Duyurular
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: SİZCE AŞKA HANGİ DUYGU YARDIM EDER!!! MUTLULUK? ÜZÜNTÜ? BİLGİ Mİ? YOKSA ZAMAN MI  (Okunma Sayısı 869 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
quitewitch
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 15, 2007, 12:10:06 ÖÖ »

Bir zamanlar bütün duyguların üzerinde yaşadığı bir ada varmış. mutluluk, üzüntü, bilgi ve diğerleri, aşk dahil... bir gün adanın batmakta olduğu, duygulara haber verilmiş. bunu üzerine hepsi adayı terketmek için sandallarını hazırlamışlar. aşk adada en son kalan duygu olmuş. çünkü mümkün olan en son ana kadar beklemek istemiş. ada nerdeyse battığı zaman, aşk yardım etmeye karar vermiş. zenginlik çok büyük bir teknenin içinden geçmekteymiş. aşk zenginlik beni yanına alırmısın diye sormuş.
zenginlik hayır alamam. teknemde çok fazla altın gümüşvar senin için yer yok demiş
aşk kibirden yardım istemiş kendisinide tekneye alması için,
kibir çok ıslak olduğu için teknesini mahvedebileceğinden aşkı almak istememiş teknesine...
üzüntüye sormuş aşk beni alırmısın diye, üzüntü "of aşk okadar üzgünümki alamam seni tekneye yalnız kalmaya ihtiyacım var" diye cevap vermiş
mutluluk aşkın yanından geçmiş ama okadar mutluymuşki çağrısını bile duymamış aşkın

aşk birden bir ses duymuş bu aşktan daha yaşlıca bir sesmiş aşk okadar şanslı ve mutlu hissetmişki kendiniyanına alanın kim olduğunu akıl bile edememiş
aşk istediği yeni bir kara parçasına ulaştığında aşka yardım eden yoluna devam etmiş
ona nekadar borçlu oduğunu farkeden aşk, bilgi ye sormuş bana yardım eden kişi kimdi diye
o ZAMAN dı demiş bilgi çünkü ancak zaman zaman bir aşkın ne kadar büyük olduğunu anlayabilir!!!!!!
işte düşünme sırası sizde
boxcigar
Administrator
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #1 : Temmuz 15, 2007, 12:17:54 ÖÖ »

Gerçekten düşündürücü ve çok güzel bir yazı olmuş

SuSkUnLuGuM aSaLeTiMdEnDiR, hEr SöZe VeRiLeCeK bİr CeVaBıM vAr...LaKiN öNcE lAfA bAkArIm LaFmI dİyE sOnRa SöLeYeNe BaKaRıM ADAM MI dıye!!!!
hope777
Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 15, 2007, 10:54:35 ÖS »

zamana bırakmak....

ne zor ....

ne acı.....

ne çetrefil bir yoldur o..

AŞK bir mücadeledir...

AŞK  bir çabadır......

AŞK o aşk sa eğer  .. vazgeçilmez öyle ZAMAN lada....

nxx....
quitewitch
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 16, 2007, 11:09:29 ÖS »

öyle olmuyo işte nesrin zaman anlatıyo işte aşkın değerini
mutluyken boşveriyosun düşmüyosun peşine
üzgünken en önemli şeyin kendin olduğunu düşünüyosun şuan halletmen gereken daha önemli olan sorunların geliyo aklına
ama zaman herşeyi anlatıyo sana yaşanılanları geçmiişi mutluluğu üzüntüyü ama en güzeli aşık olduğunu hatırlatıyo
şüphe ettiğinde aşkından zaman yolculuğuna çıktığında bir tek o geri gönmen için sinyallerini veriyor. geçmişi anlatıyo yaşanılanları....bilmem galiba bence zaman herşeyin ilacı....
« Son Düzenleme: Temmuz 17, 2007, 01:09:31 ÖÖ Gönderen: boxcigar » Kayıtlı
cagrı_gs_1905
Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Temmuz 20, 2007, 08:10:28 ÖS »

DUYGU ABLA YARDIM EDER.. HAHAHAHA
calimero
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Temmuz 20, 2007, 11:37:54 ÖS »

elime bir fırsat geçse ve deselerki hayatta neyi kaldırmak istersin
heralde cevabım AŞK olurdu  ve eminim herkes bana dua ederdi
çünkü okadar insanı acı cekmekten kurtarıcam
fthvbyhn
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Eylül 13, 2007, 12:27:49 ÖS »

tabikide anlayış aşk öylebişeydirki sürekli kırılmamayı bekler sürekli anlayış bekler
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: