Zigiç'in F.Bahçe formasını giymesi yüksek ihtimal gözüküyor.
no_fear_06
:::...gOrGiAs...:::
Global Moderator
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

düŞmAn kElİmEsİnİN AnLmInI DoStLaRıMdAn öGrEnDiM

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #1 : Temmuz 11, 2007, 12:04:23 ÖS »

mateja saolsun tüm sırpları toplar artık
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: