isminiz@yaramazadam.com
Sign up
Check e-mail
Kpss Ders Notları Programı Türkçe
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Yaramazadam > Eğitim Ogretim ve Kültür Servisi > Ösym-Kpss Sınavlar hakkında > Kpss > Kpss Ders Notları Programı Türkçe

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kpss Ders Notları Programı Türkçe  (Okunma Sayısı 48 defa)
Temmuz 26, 2008, 02:14:40 pm
boxcigar
Administrator
Süper Üye

REP +17/-1

Üyelik Bilgileri WWW Offline
« :»

Kpss'ye girecekler için yazılmış bir programdır.Tüm Kpss Türkçe konuları ayrıntılı olarak açıklanmıştır. Konular başlıklara göre listelenebilir.İstenilen konu ismi yazılarak aratılabilir. Programda gelişmiş sorgulama seçeneklerivardır.İstenilen konu; veya tüm konular yazıcıdan çıktı olarak alınabilir.

Bu yazılım ile başka Türkçe kitabına ihtiyaç duyulmadan sınava hazırlanabilirsiniz. Program herkesin faydalanması için ücretsizdir. program tek başına tam 137 sayfalık bir kaynak olma özelliği taşıyor.
Kursta verilen derslerden derlenmiş olan bu notlar programın yeni sürümünde gözden geçirildi. Tüm programlama hataları giderildi.Gelişmiş raporlama özelliği ile yazıcı olmadan da rahatlıkla ders çalışılabilir.

DOWNLOAD: 8 MB

http://rapidshare.com/files/90036516/Tuerk_e_KPSS_Program__305_.rar

SuSkUnLuGuM aSaLeTiMdEnDiR, hEr SöZe VeRiLeCeK bİr CeVaBıM vAr...LaKiN öNcE lAfA bAkArIm LaFmI dİyE sOnRa SöLeYeNe BaKaRıM ADAM MI dıye!!!!
Sponsor Baglantilar

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Start | Sayfa 0 | Sayfa 1 | Sayfa 2 | Sayfa 3 | Sayfa 4 | Sayfa 5 | Sayfa 6 | Sayfa 7 | Sayfa 8 | Sayfa 9 | Sayfa 10
Yaramazadam | Powered by SMF 1.1.3.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
| Sitemap Arşiv2 Program Arşiv Program Arşiv Sağlık Sağlık Rehberi

Yaramazadam Çöl Atesi v3 by rallyproco