isminiz@yaramazadam.com
Sign up
Check e-mail
Kurbanlık Koyunun Günlüğü...
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Yaramazadam > Yaramazadam YASAM-MUZIK-MEDYA > Komikler > Kurbanlık Koyunun Günlüğü...

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kurbanlık Koyunun Günlüğü...  (Okunma Sayısı 62 defa)
Mart 29, 2008, 02:42:12 pm
celluze
Müdavim

REP +5/-1

Farklı Görünsek de Aynı Şeyleri Anlatıyoruz...

Üyelik Bilgileri WWW Online
« :»

1.GÜN
Sevgili günlük, bugün bayramın ilk günü. 10 gündür elimden geleni yapıpbi şekilde satılmamayı başardım. Arkalara kaçtım, sürekli yüzümehastalıklı bir hava verdim. Şans da yüzüme güldü, bugüne geldik. Ama buiş boşlamaya gelmez. Her an biri gelebilir, orama burama bakıp, şubaşımda dikilen herife kilomu sorabilir. O da zaten beni satamadı diyegıcık, en az 10 kilo fazla söyler. Adam inanıp alır beni evine götürür,evin küçük kızı gelip beni sever, oynar. 1 gün sonra o kızın babasıgözlerimi bağlayıp besmele çekip bıçağı boğazıma dayar ve keser. Osırada hayatım gözlerimin önünden bir film gibi geçer. Film de filmolsa. Hep aynı kare: Ot yiyorum, etrafa bakıyorum, ot yiyorum etrafabakıyorum... Hayat mı bu be? Dünyaya gel, birkaç sene ot ye, sonra seniyesinler!
2. GÜN:
Sevgili günlük, ben eşeğim. Yani koyunum ama eşeğim. Sana dün nedediysem oldu, iyi mi?! Saatine mi geldi nedir? Şu an herifin birininbahçesindeyim. Şu saate kadar bayramlaşmaydı, gelen giden falandıderken beni kesmediler ama en geç yarın bu iş biter! Kesecekler benigünlük duyuyon mu? Kıyacaklar kınalı kuzuna. Hayır boğa olsaydım,sahibimin elinden kaçar, sokaklarda terör estirirdim. Televizyonlardakibütün haber bültenleri beni gösterir, en azından ölmeden meşhurolurdum. Ama tabiatım boğa kadar asabi değil ki! Koyun gelmişiz, koyungideceğiz
3. GÜN:
Günlük, inanmayacaksın ama hala hayattayım. Bunlar beni kesmeyecekgaliba. Şaka yapıyorlar. Camdan bakıp bakıp gülüşüyorlar. Son gün debeni salacaklar. Haklısın! İyimserliğin de bu kadarına yuh artık. Yokyok bu defa işim zor, hem de çok zor. Yarın görüşemeyiz, hakkını helalet.
4. GÜN:
Günlük, benim ben. Hahahaha!! Yırttım oğlum. Bu sabah aslında tamgidiyordum, adam bıçakları, tülbenti hazırladı. Yanıma koydu. Tamamdedim, bu sefer ağzımla kuş tutsam yolcuyum. Sonra 'ne dedim lan ben'dedim kendi kendime. Ağzımla kuş tutmak! Tabii ya! Kuş gribi. Bunu birbecerirsem ağzımda kuşla beni hayatta kesmezler. Hemen dalda duran birkuştan rica ettim. Gel iki dakika ağzımın içinde dur sonra uçarsınhesabı. Kuş gıcık çıktı. "Hay senin kafana" deyip tam kesilirkenkafamın orta yerine hacetini bıraktı. Bunu gören sahibim panikleyip kuşgribi olmamak için beni saldı. Kafana kuş pislemesi uğurlu gelirderlerdi de inanmazdım. Bayram diye buna derim oğlum! Değmeyinkeyfi-meeeee Gülümseme....

(alıntı)

ne senle ne sensiz acı verir sessizlik bunu anlatmak çok zor ne gitsen ne kalsan olmaz hayat sen yoksan bunu haykırmak çok zor ...

Sponsor Baglantilar

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Start | Sayfa 0 | Sayfa 1 | Sayfa 2 | Sayfa 3 | Sayfa 4 | Sayfa 5 | Sayfa 6 | Sayfa 7 | Sayfa 8 | Sayfa 9 | Sayfa 10
Yaramazadam | Powered by SMF 1.1.3.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
| Sitemap Arşiv2 Program Arşiv Program Arşiv Sağlık Sağlık Rehberi

Yaramazadam Çöl Atesi v3 by rallyproco