Pro Evolution Soccer Fan Club 
Pro Evolution Soccer Tutkunlarının Buluşma Noktası
Pro Evolution Soccer Oyunları
Pro Evolution Soccer 2008
Çıkış Tarihi : Ekim 2007

Pro Evolotion Soccer 6
Çıkış tarihi : 2006 Kasım

Pro Evolution Soccer 5
Çıkış Tarihi : 2005 Ekim

Pro Evolution Soccer 4
Çıkış Tarihi : 2004 Kasım

Pro Evolution Soccer 3
Çıkış Tarihi : [SIZE=-1]2003 Kasım[/SIZE]

Pro Evolution Soccer 2
Çıkış Tarihi : 2002 Kasım

Son Oyun Olan, Pes 2008 Önincelemesi
Evet değerli seyirciler, PES ile Fifa'nın 2008 versiyonunun yarıfinalindeyiz. 90+3 oynanıyor, tüm gözler hakemde; durum 1-1 ve skordeğişmezse uzatmalara geçilecek. Top şu anda PES yarı sahasında.Adriano orta sahaya kadar gelerek topu aldı ve sürmeye başladı,Robinho�nun koşu yoluna derin bir pas attı. Robinho sağ bekten kanatdeğiştirerek topu C.Ronaldo�nun ayağına indiriyor. C.Ronaldo, birçalım, iki çalım, orta açıyor ve boşta kalan topa Rooney vuruyor.İnanamıyorum değerli seyirciler, gooolll. Maç 2-1 PES'in üstünlüğü ilebitiyor, teknik direktör ve takımın kurucusu Konami, oyuncularınakoşuyor, sahada karambol oluştu sevgili seyirciler�
Niye Böyle Bir Giriş
Diyebilirsiniz tabii niye böyle bir maç anlatımıyla girdik olaya.Buradaki amacım, artık klasikleşmiş Fifa-PES karşılaşmasını yenidenalevlendirmek değil, oyun hakkında bir ipucu vermeye çalışmaktı.İsterseniz bu ipucnu biraz daha açayım:
O gün işte annenizin, karınızın filan altın günü olduğunu düşünün,erkeklerin bu durumlarda başvurdukları nacizane yer kahvelerdir. Helede maç olduğu günler, tabelalar konulur kahvenin önüne, "DEV EKRANDAMAÇ KEYFİ" şeklinde. Bu diğer ülkelerde biraz daha modern olsa da herülkede vardır böyle yerler. Konami de bunu nihayet gördü işte, artıkgol attığınızda dünya üzerindeki bir kahveyi görecek ve gol coşkusunuoradan hissedebileceksiniz. Bana göre bu çok eğlenceli bir yenilikolacak.
Takımınızın Kritik Durumu
Konami'nin üzerinde çalıştığı ve açıklamalar yaptığı diğer birkonu ise takım bütünlüğü. Artık takımınızı tümüyle sizyönetemiyeceksiniz. Oyuncular kendilerini eksik oldukları yönlerdegeliştirebilecek, o takımda eskiden beri oynayan futbolcular"tecrübeli" rütbesini elde edecekler. Ayrıca takımımızın elemanlarınıyemeğe çıkartabilecekmişiz menejerlik modunda, ben inanıyorum çünküKonami sözünü tutar.
Güzel Bir Maç
Konami, artık kaplamalara ve seslere daha fazla özengöstereceğinin sözünü vermişti bizlere. Gerçekten resimlerdenkaplamaların güzelliğini görebiliyoruz ama sesleri kulaklarımızlaişitemedik daha. Kaplamalara bir ek olarak formalarımızın kirlenmesidaha net olacak ve saha dizaynına daha fazla dikkat edilecekmiş, ki buresmi gördükten sonra bunu kabulleniyoruz:

Yepyeni Bir Oynanabilirlik
Oynanabilirlikte tartışmasız bir numara olan PES, gücünü ikikatına çıkaracak gibi görünüyor. Konami'nin yaptığı açıklamaya göresaha yüzeyinin özellikleri bile maçın gidişatını etkileyebilecekmiş.Çimin seyrek ve toprağın bol olduğu alanlarda top sürtünme kuvvetindendolayı durabilecek veya futbolcular o alanda kayıp düşebilecekler.Tabii bu bir final maçında gole çok yaklaşmışken olursa sinirinizsınırı geçebilir, doğaldır.
Hangi Konsollara, Ne Zaman Çıkıyor?
Oyunumuz neredeyse kendini devam ettiren konsollara çıkıyor:PS2-PSP-PS3-XBOX360-PC-Nindento DS. Unutmadan belirteyim, Konami DS'intüm özelliklerinden faydalanarak getirdiği yepyeni oynanabilirliği buel konsolunda biraz daha arttıracakmış. Bu arttırma ne şekilde olurbilemem. Bir de bu sefer çıkış tarihi "2007'nin döedüncü çeyreği"olduğu için bu çeyreğin tam ortası olan 15 Kasım'ı yazdım. Yani oyun butarih civarlarında çıkacak ama net tarih elimizde yok, yanlışanlaşılmasın ve illa ki 15 Kasım beklenmesin.

Son Sözler
Bu "dördüncü çeyreği" bekleye duralım, Fifa 08 bu zamana kadarbelki idare eder bizi. Ama bu iki oyun ne zaman çıkarsa çıksın, yineklasik karşılaşma alevleniyor, oyun piyasası bu, durduramıyoruz vedurdurmayalım zaten.
Trailer
Ekran Görüntüleri