Duyurular
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Reyhan Karaca "İmza" yeni albüm  (Okunma Sayısı 1450 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
boxcigar
Administrator
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« : Temmuz 30, 2007, 11:43:07 ÖS »

ReyhanKaraca 3,5 yıl aradan sonra müzik marketlere sunmaya hazırlandığı yenialbümünü tamamladı. Sanatçının 5. albümünün, çok farklı müzik tarzı veyeni imajıyla ses getirmesi bekleniyor... Albüm teaser'larını (AmanDiyorum, Oh be) Reyhan Karaca'nın resmi web sitesi reyhankaraca.com.tr'den dinleyebilirsiniz...

SuSkUnLuGuM aSaLeTiMdEnDiR, hEr SöZe VeRiLeCeK bİr CeVaBıM vAr...LaKiN öNcE lAfA bAkArIm LaFmI dİyE sOnRa SöLeYeNe BaKaRıM ADAM MI dıye!!!!
engin001
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ağustos 06, 2007, 12:15:09 ÖS »

ReyhanKaraca 3,5 yıl aradan sonra müzik marketlere sunmaya hazırlandığı yenialbümünü tamamladı. Sanatçının 5. albümünün, çok farklı müzik tarzı veyeni imajıyla ses getirmesi bekleniyor... Albüm teaser'larını (AmanDiyorum, Oh be) Reyhan Karaca'nın resmi web sitesi reyhankaraca.com.tr'den dinleyebilirsiniz...

ALBÜM FOTOLARINDAN SADECE BİRKAÇI

« Son Düzenleme: Ağustos 07, 2007, 08:22:26 ÖÖ Gönderen: engin001 » Kayıtlı
engin001
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ağustos 07, 2007, 07:47:07 ÖS »

REYHAN KARACA ,YENİ ALBÜMÜYLE İLK DEFA PERŞEMBE GECESİ EKRANLARIMIZA GELİCEK.FOX TV DE MUAZZEZ ERSOY UN PROGRAMINI KAÇIRMAYIN.22.00 DA
engin001
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ağustos 10, 2007, 11:02:58 ÖÖ »

ARKADAŞLAR ALBÜM PİYASAYA PAZARTESİGÜNÜ ÇIKIYORMUŞ...REYHAN KARACA DÜN TV DE ŞİMDİDEN SİPARİŞ VERİN YOKSA BULAMAYABİLİRSİNİZ DEDİ.HAKKATEN MÜTHİŞ ŞARKILAR,BİR DİNLEYİN LÜTFEN,DEMOLARI  WWW.REYHANKARACA.COM.TR DE
« Son Düzenleme: Ağustos 10, 2007, 12:04:13 ÖS Gönderen: boxcigar » Kayıtlı
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: