Duyurular
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Sibel Can'ın yeni albümü "Akşam Sefası"  (Okunma Sayısı 1361 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
boxcigar
Administrator
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« : Temmuz 30, 2007, 11:51:19 ÖS »

Sibel Can'ın yeni albümü "Akşam Sefası" müzik marketlerde yerini alıyor. Sanatçı Tarkan, Serdar Ortaç ve Sezen Aksu'dan beste desteği aldıve 12 şarkılık albümü için en ufak bir tiraj kaygısı taşımadığınısöyledi. Tarkan'la düet yaptığı "Çakmak Çakmak"ı ise albümünün çıkışşarkısı olarak belirledi. "Akşam Sefası" adlı yeni albümünü hazırlarken550 şarkı arasından seçim yaptıklarını söyleyen Can, "Bir yıl sürenyoğun çalışma tempomuz sırasında hiçbir zaman ticari kaygı gütmedik. Selim Çaldıran yönetmenliğinde arşivlik bir albüm hazırladık." dedi.
Sibel Can, artık kilo alma ya da verme konularıyla gündeme gelmekistemediğini belirterek şunları söyledi: "Artık bunları aştım. Sesim veşarkılarımın daha önemli olduğunu düşünüyorum. Kilo değil şarkılarınkonuşulduğu bir dönemdeyim. Öyle olması da gerekiyor."
Albümünün fotoğrafları için Zeynel Abidin Ağgül'ün objektifine pozveren Sibel Can, modacı Özlem Süer'in tasarladığı dört kıyafet giydi.Nişantaşı'ndaki bir villada yapılan çekimlerde, 2 bin kare fotoğrafçekildi. Saçlarını siyaha boyatarak kaynakla beline kadar uzatan vebembeyaz kostümlerle objektif karşısına geçen Can, "Bu kez kendimiZeyna gibi hissettim. Çünkü Zeyna kadar güçlü ve güzel görünmekistedim" dedi.

SuSkUnLuGuM aSaLeTiMdEnDiR, hEr SöZe VeRiLeCeK bİr CeVaBıM vAr...LaKiN öNcE lAfA bAkArIm LaFmI dİyE sOnRa SöLeYeNe BaKaRıM ADAM MI dıye!!!!
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: