isminiz@yaramazadam.com
Sign up
Check e-mail
Son gönderdiği mesajlar: mehtap
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Yaramazadam

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3
1  Genel / Hos Geldin- Tanisma Yeri / SELAM : Haziran 30, 2008, 10:06:37 am
hoşgeldin

2  Eğitim Ogretim ve Kültür Servisi / Atatürk ile iligili herşey / Bu sizce kasıtlımı yapılmış? : Haziran 29, 2008, 11:51:38 am
kasıtlı yapılmış belli
3  Eğitim Ogretim ve Kültür Servisi / Atatürk ile iligili herşey / Atatürk için Söylenenler : Haziran 29, 2008, 11:42:56 am
katılıyorum
4  Eğitim Ogretim ve Kültür Servisi / Atatürk ile iligili herşey / TÜRKİYENİN Tapusu : Haziran 29, 2008, 11:40:28 am
satılamaz
5  Eğitim Ogretim ve Kültür Servisi / Liseler / Okullar geç açılabilir : Haziran 29, 2008, 11:28:35 am
bu yıl okullar 1.sınıflar 1 eylülde,ilk ve orta öğretim de 8 eylülde eğitim ve öğretime başlayacaklar biliyorsunuz artık 1. sınıflar bir hafta önceden okullarına gidiyorlar okula alışma süreci oluyor bu.minicik minicikler öyle tatlı oluyorlar ki...
6  Yaramazadam YASAM-MUZIK-MEDYA / Komikler / 550 ytl yi Nerden buluyorlar anlamış degiliz : Haziran 29, 2008, 11:17:31 am
Geçtiğimiz günlerde Amerikada İngiltere ve Türkiyenin de
     Başbakanlarının  katıldığı bir toplantı yapılmış.

Toplantı sonunda basının sorularına cevap veriliyormuş

Gazeteci sormuş ;

Ülkenizde 4 kişilik bir aile ne kadar gelirle rahat bir hayat
sürebilir ve siz ne kadar ödüyorsunuz?

Bush : Amerikada 4 kişilik bir aile 5000 $ ile rahat bir yaşam
sürebilir. Biz onlara 6500 $ veriyoruz geri kalan 1500 $ ı ne
yapıyorlar bilemiyorum.

Blair : İngilterede aynı aile 4000 Pound ile rahat yaşar. Biz
5000 pound veriyoruz, 1000 pound nereye gidiyor bilmiyoruz.

Tayyip:Türkiyede aynı ailenin açlık sınırı 1000 YTL dir biz onlara 450 YTL veriyoruz. geriye kalan 550 YTL yi  nereden buluyorlar bunu anlamış değiliz.

7  Yaramazadam YASAM-MUZIK-MEDYA / Komikler / Öğretmenlerin Mail Adresleri : Haziran 29, 2008, 11:15:09 am
nerden buldun bunları beeeeeeee....okulda çok güldük valla
8  Yaramazadam YASAM-MUZIK-MEDYA / Komikler / Emrah Lost sezon kapağı : Haziran 29, 2008, 11:11:59 am
  güzel mişşşşşşş
9  Yaramazadam YASAM-MUZIK-MEDYA / Komikler / trafik denetimi : Haziran 29, 2008, 11:03:20 am
[BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE]

> > Trafik polisi arabayi durdurmus ve egilip sormus:
> > -Ehliyet ruhsat lutfen
> > Tabi buyrun demis sofor ve vermis.
> > Polis bakmis bi problem yok.
> > -Pekii demis polis, cevre vergisi pulu?
> > -Burada, buyrun demis adam.
> > -Ilk yardim cantaniz var mi? demis polis.
> > -Tabii deyip bagaji acmis adam.
> > Polis bakmis icinde eksik yok.
> > -Yangin sondurucu?
> > -Burada buyrun.
> > -Zincir?
> > -Derhal cikarayim buyrun.
> > Polis daha sonra tekrar sormus:
> > -Mezdeke kaseti var mi?
> > Sofor cok sasirmis.
> > -Evet var buyrun demis.
> > Polis: Tamam siz onu takin teybe ve sesini acin demis ve baslamis
> > polis oynamaya. Soforun saskinligi daha da artmis ve dayanamamis sormus.
> > -Hayrola memur bey?
> > Polis cevap vermis:
> > -Ee essek degilsin artik takarsin bi 20 milyon...

[/BLOCKQUOTE]
[/BLOCKQUOTE][/BLOCKQUOTE][/BLOCKQUOTE][/BLOCKQUOTE][/BLOCKQUOTE][/BLOCKQUOTE]
10  Genel / Serbest Kürsü / Forumun enlerini seçelim : Haziran 29, 2008, 10:55:24 am
en üretken:boxcigar,celluze
en aktif:boxcigar
en duygusal:celluze
en iyimser:cybermafia
en sempatik:bjk_rock
11  Genel / Serbest Kürsü / Şimdi......Olmak Vardı? : Haziran 29, 2008, 10:45:32 am
ne olursanız olun öğretmen olmayın....hiç bir eğlencesi yok özellikle sınav yapıpda onları okumanız gerekiyorsa.
12  Genel / Serbest Kürsü / Aspirin sadece ağrı kesici değilmiş : Haziran 27, 2008, 09:06:17 pm
[JUSTIFY]Aspirin sadece ağrıyı geçirmiyor. 12 hastalığa daha iyi geliyor. İşte mucize ilacın 12 yeni marifeti...[/JUSTIFY][JUSTIFY]Prostatı önlüyor:Ünlü sağlık merkezi Mayo Clinic'in uzmanları tarafından 1400 erkeküzerinde 5.5 yıl boyunca yapılan bir araştırma, prostat riskinin hergün Aspirin içen erkeklerde iki kat azaldığını gösterdi[/JUSTIFY][JUSTIFY]Kaşıntıyı kesiyor:Birkaç tablet Aspirin'i ezip toz haline getirin. Elde ettiğiniz tozubir miktar nemlendiriciyle karıştırıp kaşınan bölgeye sürün. Bu losyonAspirin'in cilde nüfuz etmesini sağlayacak ve kaşıntıyı durduracaktır.[/JUSTIFY][JUSTIFY]Tansiyonu düşürüyor:İspanyol bilim adamlarının yaptığı bir araştırma, Aspirin'in yüksektansiyona iyi geldiğini ortaya koydu. Her gün alınan 100 miligramaspirin büyük ve küçük tansiyonu belirgin oranda düşürüyor. Ancakuzmanlar uyarıyor: Aspirini sabah değil, geceleri içmelisiniz[/JUSTIFY][JUSTIFY]Güneş yanığına karşı:Yazın bir anda korunmasız olarak güneşin altında kalmaktan kaynaklananyanıklar bir hayli can yakıcıdır ve ardından cildin kabarcıklarşeklinde su toplamasına neden olur. Ancak çok fazla güneş altındakaldıktan en az bir-iki saat sonra alınacak iki adet Aspirin hemyanmayı hem de cildin su toplanmasına                     
[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]Kalp dostu:Günde en az 75 miligram Aspirin almak kanı inceltip damariltihaplanmasını önleyerek kalp hastalıkları riskini yüzde 30 oranındadüşürebiliyor. Göğüs ağrısı hissedildiğinde bir Aspirin çiğnemek, olasıkalp krizini baştan önlemeye yardımcı oluyor ve kriz geçirilmişse bilebunun yarattığı tahribatı azaltır[/JUSTIFY][JUSTIFY]Nasıra iyi geliyor:5-6 adet Aspirin'i toz haline getirip yarımşar çay kaşığı su ve limonsuyuyla karıştırın. Nasırlı bölgeye bu karışımı sürdükten sonra üzerinisıcak ve nemli bir bezle 10 dakika örtün. Aspirin'in içindeki asitnasırı yumuşatacak ve süngertaşıyla biraz ovduktan sonra nasırınızdüzelecektir.[/JUSTIFY][JUSTIFY]Kolon kanserini önlüyor:Aile bireylerinizden biri kolon kanseriyse her gün Aspirin içmenizdebüyük fayda var. Zira araştırmalara göre günde 81 miligram Aspirin alanerkeklerde kolon kanseri riski, almayanlara göre yüzde 50 oranındadüşebiliyor.