Duyurular
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Kezman taraftara söz verdi  (Okunma Sayısı 362 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
m3hm3t_1907
Moderator
O Artık Bizden
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 11, 2007, 04:03:09 ÖS »

Avusturya’nın Bad Tatzmannsdorf bölgesinde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçemiz’de Sırp golcümüz Mateja Kezman bu sabahki çalışma sonrası açıklamalarda bulundu. Sırp golcünün gündemdeki yeni forvet arayışları ve Milanlı golcü Ronaldo’nun Fenerbahçe’ye geleceği yönündeki haberler ile ilgili sözleri oldukça dikkat çekiciydi. Kendilerini daha çok aç oyunculara ihtiyacı olduğunu ifade eden Kezman "Bizim bu tarz oyunculardan ziyade daha çok kazanma hırsı olan kazanmaya aç oyunculara ihtiyacımız var. Ronaldo’ya tabii saygı duyuyorum ama bizim için kazanma hırsı olan oyuncuların takımda yer alması daha önemli. Carlos’u bunun dışında tutuyorum. Roberto Carlos’ta çok büyük bir isim büyü başarılar var. Buraya sadece para için gelmiyor. Carlos her zaman Winner, her zaman kazanma hırsı olan bir oyuncu” ifadelerini kullanarak Ronaldo konusu ile ilgili düşüncesini açıklamış oldu.

Kezman geçen sene çok fazla gol atamadığını ancak bu sezona çok motive girdiğini ve taraftara 20-25 gol sözü verdiğini söyledi. Sırp Yıldız "Kendimi hiç bu kadar motive hissetmemiştim.Kendimi affettirmeyi düşünüyorum.  Taraftara 20-25 gol vermek istiyorum. Sezon öncesi tatilde bile çalıştım. Geçen sezon takıma geç geldim. Bazı fiziksel problemlerim oldu. Geçen sezon benim için zor bir yıldı. Geçen sezon tek forvet olarak oynadım. Bu sezonda bu şekilde oynayabilirim. Zigiç konusu hakkında artık konuşmak istemiyorum. Takımızda 4-5 tane çok iyi forvet oyuncularımız var. Colin genç ve güçlü bir futbolcu. Devid bu sezon daha iyi olacaktır. Ayrıca kaptan Semih"te var Bu futbolcular ile başaralı olabiliriz. " diyerek forvet bölgesinde bir problemlerinin bulunmadığın ifade etti.
"TAKIM GEÇEN SENEDEN DAHA GÜÇLÜ"
Kezman ayrıca giden ve gelen oyuncular dikkat alındığında takımın güç kaybettiği görüşlerine katılmadığını ifade etti. Kezman "Giden futbolcularımız oldu. Rüştü, Tuncay gibi. Bu oyuncular takıma çok şey verdi ve takımın şampiyonluğuna katkı sağladı. Gelen oyuncularda var. Bunları göz önüne aldığımızda bence geçen seneden daha güçlü bir takımımız var. Yeni gelen oyuncular ile daha opsiyonlu bir kadro oluştu" ifadelerini kullandı.
"MUTLAKA ŞAMPİYONLAR LİGİNDE YER ALMALIYIZ"
Mateja Kezman ayrıca geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe"nin bu sezon mutlaka ön elemeyi geçerek Şampiyonlar Ligi"nde yer alması gerektiğini ifade etti. "Muhtemel rakipler arasında güçlü ekipler var. Kurada şanslı olmayı umuyoruz. Tabii kimle oynayacağınızı bilemezsiniz. Ama bu sezon Şampiyonlar Liginde oynamamız gerekiyor. Ben kariyerim boyunca bir çok kez bu ligde mücadele ettim ve Şampiyonlar Liginin ne kadar farklı olduğunu biliyorum Orada oynamak bir ayrıcalık. Tek dezavantajımız ön eleme maçı tarihinin biraz erken olması"
"ÖNEMLİ OLAN BİZİM NE YAPTIĞIMIZ"
Kezman, Süper Lig’deki rakiplerle ilgili bir soruya ise "Rakiplerin neler yaptığını çok fazla bilmiyorum.İlgilenmiyorum da. Kendi takımızla ilgileniyoruz. Rakiplerin değil bizim ne yaptığımız daha önemli" şeklinde konuştu.
"SON DERECE CİDDİ ÇALIŞIYORUZ"
Sırp golcü kamp çalışmalarının ise son derece iyi gittiğini ifade ederek "Çok ciddi çalışıyoruz. Bu sezon da iyi sonuçlar elde etmek istiyorum.Takıma yeni isimler katıldı ve gördüğü kadarıyla da takıma uyum sağladılar. Şu ana kadar sakatlık olmadığı için ayrıca mutluyum" ifadelerini kullandı.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: