Duyurular
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Toraman ve Üzülmezin Kadro dışı kalmalarının Perde Arkası  (Okunma Sayısı 405 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
no_fear_06
:::...gOrGiAs...:::
Global Moderator
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

düŞmAn kElİmEsİnİN AnLmInI DoStLaRıMdAn öGrEnDiM

Üyelik Bilgileri Site
« : Temmuz 13, 2008, 12:47:45 ÖÖ »

İşte olayın perde arkası!..

Beşiktaş'ı karıştırankavganın taraflarından İbrahim Üzülmez yaşananlardan dolayı pişmanolmadığını söylerken, "Ben görevimi yaptım. aynı olay tekrar yaşansa,aynı şekilde davranırım" dedi.
İbrahimToraman ile birlikte İstanbul'a gönderilen İbrahim Üzülmez uçağabinmeden kısa süre önce Lig TV muhabiri Atakan Kurt'un sorularınıyanıtladı ve yönetimin vereceği her karara saygılı olduğunu dabelirtti.

"TERLİKLE İNİLEMEZ"
İbrahim şunları söyledi: "Çok konuşulacak bir konu değil. Kamplardaherkes kurallara uymak zorunda. Hocamız "terlikle inilmeyecek" dedi.Ben de "terlikle inme" dedim. O da bana "ayağımda yara" var, bana nedensöylüyorsun dedi". Bende "o zaman gideceksin ve hocandan izinalacaksın" dedim. O da bana cevap verdi ve kavga ettik. Yumruk yumruğagirdik. Durup dururken kimseye saldırmıyoruz. Gene aynısı olsa aynısınıyaparım pişman değilim. Sonu nereye giderse gitsin yaparım. Ben butakımın kaptanıyım ve hocanın dediklerinin aksi olamaz. Bize İstanbul'agideceğimizi söylediler doğru mu yanlış mı yönetim bilir. Ortada birkavga var herkesin önünde olmuş olan yönetim me derse saygım var. Benimkimseye karşı bir art niyetim ya da "kaptanım ezeyim" diye birşeyolmaz. Ama karşı taraf farklı görüyorsa, kendisini birinci kaptangörüyorsa ben onu bilemem. Benim de kulağıma gelen şeyler var amabilemem."

"Disiplininolduğu yerde başarı vardır. Ben bile terlikle inemem kaptanım amainenemem. Hoca ne derse odur. Ben de hesabını sorarım. Konuşma tarzımızfarklı olabilir. Sonuçta takımın kaptanlarısınız. Kızdığım birşey yok.Ben durup dururkren kavga çıkartmadım ki. Disipline uyulmasıgereklidir. Üzgün değilim. Yaşanılması gereken bir olay yaşandı. "Kal"derlerse kalırım, "git" derlerse giderim. Şimdi kafamı dinleyeceğimsonra bakacağız. Yönetim ne derse razıyım cezasına katlanacağız. Sinanabi de çok üzgündü kızgındı, "İstanbul'a gidiyorsunuz" dedi. Başımızüstüne. Kadro dışındaysak da ne yapalım kalırız. Ama söylüyorum birdaha olsa bir daha kavga ederim."

VİDEO İÇİN TIKLA

İŞTE SİNAN ENGİN'İN ŞOK SÖZLERİ! TIKLAYIN..

TSYD'DEN SİNAN ENGİN'E ÇAĞRI!.. TIKLAYIN

TORAMAN İSTANBUL'A ÜZGÜN DÖNDÜ... TIKLAYIN

YENİ KAPTAN KİM OLDU? TIKLAYIN
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: