Duyurular
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ya da  (Okunma Sayısı 312 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yaramazadam
Administrator
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : Ağustos 01, 2008, 12:10:13 ÖS »

Kadınla kocasının arasında uzun süredir bir faaliyet yokmuş. Koca neyaparsa yapsın karısının ilgisini çekmeyi başaramıyormuş. En sonundaçareyi karısını bir psikoloğa götürmekte bulmuş. Psikolog genç ve güzelkadını problemini cözmek için : "Anlatın bakalım bir gününüz nasılgeçiyor "demiş. Kadıncağız baslamış anlatmaya ... "Sabahlari işe geçkalmamak için taksiyle gidiyorum. Fakat yanımda para bulunmadığındansoför " Bayan ya parayı ödersiniz ya da .." diyor. Mecbur kaldığım için' ya da ' yı seçiyorum.Durum böyle olunca işe gec kalıyorum tabiiPatronu kapıda kaşlarını çatmış beni beklerken buluyorum. Patron," iseböyle geç gelmeye devam edersen seni işten atarım ya da .." diyor. Yine'ya da' yı tercih etmek zorunda kalıyorum.Akşam eve yorgun argıngeldiğimde ev sahibi kapıya dayanıp kirayı yine bir haftageciktirdiğimizi belirterek " ya kirayı hemen ödersiniz ya da ." diyor.Eee, haliyle 'yada' yı tercih ediyorum.Kocam eve geldiğinde de o işiyapacak halim kalmıyor tahmin edersiniz " Psikolog kadına bakıyor :"Hanımefendi tüm bu anlattıklarınızı kocanıza anlatabilirim ya da..."
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: