isminiz@yaramazadam.com
Sign up
Check e-mail
Mehmet Ankaragücü'nde
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Yaramazadam > Spor > Futbol > Anadolu Takimlari > Mehmet Ankaragücü'nde

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Mehmet Ankaragücü'nde  (Okunma Sayısı 88 defa)
Temmuz 11, 2008, 01:34:23 pm
no_fear_06
:::...gOrGiAs...:::
Global Moderator
Süper Üye

REP +1000/-1

düŞmAn kElİmEsİnİN AnLmInI DoStLaRıMdAn öGrEnDiM

Üyelik Bilgileri WWW Offline
« :»

Turkcell Süper Lig'de gelecek sezon üst sıralarda yer almak isteyen vetransfere hız veren Ankaragücü, Ankaraspor'un golcü futbolcusu MehmetYılmaz ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı.
AnkaragücüTesisleri'ndeki törende konuşan kulüp başkanı Cemal Aydın, MehmetYılmaz'ı yıllardır istediğini belirterek, ''Kendisi için iki defaÇanakkkale'ye gitmiştim. O zamanlar Okan Koç da orada oynuyordu. OkanKoç'u almıştım ama Mehmet Yılmaz'ı almak nasip olmamıştı. Bu oyuncununtransferi aklımda kalmıştı. Sonunda kendisine Ankaragücü formasıgiydirdiğim için çok mutluyum'' dedi.
Mehmet Yılmaz'ın daAnkaragücü'nde oynamayı çok istediğini ifade eden Aydın, ''Kulübegeldi. 10 dakika konuştuk ve hemen anlaştık. Kulübümüze hayırlı olsun''dedi.
Transferinde emeği geçen herkese teşekkür eden MehmetYılmaz ise Türkiye'nin sayılı, Ankara'nın da en köklü kulübünegeldiğini kaydederek, ''Başarılı olacağımı düşündüğüm bir kulüpteyim.Taraftarın da desteğiyle iyi bir sezon geçireceğimi düşünüyorum. Dahaönce iki yabancı takımdan teklif almıştım. İlk tercihim yurt dışıolmasına rağmen Ankaragücü'nde oynamayı çok istiyorum'' ifadelerinikullandı.

Sponsor Baglantilar

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Start | Sayfa 0 | Sayfa 1 | Sayfa 2 | Sayfa 3 | Sayfa 4 | Sayfa 5 | Sayfa 6 | Sayfa 7 | Sayfa 8 | Sayfa 9 | Sayfa 10
Yaramazadam | Powered by SMF 1.1.3.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
| Sitemap Arşiv2 Program Arşiv Program Arşiv Sağlık Sağlık Rehberi

Yaramazadam Çöl Atesi v3 by rallyproco