Duyurular
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: KUTSİ FUN CLUB  (Okunma Sayısı 6712 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
no_fear_06
:::...gOrGiAs...:::
Global Moderator
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

düŞmAn kElİmEsİnİN AnLmInI DoStLaRıMdAn öGrEnDiM

Üyelik Bilgileri Site
« : Temmuz 07, 2007, 10:52:59 ÖS »

Ahmet Kutsi KARADOĞAN
Anne adı Hatice, baba adı Şinasi'dir. Lise yıllarında yakın çevresinin "sesin güzel" uyarılarını önemseyen ve şan dersi alan Kutsi, 2000 yılında Erol Köse Production tarafından ilk albümü "Aşk Payını Aldı"yı çıkararak büyük bir ünvan kazandı. Uzun bir ara veren ve bu arada çok iyi şarkılar yapan Kutsi, 2005 yılında Erol Köse Production tarafından "Sana Ne" albümünü çıkartı.

Bir kız kardeşi olan Kutsi, Ayrancı Lisesi'ni bitirmiştir. En sevdiği eşyası ise gitarıdır.

: KUTSİ , Kızların Yeni İdolu ::

Şu sıralar ivmesi yükselişte olan özel bir müzisyen dikkatleri çekiyor. Şarkıları , yakışıklılığı ve düzgün karakteri ile genç kızların sevgilisi olan KUTSİ

Albüm biraz geç çıktı ,ne yaptın bu süre içinde ?
Geçen albümümden bu güne kadar dört sene geçti , bu süre zarfında extra programlar yaptım , 50-60 beste yaptım. Bu bestelerimi değerlendirdim. Berksan’a “Tıpış Tıpış” , Petek Dinçöz’e “Doğumgünü” , Nalan’a “Adresi Biliyorsun” adlı bestelerimi verdim, yakında çıkacak olan Hülya Avşar albümümde “Ankara” adlı bestem yer alacak.

“Sana Ne” albümüne nasıl hazırlandın. Bu nasıl bir albüm oldu ?
“Sana Ne” de 16 şarkı yer alıyor , ikisi version. On şarkıda kendi imzam var , Şubat ayından Temmuz sonuna kadar stüdyoda geçirerek zamanımı bu albümü tamamladım.Şarkıların düzenlemeleri Ceyhun Çelik’e ait, albüme adını veren şarkı “Sana Ne” nin düzenlemesini ise Suat Aydoğan üstlendi.

Albümde solist olarak Akordeonun ön planda olduğu şarkılar var , albüm için söylemek istediğim en önemli şey ise albüm soundunun sahne soundumla aynı olduğu.Yani beni sahnede nasıl dinlerlerse albümde de aynı biçimde dinleyecek insanlar. Buna çok dikkat ettik , albümü unplugged mantığında düzenledik.

Kutsi gerçek adın mı ?

Kutsi benim gerçek adım , dedem iyi bir müzisyen iyi bir keman virtüözüydü. Onun edebiyat öğretmeni Ahmet Kutsi Tecer’de duyulan hayranlıktan dolayı bana Kutsi adı verildi.İsmimin albüm için iyi bir isim olduğunu düşünüyorum.

“Sana Ne” adlı şarkı nasıl oluştu ?

Albümüm tamamlamıştık , mastering aşamasına gidiyorduk ki birden bir son dakika golü olarak “Sana Ne” yi besteledim, Erol Bey’e gösterdiğimde ise bu şarkıyı hemen A1 yapma kararı aldık ve çıkış şarkım oldu.

Peki Ya “Adresi Biliyorsun” ?

Nalan’ın şu anki hiti “Adresi Biliyorsun” “Sana Ne” ile kardeş bir şarkı. Aynı dönemde çıktılar. O dönem bir ilham duygu yoğunluğu içindeydim. Elimde gitar , kalem oturup şarkılar yapıyordum.Bu iki güzel melodi çıkınca neden bunları sanatçılarla değerlendirmeyeyim dedim ve “Adresi Biliyorsun” adlı bestemi Nalan’a verdim.Nalan’da şarkıyı çok iyi seslendirdi ve şarkı ona çok yakıştı.

Son dönemlerde “Sana Ne” ve senin Mustafa Sandal ile kıyaslanman hakkındaki görüşün nedir ?

Son dönemlerde “sana ne” Mustafa Sandal’ın “Yamalı Tövbeler” adlı şarkısı ile kıyaslanıyor. Bu benim dışımda gelişen bir olay.Ben asla benim şarkım önde olsun , benim şarkım dinlenmesin muhabbetinde olan bir insan değilim.Şarkılarıma da kendi sesime de güvenen bir adamamım. Kendi müziğimi kendim ürettiğim içinde mutluyum.Görsel anlamda yapılan benzetmeye gelince tamamen halka kalmış bir durum bu.Tabii ki insan insana benzeyebilir , ben bu konuda daha fazla yorum yapmak istemiyorum , çünkü bütün olaylar benim dışımda gelişen olaylar. Ayrıca Mustafa Sandal’a da saygım sonsuz , sonuçta aynı şirketteyiz. Kendisini uzun yıllar takip ederim , çok başarılı çalışmaları var.

2.Albümündeki Şarkılar
KUTSİ 2007- Ayni Sehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor
01. Kutsi 2007 - Hediyem Olsun
02. Kutsi 2007 - Olay Olacak Askimiz
03. Kutsi 2007 - Ayni Sehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor
04. Kutsi 2007 - Bugün
05. Kutsi 2007 - Dua ET
06. Kutsi 2007 - Serefine Sevenlerin
07. Kutsi 2007 - Ilan - I Ask
08. Kutsi 2007 - Yeni Saclarda Aklar
09. Kutsi 2007 - Posta Kutusuna Baki Ver
10. Kutsi 2007 - Sevdigim Istanbula Gelin Oluyor
11. Kutsi 2007 - Dertlerimi Zincir Yaptim
12. Kutsi 2007 - Son Perde
13. Kutsi 2007 - Duvardaki Resim
14. Kutsi 2007 - Büyüme Bebek
15. Kutsi 2007 - Günaha Girme
16. Kutsi 2007 - Nokta Koyulacak
no_fear_06
:::...gOrGiAs...:::
Global Moderator
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

düŞmAn kElİmEsİnİN AnLmInI DoStLaRıMdAn öGrEnDiM

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #1 : Temmuz 08, 2008, 09:45:17 ÖS »

bu arada kutsi 92-93 yıllarında ankara polis evinde gitar calıyomuş ...
star
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ağustos 26, 2009, 01:48:15 ÖÖ »

KUTSİ AFYONKARAHİSARDA 27 AGUSTOS 2009 DA KONSER VERECEK  ve 28 AGUSTOS SEVDA KARABABA  AFYONKARAHİSARDA  OLACAK Gülümseme BİZİM İÇİNDE BİR SÜPRİZ OLDU
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: