|
yaramazadam
|
 |
« : Haziran 29, 2008, 09:51:16 ÖS » |
|
Bu mesajın sonunda sana bir soru sorulacak. Hemen yanıtla. Durup düşünme. Aklına ilk gelen şeyi söyleyiver. Bu eğlenceli bir "test"... VE ayni zamanda biraz acayip (çok acayip)! Simdi... Aşağıdaki talimatları olabildiğince çabuk yerine getir.
Bir hesabi bitirmeden ötekine geçme…
Yanıtları yazmak veya hatırlamak zorunda değilsin. Sadece kafadan hesapla***** cevap ver geç.
Şaşıracaksın.
Basla:
Aşağıdaki toplamlar kaç ediyor:
89 + 2 > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >>12 + 53 > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >>75 + 26 > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >>25 + 52 > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >>63 + 32 > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >>Biliyorum! Hesap yapmak zor is, ama neredeyse bitti... > >> > >> > >> > >>Hadi. Tek bir tane daha... > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >>! > >> > >> > >> > >> > >>123 +5 > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >>ÇABUK! BİR RENK VE BİR ALET DÜSÜN!!! > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >>Aşağıya devam et... > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >>Biraz daha... > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >>Aklına kırmızı bir çekiç geldi, değil mi? > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> Eğer verdiğin cevap bu değilse, sen anormal sayılmasa da farklı bir akla sahip olan %2 insandan birisin. İnsanların %98'i bu alıştırmayı yapınca kırmızı bir çekiç diye yanitliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaramazadam
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 29, 2008, 09:51:37 ÖS » |
|
ben kırmızı makas dedim bu arada 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çatlaxx
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 29, 2008, 10:07:52 ÖS » |
|
ben mavi tornavida dedi.. 
|
|
|
|
|
|
Siyah SaçLrım Beyaz TeLLerLe DoLsa Hayatım Tribünde SoLsa Eğer ÖLüme Sebep KARTAL ASKIYSA Razıyım Mezarm İNÖNÜDE OLsun..<33
|
|
|
|
yaramazadam
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 29, 2008, 10:27:13 ÖS » |
|
gayet anormal oluyosun o zaman
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çatlaxx
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 30, 2008, 08:00:44 ÖÖ » |
|
herkes diodu inanmıodum..bu test herşeyi açığa kavuşturdu sanki..
|
|
|
|
|
|
Siyah SaçLrım Beyaz TeLLerLe DoLsa Hayatım Tribünde SoLsa Eğer ÖLüme Sebep KARTAL ASKIYSA Razıyım Mezarm İNÖNÜDE OLsun..<33
|
|
|
|
yaramazadam
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 30, 2008, 01:26:08 ÖS » |
|
bilim şaşırmıyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çatlaxx
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 30, 2008, 02:11:54 ÖS » |
|
ksinlikle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seyma.1188
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 30, 2008, 06:19:30 ÖS » |
|
ben sari ve maket bıçağı dedim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çatlaxx
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 30, 2008, 06:32:19 ÖS » |
|
al bnden bi tane daha yaramazadam normal bnm yeğenim o..xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaramazadam
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 30, 2008, 07:18:18 ÖS » |
|
gittikçe en norma lben oluyorum kırmızı tuttu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çatlaxx
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 30, 2008, 08:59:22 ÖS » |
|
maşallah..sen farklısın işte...ama bnde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
celluze
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 01, 2008, 12:21:41 ÖS » |
|
yeşil makas.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çatlaxx
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 01, 2008, 12:39:19 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaramazadam
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 01, 2008, 04:59:39 ÖS » |
|
bencede anormallik hat safhada
|
|