|
boxcigar
|
 |
« : Ağustos 21, 2007, 11:20:04 ÖS » |
|
KADINLAR`IN (KADINLARIN ) CİNSEL ( Seks Sex ) FANTEZİLERİ ! Sanıldığının aksinekadınların da cinsel fantezileri vardır. Erkekler bunu ne kadargörmezlikten gelse, bazı kadınlar da bu fantezileri ne kadar "sapıklık"olarak algılasa da, aslında "fanteziler" seksin tuzu biberidir... Oyüzden fantezilerinize kulak verip zaman zaman aklınızdan geçenleripartnerinizle paylaşmaktan çekinmeyin... "Türk kadınlarının cinselfantezi" örnekleri pek dillendirilmediği için bu hafta yabancı biryazarın kitabındaki fantezilerden bazılarını yayınlıyoruz. Ama dileyen,yani cesareti olan kadın okurlarımız "cinsel fantezileri"ni paylaşmakisterse, "yatak odası" sayfamızın kapısı her zaman onlara açık! Herkeshayal kurar, herkesin düşgücü vardır. Cinsel fantezilerde buna dahil.Ama en çok cinsel fanteziler gizlenir, açıklanmaz. Özellikle dekadınlar fantezilerini çok fazla paylaşma yanlısı değildir. Sadeceyakın kız arkadaşlarıyla paylaşırlar cinsel fantezilerini... Kocalarınaya da sevgililerine "fantezilerini" anlatmaya korkarlar.
Nancy Friday'in "fantezi" kitabı "Fanteziler,cinsiyetin gelişimi olarak düşünülmelidir. Bence kadınlar`daki cinselbilgi potansiyeli, bu gizli tehdit ve güçlü rakip en çok erkeklerirahatsız ediyor". Ünlü yazar Nancy Friday büyük ilgi gören "Benim GizliBahçem" adlı kitabının önsözünde böyle diyor.
Farklı sosyalgruplardan, değişik kültürde ve her yaştan kadınla yaptığı sohbetlerdesayısız fanteziyi biraraya getiren Nancy Friday "Benim Gizli Bahçem"adını taşıyan kitabını bu şekilde oluşturmuş. "Kimse kurduğu fantezinedeniyle suçlanmamalı" diyen Friday'in kitabında birbirinden ilginç"kadın fantezileri" mevcut. İşte bu fantezileri anlatan kadınlar`danbiri ve onun hikayesi....
Sevgilimi yatakta bir doktor olarak hayal ediyordum! Vicki,30 yaşında. Bekar. İkinci eşinden yeni ayrılmış. Egzotik görünüşüylebirçok erkeği etkilemesine rağmen, o hep hain yaradılışlı erkekleritercih ediyor. Şimdi gözlerini çoktan bir sonraki eşin keşfine dikmişdurumda! Fantezisine gelince...
"Son günlerde sevgilimindoktor olduğunu hayal etmeden onunla yatağa giremiyorum. Buodaklandığım fantezinin seksi gözümde yüceltip yüceltmediği konusundaherhangi bir fikrim yok. Tek bildiğim hayal ettiğim doktorun, başlığıve maskesiyle biraz kendi doktoruma benzediği... Oysa şimdiye kadarhiçbir doktorla romantik bir ilişki yaşamadım. Tanrı biliyor ki,muayeneler sırasında da tahrik olmadım. Zaten çocukken de komşuçocuklarıyla hiç doktorculuk oynamamıştım! Ama şu sıralar bir erkekleyatağa girdiğimde onu hep doktorum gibi görüyorum. Ne kadar çokheyecanlanırsam, bacaklarım o kadar havaya kalkıyor ve o doktor da okadar bacaklarımın arasına giriyor... Ne demek istediğimi anlıyorsunuz.Muayene ne kadar karmaşıksa heyecanım da o kadar şiddetli oluyor.Doktor teşhise yaklaştıkça ben de orgazma ulaşıyorum. Orgazmdan sonradoktorun maskeli suratı bana doğru yaklaşıyor ve o sevgi dolu gözlerbana harika durumda olduğumu söylemeden önce her şey olması gerektiğiyere dönüyor."
Hayli ilginç olan bu fantezi, Friday'in kitabındayer alanlardan sadece biri. İşin ilginç yanı, bugün birçok erkek,eşlerinin ya da sevgililerinin fantezileri olabileceğini düşünmekistemiyor. "Masum bir hayal" deyip geçiştirmeyi de başaramıyor. Yakafası takılıyor ya da "olamaz" deyip inkar ediyor.
Bir fantezi daha! Friday'ın kitabında yer alan diğer bir fantezi ise evli bir kadına ait:
"Size3.5 yıldır evli olduğumu söylemeliyim. Kocama cinsel fantezilerimi hiçanlatmadığımı söylemeliyim. İşte zaman zaman düşündüğüm fantezilerdenbiri...
Kocamla sevişirken arkadaşlarımızdan birinin benimleseviştiğini düşünmek bana müthiş bir heyacan veriyor. Başka biriyleilişkiye girmek gibi bir isteğim yok. Ama bu ekstra heyecanı düşünmekistiyorum. Bu çok mu yanlış? Bunu kocama anlattığımı düşünemiyorum.Kesinlikle onun erkeklik egosunu incitmek istemem, bunu ona anlatmamyanlış olabilir".
En sık rastlanan fantezi örnekleri *Kocamla sevişirken onun metresi olduğunu hayal ediyorum. Onu, gururlukarısından uzaklaştırıp baştan çıkarmaya çalışıyorum. Veya kendimi birfahişe gibi düşlüyorum.
* Çeşitli erkeklerin yatakta nasılolduklarını düşlüyorum. Çok mutlu bir evliliğim var, ama eğer kocamınarkadaşı bana çekici gelirse, ikimizin seviştiğine dair fantezilerkurarım. Mesela içki alırken karşılıklı durduğumuzda onu çıplak hayalediyorum. Bundan gerçekten fiziksel olarak uyarıldığım kadar zevkalıyorum.
* Masturbasyon yaparken, beni kaçırır kaçırmazmuhteşem güzelliğime dayanamayıp bana hemen tecavüz eden bir adamıhayal ediyorum. Ya da bakireliğime önem verdiğimden yatmadığım, ama çokseksi eski sevgilimle seviştiğimi hayal ediyorum.
*Hayatımdaki erkekler hep biraz zayıftılar. Fantezilerimdeki erkeklerise daima ayaklarını yere basmasını bilen He- man tarzı adamlar.Hayalimdeki erkek beni dizine oturtup çıplak popomu bir güzel dövüyor,sonra da sevişiyoruz.
* Hayalllerimde ben birstriptizciyim, sahnede gösteri yapıyorum. Sonra da seyircilerin arasınagirip bir sürü erkekle sevişiyorum.
* Ben bir erkeğinkocaman kaslarıyla ilgili hayal kuruyorum. Tam evimizin önünden her güncaddeden geçtiğini gördüm birinin. Onun siyah sakalı ve çok güzelgözleri var.
* Ayaklarımın altından sular akan bir sahildeolduğumu hayal ediyorum. Başımın dönmesi ve uçma hissi kahredici.Denizle emiliyorum. Bu olağanüstü.
|