Duyurular
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: yaşam cesurları sever.'engellerimi seviyorum bana ben olduğumu hatırlatıyorlar'  (Okunma Sayısı 719 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hope777
Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 09, 2007, 04:56:16 ÖS »

.arkadaşalar bu güzel yazıyı sizlerle paylaşmak istedim ..keşfedeceğimiz çok şey var hayatta ..nice keşiflere ve güzelliklere...

korkaklar cesurları sevmez ..çünkü cesurlar onlara kendi korkaklıklarını hatırlatırlar.

sevgiden korkarız,sevgi sandığımız duygularımızın karşılığını alamadığımız için..

başarıdan korkarız ,keündimizi başarılı sandığımız bir anda karşım ıza  çıkan engellere direnemediğimiz için.

benliğimizi ifade etmekten korkarız,çocukluğumuzda kendimiz olduğüumuzda cezalandırıldığımız ,anne babamızın istediği doğrultuda maskeli davrandığımızda ödüllendirildiğimiz için.

cesaret, korkunun olmaması değil,korkuya rağmen adım atabilme becerisidir..

cesaret ,bize karşı gibi görünen koşullara rağmen güvenle ve güçle risk alabilmek ve yapmak istediğimiz şeyi yapmaktır.

cesaret,potansiyelimizin ortaya çıkmasını engelleyen duvarları aşabilmek ve korkularımızın üzerine gitme kararını verebilmektir.

engeller sizi kamçılayan,azminizi artıran yardımcılarızdır..inanın,istediğiniz şey önünüze altın tepside sunulsaydı,ondan zevk almazdınız.engeller ,içinizdeki gücün ortaya çıkmasdını sağlayan anahtarlardır.engelleri aşmamını hazzı çok büyükk..

yeter ki içinizdeki cesareti özgür bırakın ,ötesini yaşama bırakın....

NİLGÜN    NXXXX.......

« Son Düzenleme: Temmuz 13, 2007, 08:23:46 ÖS Gönderen: hope777 » Kayıtlı
boxcigar
Administrator
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #1 : Temmuz 09, 2007, 05:09:14 ÖS »

Tebrik ederim siz mi yazdınız  

SuSkUnLuGuM aSaLeTiMdEnDiR, hEr SöZe VeRiLeCeK bİr CeVaBıM vAr...LaKiN öNcE lAfA bAkArIm LaFmI dİyE sOnRa SöLeYeNe BaKaRıM ADAM MI dıye!!!!
stromwinder
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

sEN hEP bURDASIN...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 09, 2007, 06:52:57 ÖS »

züperrrrrr yazı ama başka yerde de görmüştüm alıntı yani:)
« Son Düzenleme: Temmuz 09, 2007, 08:05:34 ÖS Gönderen: no_fear_06 » Kayıtlı
sarsıntı_sedef
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Temmuz 13, 2007, 01:16:27 ÖS »

züperrrrrr yazı ama başka yerde de görmüştüm alıntı yani:)
ZATEN ADAM ALINTI OLMADIĞINI İDDEA ETMEMİŞKİ...  ZATEN BU SİTEDE ÖZELLİKLE KOMİKLER BÖLÜMÜNDE HERŞEY ALINTI AMA ZİYANI YOK. BENCE...
cagrı_gs_1905
Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Temmuz 17, 2007, 12:03:23 ÖS »

bencede
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: