Duyurular
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Seren Akiska Biyografi  (Okunma Sayısı 341 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
boxcigar
Administrator
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« : Temmuz 26, 2007, 11:27:01 ÖS »

30.12.1980 yılında Münih Almanyada doğdum.İlk orta ve liseyi AnkaraYükseliş Kolejinde okudum.Ailemin “işletme oku” ısrarlarına rağmenonları ikna etmeyi başararak konservatuar sınavına girdim ve EgeÜniversitesi Devlet Türk müziği Temel Bilimler bölümünden mezunoldum.Temel enstrümanım kanun ve piyanoydu ,yan flütü de merakımsayesinde öğrendim.Konservatuar yıllarından beri çeşitli mekanlardasahne aldım.İngilizce,Fransızca İspanyolca ve Türkçe şarkılarsöyledim.Ama hep isteğim kendi şarkılarımı söylemekti; çok şükürsonunda gerçekleşti.

İzmirliyim ailem İzmir'de yaşıyor. bir ağabeyim ve dünya tatlısı bir buçuk yaşında yeğenim Bartu var.

SevdaAydan, Erdem Siyavuşgil, Meltem Taşkıran, Randy Esen gibi önemlihocalarla şan çalıştım. Halen de Randy Esenle devam etmekteyim.

Albümün oluşması 5 yıl gibi uzun bir süre aldı. Birlikte mutlu olmak dileğiyle …

SuSkUnLuGuM aSaLeTiMdEnDiR, hEr SöZe VeRiLeCeK bİr CeVaBıM vAr...LaKiN öNcE lAfA bAkArIm LaFmI dİyE sOnRa SöLeYeNe BaKaRıM ADAM MI dıye!!!!
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: