isminiz@yaramazadam.com
Sign up
Check e-mail
Talks
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Yaramazadam > Cep Telefonları > Nokia cep telefonları > Nokia Cep Telefonu Programları > Talks

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Talks  (Okunma Sayısı 301 defa)
Temmuz 14, 2007, 05:52:44 pm
boxcigar
Administrator
Süper Üye

REP +16/-1

Üyelik Bilgileri WWW Offline
« :»

Talks

Telefonunuz Türkçe Konuşsun. Program hazır ve mükemmele yakınçalışıyor. Bazı kelimeler de hatalı okuma yapabilir ama bu devede kulakmisali . Gerekli açıklama ve kurulum dosya içinde mevcut. Ben kullanıyorum ve çalışıyor. Noktayı bile nokta diye okuyor , c-ç ö-o hepsini ayrıntılı okuyur. Kısaca program mesajları, rehberi,ekrandaki tarihi, saati kısaca ekranda ne yazı varsa Türkce okuyor. Tekdez avantajı telefonu azda olsa kasması. Fakat rahatsızlık vermiyor.Hatta rehberi okurkan üstüne geldiğiniz isimin kaçıncı sırada olduğunubile okuyor (rehberdeki isim sayısınıda ), Okunuşu hızlandır yavaşlatsesi gürleştir-incelt hepsi size kalmış... Dosyadaki aıklamayı iyiokuyun çok kolay kurması.
Bende 6630 var çalışıyor. N70, 6680 ve 6600 da olumlu sonuç alınmıştır.

http://www.dosyaupload.net/download.php?file=240463
alternatif link
sifre:menAcam

SuSkUnLuGuM aSaLeTiMdEnDiR, hEr SöZe VeRiLeCeK bİr CeVaBıM vAr...LaKiN öNcE lAfA bAkArIm LaFmI dİyE sOnRa SöLeYeNe BaKaRıM ADAM MI dıye!!!!
Sponsor Baglantilar

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Start | Sayfa 0 | Sayfa 1 | Sayfa 2 | Sayfa 3 | Sayfa 4 | Sayfa 5 | Sayfa 6 | Sayfa 7 | Sayfa 8 | Sayfa 9 | Sayfa 10
Yaramazadam | Powered by SMF 1.1.3.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
| Sitemap Arşiv2 Program Arşiv Program Arşiv Sağlık Sağlık Rehberi

Yaramazadam Çöl Atesi v3 by rallyproco