isminiz@yaramazadam.com
Sign up
Check e-mail
Son gönderdiği mesajlar: engin001
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Yaramazadam

Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  Muzik / Son Çikan Albümler / Reyhan Karaca "İmza" yeni albüm : Ağustos 10, 2007, 11:02:58 am

ReyhanKaraca 3,5 yıl aradan sonra müzik marketlere sunmaya hazırlandığı yenialbümünü tamamladı. Sanatçının 5. albümünün, çok farklı müzik tarzı veyeni imajıyla ses getirmesi bekleniyor... Albüm teaser'larını (AmanDiyorum, Oh be) Reyhan Karaca'nın resmi web sitesi reyhankaraca.com.tr'den dinleyebilirsiniz...

ARKADAŞLAR ALBÜM PİYASAYA PAZARTESİGÜNÜ ÇIKIYORMUŞ...REYHAN KARACA DÜN TV DE ŞİMDİDEN SİPARİŞ VERİN YOKSA BULAMAYABİLİRSİNİZ DEDİ.HAKKATEN MÜTHİŞ ŞARKILAR,BİR DİNLEYİN LÜTFEN,DEMOLARI  WWW.REYHANKARACA.COM.TR DE
2  Muzik / Son Çikan Albümler / Reyhan Karaca "İmza" yeni albüm : Ağustos 07, 2007, 07:47:07 pm

ReyhanKaraca 3,5 yıl aradan sonra müzik marketlere sunmaya hazırlandığı yenialbümünü tamamladı. Sanatçının 5. albümünün, çok farklı müzik tarzı veyeni imajıyla ses getirmesi bekleniyor... Albüm teaser'larını (AmanDiyorum, Oh be) Reyhan Karaca'nın resmi web sitesi reyhankaraca.com.tr'den dinleyebilirsiniz...

REYHAN KARACA ,YENİ ALBÜMÜYLE İLK DEFA PERŞEMBE GECESİ EKRANLARIMIZA GELİCEK.FOX TV DE MUAZZEZ ERSOY UN PROGRAMINI KAÇIRMAYIN.22.00 DA
3  Muzik / Son Çikan Albümler / Reyhan Karaca "İmza" yeni albüm : Ağustos 06, 2007, 12:15:09 pm

ALBÜM FOTOLARINDAN SADECE BİRKAÇI

Sayfa: [1]
Start | Sayfa 0 | Sayfa 1 | Sayfa 2 | Sayfa 3 | Sayfa 4 | Sayfa 5 | Sayfa 6 | Sayfa 7 | Sayfa 8 | Sayfa 9 | Sayfa 10
Yaramazadam | Powered by SMF 1.1.3.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
| Sitemap Arşiv2 Program Arşiv Program Arşiv Sağlık Sağlık Rehberi

Yaramazadam Çöl Atesi v3 by rallyproco