isminiz@yaramazadam.com
Sign up
Check e-mail
Son gönderdiği mesajlar: camoranesi
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Yaramazadam

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 11 12 [13]
181  Yaramazadam YASAM-MUZIK-MEDYA / Zeka Soruları & Bilmeceler / zeka mı yoksa dikkat testi mi anlamadım!!!!!!!!!!! : Temmuz 09, 2007, 10:37:54 pm
iLGiNÇ ZEKA TESTİ
Aşağıdaki soruları tam 1 dk. içinde yanıtlamaya çalış. Bir kağıt kalem al ve yanıtlarını not et ve her soruya bir defa bakmaya çalış. Oldukça ilginç bir zeka testi... )

1. Bazı aylar 30, bazıları 31 çeker; kaç ayda 28 gün vardır?

2. Doktorunuz size 3 hap verir ve bunları yarımşar saat arayla almanızı tavsiye ederse, ilaçların tamamını bitirmeniz ne kadar sürer?

3. Gece saat sekizde yatıyorum ve yatarken guguklu saatimi sabah dokuza kuruyorum kaç saat uyurum?

4. 30' u yarıma bölüp 10 eklediniz, kaç etti?

5. Bir çiftçinin 17 koyunu vardı. Sürüde salgın hastalık oldu, dokuzu ağır hastalandı, diğerleri öldü. Çiftçinin kaç koyunu var?

6. Sadece bir tek kibritiniz var, içinde bir gaz lambası, bir gaz sobası,ve birde mum bulunan karanlık ve soğuk bir odaya girdiniz... Önce hangisini yakarsınız?

7. Adamın biri dikdörtgen biçiminde ve her cephesi güney manzaralı bir ev inşa ediyor. Evi kocaman bir ayı ziyaret ederse bu ayı ne renk olur?

8. 3 elma vardı ikisini aldım. kaç elmam var?

9. Musa gemisine her hayvandan kaçar adet aldı?

10. Chicago' dan hareket eden 43 yolculu bir otobüs kullanıyorsunuz. Pittsburgh' da 7 yolcu binip, 5 yolcu indi. Cleveland' da 8 yolcu indi,6 yolcu tuvalete gidip geldi ve 4 yeni yolcu bindi. 20 saat sonra Philadelphia' ya vardığınızda şoförün adı neydi?

CEVAPLARI DA VERİRİZ ELBET SİZ UĞRAŞA DURUN
182  Yaramazadam YASAM-MUZIK-MEDYA / Komikler / HAYVANLAR ALEMİ : Temmuz 09, 2007, 02:05:24 pm
BENDEN DE SANA + REP
183  Yaramazadam YASAM-MUZIK-MEDYA / Komikler / süper beaaaaaaa : Temmuz 09, 2007, 02:03:40 pm
AL BENDENDE O KADAR.PAYLASIM İÇİN SAOL KARDEŞ
184  Yaramazadam YASAM-MUZIK-MEDYA / Komikler / BEN BUNA TÜRK ZEKASI DERİM!!!!:D:D:D:D : Temmuz 09, 2007, 01:58:53 pm
185  Yaramazadam YASAM-MUZIK-MEDYA / Komikler / kapaklı cep telefonu ne işe yarar?? : Temmuz 09, 2007, 01:38:10 pm

186  Yaramazadam YASAM-MUZIK-MEDYA / Komikler / CEM UZANDAN WAATLER : Temmuz 09, 2007, 12:59:07 pm
Tüm vatandaşlarımız istedikleri ideal kilolarına ulaşacaklar. kilo almak isteyen kilo alacak. vermek isteyen verecek. hem de istediğiniz kadar yiyerek. açın yemek masasının önünü.

-Ali sami yen stadı yenilenecek

-Fenerbahçe şampiyonlar ligi kupasını alacak

-Haftasonu tatili 3 gün olacak

-İddaa kuponları yatmayacak!

-Artık kızlar teklif edecek.

-Ajdar geri gelmemek üzere antarktika ya gönderilecek.

-Zeki müren de sizleri görecek..

-Aylık telefon, elektrik, su, doğalgaz fatuları toplamı 1 yltde sabitlenecek.

-Konyada da deniz olacak.

-Saatler artık geri alınmayacak!

-Taksim meydanı artık kazılmayacak!

-Hayat süprizlerle dolu olacak!

-Kadınlar artık regl olmayacak.

-Okeye dönerken açmak yasaklanacak.

-Milli maçlarda rakip takıma en az 5 gol atılacak, en fazla 1 gol yenecek.

-İngiltere'yle özel maç ayarlanıp gol atılacak

-Her eve 100 mbit gelecek

-Üç korner, bir penaltı olacak!
187  Yaramazadam YASAM-MUZIK-MEDYA / Komikler / BİR PSİKOPATIN ÖYKÜSÜ!! : Temmuz 09, 2007, 12:39:16 pm
psikopat kedi sürekli cinayet işliyordu.

buna artık bir son vermek isteyen diğer hayvanlar savaş pozisyonu aldılar

paçayı kurtaramayacağını anlayan hilmi kacmaya karar verdi

fakaaaat süper kahramanların kedinin peşinden ayrılmaya niyetleri yoktu

sonunda komiser müjdat tarafından enselendi

ve ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı...

