isminiz@yaramazadam.com
Sign up
Check e-mail
Son gönderdiği mesajlar: burju
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Yaramazadam

Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  Yaramazadam YASAM-MUZIK-MEDYA / Bebek Resimleri / bebekler bebisler :)) : Eylül 17, 2007, 01:45:42 pm
çok sewimliler yaaaaa ay yerim ben onları nasıl bu kadar sewimli olabilio bunlar yaaaa
2  Genel / Serbest Kürsü / ....Hiç AŞIK oldunuz mu.... : Eylül 17, 2007, 11:15:38 am
aşk, o eşsiz büyülü bişiy olmalı bence, şu eski aşklar gibi olmalı, insan masalda hissetmeli kendini,nerde olduğunu unutmalı  kimle olduğunu kimlerle konuştuğunu kendi söylediğini bile duymamalı sadece içindeki o kelebeklerin kanat çırpışlarının sesini duyabilmeli... aşk dediğin hakkını vererek yaşanmalı...    kaç kişi hakkını veriyoki yaşadıklarının ne istediğini bilen kaç insan var şu hayatta...    bana sorarsanız ben çok sevdim ölümüne derler ya öle işte ama aşk deyince o başka bişey olmalı belki çok fazla bişey bekliorum aşktan ama gelicekse eğer kapıma böylesi gelsin. BEN YİNEDE BEKLİYORUM BİGÜN AŞIK OLUCAM
3  Genel / Serbest Kürsü / kızınız olsa ismini balım koyarmıydınız?????????? : Eylül 17, 2007, 10:51:37 am
ya benim kızım olsa adını balım koymam pek hoş diil yaa herkesin bana balım demesi hoşuma gitmezdi mesela... ama benim kızım olsa adına ışık weya tuana koyardım belki yardımcı olur size kolay gelsiiiinnn
4  Yaramazadam YASAM-MUZIK-MEDYA / Magazin & Astroloji / Burclara göre sevgiliye hitaplar : Eylül 16, 2007, 01:19:28 pm
ya süpeeeerrrrr bunlaaaarrrr... çok eğlenceli ne güzel iltifatlar onlar öle insan kendini özel bişi hissedio canım ellerine kollarına emeğine sağlık harikasıııınnnn
Sayfa: [1]
Start | Sayfa 0 | Sayfa 1 | Sayfa 2 | Sayfa 3 | Sayfa 4 | Sayfa 5 | Sayfa 6 | Sayfa 7 | Sayfa 8 | Sayfa 9 | Sayfa 10
Yaramazadam | Powered by SMF 1.1.3.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
| Sitemap Arşiv2 Program Arşiv Program Arşiv Sağlık Sağlık Rehberi

Yaramazadam Çöl Atesi v3 by rallyproco