Duyurular
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: kimse üzerine alınmasın...)!!!!!!  (Okunma Sayısı 488 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hope777
Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : Ağustos 11, 2007, 06:26:30 ÖS »

Bilmiyorum ...bu kelimeyi çok kullanır oldum son zamanlarda ve kayboldukça kayboluyor anlamı bana zamanında değerli gelen şeylerin ..artık inanmakta gelmiyor içimden  hiç bir şeye ve kimseye çünkü ;ağızlardan düşen kelimeler o kadar uçuculaştı ki yada o anlık duydular yalan gibi geliyor artık bana..duygular anlık ,sahte ve geçici leştirilmiş sanki ..ve mesajlar görüyorum sitede' sıkma canını biri gelir biri gider.'diye.aslında bu mantığı yerleştirmelimi? birinin gelip sonra diğerinin o yeri doldurabileceği mantığını..belki o zaman mutlu oluruz haaaa...yada aşkı yaşadığımızı sanırız kendimizce..nasılda içi boşalır oysa o  duyguların nasılda basitleşirler...işte böyle kolay artık herşey bu yaşadığımız devirde....bende merve arkadaşımı gayet iii anlıyorum (böyle bir çapkınlık durumuyla karşı karşıya kalmadım ama empati kurabiliyorum)ve bizi anlayamayan arkadaşlarında bir gün hiç anlaşılamayacaklarını tahmin ederek onlara bol şans diliyorum...
gerçek aşkların sevgilerin anlaşılması,farkedilmesi,önemsenmesi ve büyümesi dileğimle...
nxxx...
« Son Düzenleme: Ağustos 11, 2007, 06:50:15 ÖS Gönderen: hope777 » Kayıtlı
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: