|
seyma.1188
|
 |
« : Temmuz 29, 2008, 12:16:32 ÖS » |
|
bu oyunumuzda alttaki üyeden bişiy isticez başlıyorum altaki pcni kırar mıısn?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 29, 2008, 12:41:03 ÖS Gönderen: no_fear_06 »
|
|
|
|
|
|
celluze
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 29, 2008, 01:46:39 ÖS » |
|
olur, seni kıracağıma pc'yi kırarım... (Ama benim değil ki....  başkasının eşyasına da zarar vermiyim...) alttaki gülümser misin?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no_fear_06
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 29, 2008, 02:45:28 ÖS » |
|
tabiki olur gülümserim  ii  sırıtıyım birazda  gs sampıyon olur mu ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çatlaxx
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 29, 2008, 03:32:55 ÖS » |
|
sanıorumm... aLttakii bnm moraLimi düzeLtr misin :S :S  
|
|
|
|
|
|
Siyah SaçLrım Beyaz TeLLerLe DoLsa Hayatım Tribünde SoLsa Eğer ÖLüme Sebep KARTAL ASKIYSA Razıyım Mezarm İNÖNÜDE OLsun..<33
|
|
|
|
celluze
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 29, 2008, 03:36:03 ÖS » |
|
düzeltirim ne oldu canım benim...  alttaki bana çikolata alır mısın??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çatlaxx
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 29, 2008, 05:49:00 ÖS » |
|
aLırımmm 1 tane mii aLiimm yksaaaaaaaaaa fbrikasını mı aLiimm  ... aLttakii moraLiimm tavann gezeLimm mii 
|
|
|
|
|
|
Siyah SaçLrım Beyaz TeLLerLe DoLsa Hayatım Tribünde SoLsa Eğer ÖLüme Sebep KARTAL ASKIYSA Razıyım Mezarm İNÖNÜDE OLsun..<33
|
|
|
|
celluze
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 29, 2008, 06:11:49 ÖS » |
|
tamam benimde canım sıkılıyor  yolculuk nereye  ha bu arada çikolatam bitter olursa sevinirim....  alttakide bizimle gelir mi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no_fear_06
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 29, 2008, 06:23:04 ÖS » |
|
tabiki hayır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
celluze
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 29, 2008, 06:24:35 ÖS » |
|
gelme zaten biz ikimiz yeteriz... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 29, 2008, 06:31:50 ÖS Gönderen: celluze »
|
|
|
|
|
|
boxcigar
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 29, 2008, 06:52:25 ÖS » |
|
Alttaki üye bi an kendini benim yerime koysun 
|
|
|
|
|
|
SuSkUnLuGuM aSaLeTiMdEnDiR, hEr SöZe VeRiLeCeK bİr CeVaBıM vAr...LaKiN öNcE lAfA bAkArIm LaFmI dİyE sOnRa SöLeYeNe BaKaRıM ADAM MI dıye!!!!
|
|
|
|
celluze
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 29, 2008, 06:56:49 ÖS » |
|
koyayım.... güzel bi görevdesin, ama çok zor Allah yardımcın olsun!.... alttaki bana bi bardak su getirir mi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boxcigar
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 29, 2008, 07:05:32 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
SuSkUnLuGuM aSaLeTiMdEnDiR, hEr SöZe VeRiLeCeK bİr CeVaBıM vAr...LaKiN öNcE lAfA bAkArIm LaFmI dİyE sOnRa SöLeYeNe BaKaRıM ADAM MI dıye!!!!
|
|
|
|
celluze
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 29, 2008, 07:09:53 ÖS » |
|
tamam soğuk mu olsun ılık mı??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boxcigar
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 29, 2008, 07:12:00 ÖS » |
|
bu havada ve bulundugum yerde Soğuk gider  bu arada teşekkurler su için alttaki uye bi tane masal anlatsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
celluze
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 29, 2008, 07:17:37 ÖS » |
|
rica ederim... hemen geliyor buzlu buzlu.... masal anlatayım.... bir varmış bir yokmuş bir ormanda uzun kuyruklu tilki varmış bu tilki çok yaramazmış anne ve babası yemek aramak için ava çıkmışlar.uzun kuyruklu tilki evde tek başına kamış.çok üzülmüş çünkü canı çok sıkılıyormuş.biraz havalanayım demiş.dışarı çıkmış birde bakmış ki orda onun yaşında bir tilki oyun oynuyormuş hemen yanına gitmiş ve bende seninle oynayabilirmiyim demişuzun kuyruklu tilki çok sevinmiş hollley sonunda benimde arkadaşım var demiş ve sevinçten havalara uçmuş sonra oynmaya başlamışlar ve evcilik oynamışlar sonra uzun kuyruklu tilki bu benim bebeğim diye ağlmaya başlamış halbuki onun değilmiş.ve böylece şımarmış.Uzun kuyruklu tilkinin annesi ve babası gelmiş eve gitma zamanı gelmiş eve gitmişler anne ve babası avladıkları hayvanı yemişler uzun kuyruklu tilki annesine demişki …anne anne ben arkadaş istiyorum fakat dışardaki arkadaşım beni sevmiyo demiş anneside uzun kuyruklu tilkiye bak ben sana öncelerden beri uyarıyordum şımarma diye ama sen beni dinlemedin işte önüne gelen arkadşın da bu yüzden tabikide seninle oynamaz uzun kuyruklu tilki odasına gidip yorganın altına girip ağlamış . Kendi kendine demişki annem arkadaşlarım beni hiç sevmiyorlar sonra yanına babası gelmiş ona biraz doğruluktan söz etmiş demişki bak evladım sen şımamrarak arkadaşının bebeğini alarak onları kızdıryor ve onlarda seninle oynamak istemiyor sende onları seninle oynamaları için onlara tatlı dillle davranman gerekiyor ama sen bunları hiç yapmıyorsun şimdi sana izin veriyorum git arkadaşından özür dile ve ona iyi davran bak seninle oynayacaklar demiş sonra uzun kuyruklu tilki gitmiş özür dilemiş arkadaşına iyi davranmış arkdaşıda oda mutlu olmuşlar sonra koşa koşa sevinçle eve gelmiş anne ve babasına bir güzel sarılıp onların yanaklarından öpüp teşekkür etmiş ve böylece hep mutlu olmuşşşş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|