Mustafa Sandal, 5 yıl aradan sonra "Devamı Var" isimli yeni albümüyle müzik marketlerdeki yerini aldı. Mustafa Sandal;
İskender Paydaş, Özgür Yedievli, Sinan Akçıl, Erhan Bayrak ve Tolga Kılıç gibi 5 kişilik aranjör ekibiyle bir yıllık çalışma sonunda "Devamı Var" adlı albümünü tamamladı...
"Bu albüm için hayatımın albümü diyebilirim. Şarkılara çokgüveniyorum. İddialı konuşmayı sevmem ama şarkılarım yaza damgasınıvuracak, herkesin diline yerleşecek. Çok çalıştık, bir yıl boyuncahemen her gece stüdyoda sabahladık. Hepsi kendi alanında uzmankişilerle çalıştım. Konser vermeyi, hayranlarımla olmayı çok özledim"diyen sanatçı albümde yer alan 12 şarkının 9'unun söz ve müziklerineimza attı. Klip için üç şarkı arasında tercih yapmakta zorlandığınısöyleyen Mustafa Sandal'ın "Devamı Var" isimli albümü, ekim ayında daUniversal Music etiketiyle Avrupa'da satışa çıkacak...
Mustafa Sandal "Devamı Var" şarkı listesi:1 İndir - 03:39
2 Farketmez - 04:06
3 Çoban - 04:18
4 Melek Yüzlüm - 04:47
5 Mağlubuz - 04:35
6 Gönlünü Gün Edeni - 04:10
7 Kimbilir Kim - 03.40
8 Dayan (Featuring İzel) - 04:29
9 Herkes Mecbur - 04:02
10 Zaten - 05:08
11 Ne Şarkılar Yazdım - 04:46
12 Devamı Var - 02:04
Unkapanı'ndan Musti'ye tebrik! (23 Haziran 2007)
Mustafa Sandal'ın 5 yıl aradan sonra piyasaya çıkardığı "DevamıVar" adlı albümüne, tebrik yağıyor. Musti'nin yapımcısı Bülent Seyhan,"Perakendeci, depocu ve Unkapanı esnafından, sürekli tebrik mesajlarıalıyoruz" dedi.Piyasaya 60 bin kaset ve 40 bin CD ile çıktıklarını açıklayan BülentSeyhan, klip yayınlamadan 150 binlik satış rakamına ulaştıklarınısöyledi. Mustafa Sandal, 'Devamı Var'ın ilk klibini 'İndir' adlıparçasına çekecek. Ömer Faruk Sorak'ın yöneteceği klibin senaryosu daMusti'ye ait...