[/JUSTIFY][JUSTIFY]Uçukları geçiriyor:Macar uzmanlar tarafından yapılan bir araştırmaya göre, her günalınacak 125 miligram Aspirin uçukların cilt üzerindeki ömrünü ortalama8 günden 5 güne düşürerek, neredeyse yarı yarıya azaltabiliyor.Aspirin, uçuğa neden olan iltihabı da azaltarak, etkilenmiş bölgenindaha çabuk iyileşmesini sağlıyor[/JUSTIFY][JUSTIFY]Alzheimer'dan koruyor:Hollanda'daki Erasmus Tıp Merkezi'nde görevli bilim adamları tarafındanyapılan bir araştırmaya göre birkaç yıl boyunca düzenli Aspirinkullananlarda Alzheimer hastalığına yakalanma riski, bu ilacı düzensizkullananlara göre yaklaşık yüzde 80 oranında daha az ortaya çıkıyor.[/JUSTIFY][JUSTIFY]Kadında kısırlığa iyi geliyor:Arjantinli uzmanlar, çocuk sahibi olamayan bir grup kadın üzerindetestler yaptı. Kadınlardan bir bölümüne sadece kısırlık ilacı, diğergruba ise kısırlık ilacıyla birlikte 100 miligram Aspirin verildi.Aspirin, yumurtalıkta kan dolaşımını artırdığı için, ilacı Aspirinlealanların hamile kalma şansı yüzde 40 arttı. Sadece kısırlık ilacıalanlarda ise yüzde 20 artış görüldü.[/JUSTIFY][JUSTIFY]Kadında kısırlığa iyi geliyor:Arjantinli uzmanlar, çocuk sahibi olamayan bir grup kadın üzerindetestler yaptı. Kadınlardan bir bölümüne sadece kısırlık ilacı, diğergruba ise kısırlık ilacıyla birlikte 100 miligram Aspirin verildi.Aspirin, yumurtalıkta kan dolaşımını artırdığı için, ilacı Aspirinlealanların hamile kalma şansı yüzde 40 arttı. Sadece kısırlık ilacıalanlarda ise yüzde 20 artış görüldü.[/JUSTIFY][JUSTIFY]Felçten koruyor:Felcin nedeni kan pıhtılaşması. Aspirin'in en önemli özelliği depıhtılaşmayı önlemesi. Her gün alınacak bir Aspirin'in, felç geçirmişerkeklerde yeni bir felç riskini yüzde 25 oranında önlediğibiliniyordu. Bundan yola çıkan uzmanlar, genel olarak felç riskitaşıyanlarda da aynı oranda etkili olacağını düşünüyor. Hatta bazıaraştırmalar bu oranın daha da yüksek olabileceğini gösteriyor.
Üstelik bu kadar faydası olan aspirin yan etkisi en az olan ilaç aynı zamanda... [/JUSTIFY]
13  Genel / Serbest Kürsü / kpss adayları : Haziran 27, 2008, 08:44:24 pm
yarın sabah kimini mutlu sona kimini bir daha ki sınavlara taşıyacak olan sınava giren tüm öğretmen adayı arkadaşlara başarılar diliyorum.kpss öğretmenlik sınavı neredeyse tüm gün süren bir sınavdır ve ger geçen yıl sınav soruları zorlaşarak karşınıza çıkar.Bir de daha korkuncu hiç atama yapılmamasına ragmen bazı branşlarda  o branştan mezun olan arkadaşlarda bir umut çalışıp sınava girerler.Aslında bu konuda söylenecek çok söz var ama Allah yardımcınız olsun sınava giren tüm arkadaşlara başarılar dilerim tekrar.
14  Genel / Serbest Kürsü / Microsoft'a yerli rakip çıktı.. : Haziran 27, 2008, 08:24:17 pm
umarım çok daha iyisini geliştirirler
15  Genel / Serbest Kürsü / Zekamız Geriliyor... : Haziran 27, 2008, 08:16:03 pm
yani en başta beslenmemize çok dikkat etmemiz gerekiyor.sonra teknoloji gereksiz yere  kullanmamalıyız
Sayfa: [1] 2 3
Start | Sayfa 0 | Sayfa 1 | Sayfa 2 | Sayfa 3 | Sayfa 4 | Sayfa 5 | Sayfa 6 | Sayfa 7 | Sayfa 8 | Sayfa 9 | Sayfa 10
Yaramazadam | Powered by SMF 1.1.3.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
| Sitemap Arşiv2 Program Arşiv Program Arşiv Sağlık Sağlık Rehberi

Yaramazadam Çöl Atesi v3 by rallyproco