Duyurular
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Herşey aynı...  (Okunma Sayısı 456 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
no_fear_06
:::...gOrGiAs...:::
Global Moderator
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

düŞmAn kElİmEsİnİN AnLmInI DoStLaRıMdAn öGrEnDiM

Üyelik Bilgileri Site
« : Ağustos 03, 2007, 04:48:10 ÖS »

nönü stadına çok heyecanlı geldim.. Beşiktaş’ı ilk kezizleyecektim.. Yeni transferleri Tello’yu, Cisse’yi.. Heyecanımın başkabir nedeni daha vardı. Bir takım sezona nasıl başlarsa öyle bitirir.

Takım daha birbirine alışmadı..

Toparlanamadı.. Birbirlerine alışacaklar, bu sözler hikâye. Bir takım nasıl başlarsa öyle gider.

“Beşiktaş’ı nasıl buldun?” diyeceksiniz. Gerçi yendik ama bulamadım.. Baktım baktım göremedim.

Tam bir düş kırıklığı. Bu yıl da karın ağrılarıyla geçecek galiba. Herşeyden önce takımın amacı yok.. Bana dün akşamki oynadığı futbolu kimseizah edemez.. Özellikle ilk yarıda.

Ne yapmaya çalıştıkları veya nasıl gol aradıkları belli değil.

Moldovalı rakip akıllı oynadı. Çok iyi alan savunması yaptı. Ortasahada bile boş alan bırakmadı.. Tamam da Beşiktaş buna karşı ne yaptı?

Hiç. İşte benim takıldığım nokta burası..

Niye hiç?

Gelelim transferlere.. