Duyurular
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Sedef hastalarına yeni umut  (Okunma Sayısı 246 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
boxcigar
Administrator
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« : Ağustos 06, 2007, 12:46:30 ÖÖ »

Birçok insanın hayatını çekilmez hale getiren sedef hastalığına karşıbitkilerden elde edilen "Dermo Clean" yeni bir umut oldu. İstanbul İlaçKozmetik Turizm Sanayi Genel Müdürü Tolga Salman, hayatı çekilmez kılanve sosyal aktiviteleri neredeyse imkansız hale getiren sedef hastalarıiçin yeni bir umut olan "Dermo Clean" ile ilgili bilgi verdi. Tamamenbitkisel ürünlerden elde edilen ürünün herhangi bir yan etkisiolmadığını ifade eden Salman, "Bugüne kadar kullanılan sedef ilaçlarıiçerdikleri kortizon nedeniyle hastalarda değişik rahatsızlıklar vesorunlar ortaya çıkarırken Dermo Clean'in herhangi bir yan etkisibulunmamaktadır" dedi.
Kullanımından 4 hafta sonra sedefli bölgelerin yok olduğunu söyleyenSalman, kendi ürünleri de dahil hiçbir ürünün sedef hastalığını tamolarak ortadan kaldırmadığına dikkat çekti. Ürününün farkının hastayahiçbir yan etkisi bulunmaması olduğunu dile getiren Salman, "Kortizonetkisi olmadığı için hasta uzun süre sedeflerinden kurtulmuş oluyor.Bir daha çıksa da çok az çıkıyor. Bu ilaç kullanımıyla tekrar ortadankalkıyor. Ürünümüz Sağlık Bakanlığı'ndan da izinlidir. Eczanelerde desatılmaktadır" diye
konuştu.
Dermo Clean'i kullanan hastalardan Sadi Tarhan ise ürünü doktortavsiyesi ile kullanmaya başladığını söyleyerek, "Başlangıçta umudumyoktu. Ancak biz sedef hastaları çektiğimiz sıkıntılardan dolayı yılanabile sarılacak durumdayız. Ürünü kullanmaya başladıktan sonra sonuçalmaya başladım. Önceleri aynaya bakamıyordum, tıraş olamıyordum. Sedefhastalığından yüzümü bile göremiyordum. Ürünü kullandıktan sonra normalşekilde yaşamaya başladım. İlaçtan memnunum" şeklinde konuştu.

SuSkUnLuGuM aSaLeTiMdEnDiR, hEr SöZe VeRiLeCeK bİr CeVaBıM vAr...LaKiN öNcE lAfA bAkArIm LaFmI dİyE sOnRa SöLeYeNe BaKaRıM ADAM MI dıye!!!!
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: