| Temmuz 22, 2008, 06:04:56 pm |
çatlaxx
Süper Üye

REP +38/-0
((((Tr)(hLLı))))
|
 |
« :» |
|
bir adamın ayakkabı mağazası vardır sabah erken satlerde mağazaya bir müşteri gelir ve bir süre gezindikten sorna bir ayakkabı almaya karar verir ayakkabının fiyatı 35 ytl dir müşteri 50 ytl verir mağaza sahibi kasaya bakar hiç bozuk parası olmadığı için parayı komşusunda bozdurur ve para üstü olan 15 ytl yi iade eder ilerleyen saatlerde parayı bozdurduğu komşusu gelir ve 50 ytl nin sahte olduğunu söyleyer mağaza sahibi bu drumda komşusuna 50 ytl yi iade eder bu durumda zararı nekadardır???
|
|
|
|
|
|
Siyah SaçLrım Beyaz TeLLerLe DoLsa Hayatım Tribünde SoLsa Eğer ÖLüme Sebep KARTAL ASKIYSA Razıyım Mezarm İNÖNÜDE OLsun..<33
|
|
|
| Sponsor Baglantilar |
|
| Temmuz 23, 2008, 02:30:59 pm |
bjk_rock
O Artık Bizden

REP +4/-0
|
 |
« Yanıtla #1 :» |
|
75 yada 50 ytl mi??
|
|
|
|
|
|
___N_4_Z__
<3 Emre AYDIN <3 <3 Şebnem"m<3 <3 LoRdİ<3
۩TutAmayaCağım sözLer vermEm ۩ DünyAda kimsE üzüLsün istemEm ۩ BazI şeyLerİ asLa afFetmEm !! ۩ GeçmişE takıLıp dert etmEm.. ۩ YaşAnmışLarı koLay koLay siLemEm - ۩ CesarEtsizLiği gururLa örtmEm ۩ DostLarIma laf etTirmEm ۩ TutkuLarım vaR vazgeçEmeM! ۩ Gidiy0rsan egEr çok özLesEm biLe dönmEm ۩ KoLay k0lay kimSelerE güvEnemEm ۩ Ağır geLiy0rsa bunLar … sanada elveda..... xD
ßaNa haVa atıJam dİee kendİnİ kasma damaRındaqİİ kanIn biLe baNa hasDaaa xD
|
|
|
| Temmuz 23, 2008, 07:59:30 pm |
çatlaxx
Süper Üye

REP +38/-0
((((Tr)(hLLı))))
|
 |
« Yanıtla #2 :» |
|
mm..ewime gidince bakarım cwbına
|
|
|
|
|
|
Siyah SaçLrım Beyaz TeLLerLe DoLsa Hayatım Tribünde SoLsa Eğer ÖLüme Sebep KARTAL ASKIYSA Razıyım Mezarm İNÖNÜDE OLsun..<33
|
|
|
| Temmuz 23, 2008, 08:34:10 pm |
no_fear_06
:::...gOrGiAs...:::
Global Moderator
Süper Üye

REP +1000/-1
düŞmAn kElİmEsİnİN AnLmInI DoStLaRıMdAn öGrEnDiM
|
 |
« Yanıtla #3 :» |
|
100 ytl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 23, 2008, 11:03:30 pm |
|
celluze
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 :» |
|
50 ytl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 24, 2008, 06:42:15 pm |
|
boxcigar
|
 |
« Yanıtla #5 :» |
|
sahte parayı veren adama 15 ytl ayakkabının parası gitmiştir 35 ytl komsusuna sahte para için tekrar 50 ytl verir 15+35+50 = 100
|
|
|
|
|
|
SuSkUnLuGuM aSaLeTiMdEnDiR, hEr SöZe VeRiLeCeK bİr CeVaBıM vAr...LaKiN öNcE lAfA bAkArIm LaFmI dİyE sOnRa SöLeYeNe BaKaRıM ADAM MI dıye!!!!
|
|
|
| Temmuz 24, 2008, 07:17:06 pm |
çatlaxx
Süper Üye

REP +38/-0
((((Tr)(hLLı))))
|
 |
« Yanıtla #6 :» |
|
ayakkabının gLişşşş Fiyatıı ykk..:S..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 24, 2008, 07:43:40 pm |
|
boxcigar
|
 |
« Yanıtla #7 :» |
|
yaf onu dusndukte, kardan zarar hesabı yaptım
|
|
|
|
|
|
SuSkUnLuGuM aSaLeTiMdEnDiR, hEr SöZe VeRiLeCeK bİr CeVaBıM vAr...LaKiN öNcE lAfA bAkArIm LaFmI dİyE sOnRa SöLeYeNe BaKaRıM ADAM MI dıye!!!!
|
|
|
| Temmuz 24, 2008, 07:45:19 pm |
bjk_rock
O Artık Bizden

REP +4/-0
|
 |
« Yanıtla #8 :» |
|
yaa merak ettim sölesenee
|
|
|
|
|
|
___N_4_Z__
<3 Emre AYDIN <3 <3 Şebnem"m<3 <3 LoRdİ<3
۩TutAmayaCağım sözLer vermEm ۩ DünyAda kimsE üzüLsün istemEm ۩ BazI şeyLerİ asLa afFetmEm !! ۩ GeçmişE takıLıp dert etmEm.. ۩ YaşAnmışLarı koLay koLay siLemEm - ۩ CesarEtsizLiği gururLa örtmEm ۩ DostLarIma laf etTirmEm ۩ TutkuLarım vaR vazgeçEmeM! ۩ Gidiy0rsan egEr çok özLesEm biLe dönmEm ۩ KoLay k0lay kimSelerE güvEnemEm ۩ Ağır geLiy0rsa bunLar … sanada elveda..... xD
ßaNa haVa atıJam dİee kendİnİ kasma damaRındaqİİ kanIn biLe baNa hasDaaa xD
|
|
|
| Temmuz 24, 2008, 08:15:03 pm |
|
boxcigar
|
 |
« Yanıtla #9 :» |
|
heralde yanlış yere yazdın:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 24, 2008, 09:06:13 pm |
çatlaxx
Süper Üye

REP +38/-0
((((Tr)(hLLı))))
|
 |
« Yanıtla #10 :» |
|
bLkide bnde cwbu war sanıyodumm snraa cwbıı okum we iğrenç bi konu açtımın farkına wardım:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 24, 2008, 10:15:40 pm |
çatlaxx
Süper Üye

REP +38/-0
((((Tr)(hLLı))))
|
 |
« Yanıtla #11 :» |
|
50(komşuya) 15(dolandırıcıya)bide ayakkabı var elden giden dimi. yani 65ytl + ayakkabı (geliş fiyatı belli değil) yani kayıp 65 ytl+ayakkabı maliyetidir. ayakkabının geliş fiyatı bilinmediğinden net olarak zararı tespit edemiyoruz.
:S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 24, 2008, 10:16:36 pm |
|
celluze
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 :» |
|
50 ytl sahte parayı komşuya verip gerçeği alıyoruz anlaşılınca gerçeğini tekrar iade ediyoruz burdan bir zarar +-0 olmuyor alınanı veriyoruz... para üstü olarak 15 ytl zarar var... birde satılan mal 35 ytl... toplam 50 ytl...
komşudan alınan verilen etkisiz elaman...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 24, 2008, 10:19:06 pm |
|
celluze
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 :» |
|
50(komşuya) 15(dolandırıcıya)bide ayakkabı var elden giden dimi. yani 65ytl + ayakkabı (geliş fiyatı belli değil) yani kayıp 65 ytl+ayakkabı maliyetidir. ayakkabının geliş fiyatı bilinmediğinden net olarak zararı tespit edemiyoruz.
:S
bu mu cevabı....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 24, 2008, 10:20:11 pm |
çatlaxx
Süper Üye

REP +38/-0
((((Tr)(hLLı))))
|
 |
« Yanıtla #14 :» |
|
öLymişşşş bnde şaşırdımm brs..:S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|