isminiz@yaramazadam.com
Sign up
Check e-mail
Teyzeme bak hele...
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Yaramazadam > Yaramazadam YASAM-MUZIK-MEDYA > Komikler > Teyzeme bak hele...

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Teyzeme bak hele...  (Okunma Sayısı 140 defa)
Mart 28, 2008, 07:09:53 pm
celluze
Ziyaretçi
« :»

Amerikada 22 nolu karayolunda, devriye görevi yapan bir otoyolpolisi arabasından yolu takip ederken, bir araba görmüş. Bu aracıradarla incelemiş ve
minimum 50 km ile gidilmesi gereken yolda bu aracın tam 22 km/saat'legittiğini farketmiş. Bu araba yolu tıkıyormuş. Ve aracı durdurupsürücüyü uyarmaya karar vermiş.

Aracın peşinden gidip aracı durdurmuş, bir de ne görsün. Aracıkullanan çok yaşlı bir teyze. Ve aracın arkasındaki koltuklarda da çokkorkmuş 3 tane yaşlı teyze daha var.

Polisi görünce yaşlı sürücü: 'Polis bey çok mu hızlı gidiyordum?'diye endişe ile sormuş. Polis demiş ki; 'Hanımefendi, hızlı değil,aksine çok yavaş gidiyorsunuz ve bütün otoyol trafiğini etkiliyor!Radardan gördüğüm kadarıyla 22 km hızla gidiyorsunuz.'

Yaşlı teyze: 'Ama, otoyolun girişinde 22 yazıyordu ve bende bu hızla uymak istedim!'

Polis: 'Teyzeciğim demiş, o 22 otoyolun numarası. Bu yolda min. 50 km hızla gitmelisiniz.'

Kadın, 'Tamam, bundan sonra hızlanacağım', demiş.

Polis tam kendi arabasına giderken, gözü yine arkada oturan, hiç konuşmayan ve çok korkmuş 3 yaşlı teyzeye
kaymış. Ve sormaya karar vermiş sürücüye:

'Teyzeciğim bir şey sorabilir miyim? Bu arkada oturan kişilerinnesi var? Çok korkmuş gözüküyorlar, sanki dillerini yutmuşlar gibi!'

Kadın şöyle cevap vermiş: Valla ben de anlamadım, 160 nolu karayolundan çıktıktan beri böyleler
Sponsor Baglantilar

Nisan 01, 2008, 12:29:21 pm
yaramazadam
Administrator
Süper Üye

REP +1/-0

Üyelik Bilgileri Offline
« Yanıtla #1 :»

Gülümseme))))))))))))
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Start | Sayfa 0 | Sayfa 1 | Sayfa 2 | Sayfa 3 | Sayfa 4 | Sayfa 5 | Sayfa 6 | Sayfa 7 | Sayfa 8 | Sayfa 9 | Sayfa 10
Yaramazadam | Powered by SMF 1.1.3.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
| Sitemap Arşiv2 Program Arşiv Program Arşiv Sağlık Sağlık Rehberi

Yaramazadam Çöl Atesi v3 by rallyproco