188  Yaramazadam YASAM-MUZIK-MEDYA / Komikler / 2006 ALTIN AYI TÜRKİYE ÖDÜLLERİ KAZANANLAR!! : Temmuz 09, 2007, 12:12:17 pm
2006 ALTIN AYI TÜRKİYE ÖDÜLLERİ KAZANANLAR

SAĞLIK BAKANLIĞI ÖDÜLÜ

YARATICI TASARIM ÖDÜLÜ

ÇALIŞMA BAKANLIĞI ÖZEL ÖDÜLÜ

KÜLTÜR BAKANLIĞI ÖZEL ÖDÜLÜ

TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI ÖZEL ÖDÜLÜ

BELEDİYE ÖZEL ÖDÜLÜ

EN İYİ REKLAM ÖDÜLÜ

KARAYOLLARI ÖZEL ÖDÜLÜ

TÜBİTAK TASARIM ÖZEL ÖDÜLÜ

TÜRK HAVA YOLLARI ÖZEL ÖDÜLÜ

TOKAT BEDEN TERBİYE ÖZEL ÖDÜLÜ

VEEE! JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ

189  Yaramazadam YASAM-MUZIK-MEDYA / Fan Club / POKEMAN FUNNN :d REP YOK :d : Temmuz 08, 2007, 12:18:17 pm
gardaş eline ağlık da herkes güclü.ben paso yeniliyom
190  Yaramazadam YASAM-MUZIK-MEDYA / Çizgi film Animasyonlar Oyunlar / IQ testi : Temmuz 07, 2007, 05:20:53 pm
yaşasın başardım 
191  Yaramazadam YASAM-MUZIK-MEDYA / Komikler / AJDAR MSNDE : Temmuz 07, 2007, 04:59:00 pm
:  ellerine sağlık no fear kardeş.ben bu zekeriyaya bayılıyom:D:D:D:D:D
192  Yaramazadam YASAM-MUZIK-MEDYA / Fan Club / hüseyin turan fan club : Temmuz 07, 2007, 12:25:20 am
annesi ile babasinin karar verdigi bir tarihte erzincan'da dogdu. 6 yasinda ailesiyle birlikte izmir'e yerlesti ve ege üniversitesi konservatuar bölümü’ne varan egitimini burada tamamladi.

sonraki yillarda ayrilmaz bir parçasi haline gelen baglamayla lise yillarinda tanisti. baglamayla birlikte halkoyunlarina ilgi duydu ve bu alanda egitim aldi. katildigi halkoyunlari yarismalarinda 3 türkiye birinciligi, 1 dünya birinciligi elde etti.

müzikal yasamina üniversite yillarinda agirlik verdi ve tarz olarak halk müzigini seçti; nitekim bu onun duygu dünyasina en yatkin müzik türüydü.

okumakta oldugu 9 eylül üniversitesi isletme bölümü’nü birakip ege üniversitesi türk müzigi konservatuari temel bilimler bölümü’ne girdi. burada baglamanin yanina tari da koydu ve ikisini çoksevdi.

koservatuarda okurken bir grup arkadasiyla birlikte grup laçin’i kurdu. bu beraberlik 6 yil sürdü.

altinci yilin sonunda gruptan ayrildi ve ilk solo albümü olan “hüseyin turan”i 1997 yilinda çikardi.

ardindan 2000 yilinda “aklima düstü gözlerin”, 2002 yilinda “turna sesi” adli albümlere imza atti.

son albümü “hosgeldin” ise 2004 mart ayinda dinleyenleriyle bulustu.

ve onun için yapilan en iyi tanim’i fikret oytam yapti:

“hüseyin turan’i dinlemek mutluluktur bu can için...”

ne güzel yapmış tanımını fikret hocam değil mi??izleyin sizde anlayacaksınız...   
<a href="http://www.youtube.com/v/CmIwyd2qqas" target="_blank">http://www.youtube.com/v/CmIwyd2qqas</a>

eminim herkeş izlemiştir.çok matrak
193  Genel / Forum Hakkinda / Moderatör Alimi Yapilacaktir : Temmuz 07, 2007, 12:20:51 am
nickim:camoranesi
şu tarihte doğdum;19.09.1990
tokatlıyım
daha önce modluk yaptım.
yeniliklerden yanayım.
çok online oluyorum da başka işlerimde oluyo.ama vakit buldukca gireceğim ve görevimi layıkıyla yapmaya çalışacağım.aksi durumda admine bildiririm

Sayfa: 1 ... 11 12 [13]
Start | Sayfa 0 | Sayfa 1 | Sayfa 2 | Sayfa 3 | Sayfa 4 | Sayfa 5 | Sayfa 6 | Sayfa 7 | Sayfa 8 | Sayfa 9 | Sayfa 10
Yaramazadam | Powered by SMF 1.1.3.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
| Sitemap Arşiv2 Program Arşiv Program Arşiv Sağlık Sağlık Rehberi

Yaramazadam Çöl Atesi v3 by rallyproco