isminiz@yaramazadam.com
Sign up
Check e-mail
Pes Bu kadar olur
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Yaramazadam > Yaramazadam YASAM-MUZIK-MEDYA > Uydurma Haber > Pes Bu kadar olur

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Pes Bu kadar olur  (Okunma Sayısı 264 defa)
Temmuz 06, 2007, 08:37:13 pm
ufak
Global Moderator
Yeni Üye

REP +0/-0

Üyelik Bilgileri Offline
« :»

Evet sayın okurlarımız, tekrar UHA (Uydurma Haber Ajansı) ile karşınızdayız.
Bu kadar olur dedirtecek sıradaki haberimiz kayseri ... sağlık kliniginde yaşandı. Midesinden rahatsız olan bahtsız A.Ç. tedavi için gittiği hastanede ameliyat olunması gerektiği kendisine bildirildi.
Dün saat 2:30'a randevu alan A.Ç. inanılmaz bir ilke imza attı. Kendisini ameliyat eden doktor H.A.S.A.N. Tarafından karnında elektro bağlama unutuldu. Yanlış duymadınız bir bağlama, hemde elektro.
Hastamızı bulduk ve kısa bir reportaj gerçekleştirdik. Hastaya bunu fark etmdin mi? a çocuğum diye sorduğumuzda aldığımız cevap bizde şok etkisi yarattı. Haberi yok muş? ama nasıl olur? dedik ve nezaman farkettiğini sorduk. bu dahada ilginçti. Göbeğini her kaşıyışında oy farfara farfara türküsünün bağlama eşliğinde içinden geldiğini farketmiş. Doktora gitmiş. Ve doktor kendisine: "Afedersiniz sanırım bağlamamı bitarafınızda unuttum." Demiş. şoka uğrayan adam ikinci bir ameliyatla bağlamadan kurtulmuş. Doktor mesai bitiminde sünnetlerde bağlama çalıyormuş yorgun düşmüş, yanlışlıkla olmuş hastadan özür dilemiş. Ve ikinci ameliyatı ücretsiz yapmış. Çok garip değil mi sevgili okurlarım? Birdaha ki UHA haberlerinde tekrar buluşmak üzere esen kalın.
Sponsor Baglantilar

Temmuz 06, 2007, 10:36:29 pm
no_fear_06
:::...gOrGiAs...:::
Global Moderator
Süper Üye

REP +1000/-1

düŞmAn kElİmEsİnİN AnLmInI DoStLaRıMdAn öGrEnDiM

Üyelik Bilgileri WWW Offline
« Yanıtla #1 :»

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Start | Sayfa 0 | Sayfa 1 | Sayfa 2 | Sayfa 3 | Sayfa 4 | Sayfa 5 | Sayfa 6 | Sayfa 7 | Sayfa 8 | Sayfa 9 | Sayfa 10
Yaramazadam | Powered by SMF 1.1.3.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
| Sitemap Arşiv2 Program Arşiv Program Arşiv Sağlık Sağlık Rehberi

Yaramazadam Çöl Atesi v3 by rallyproco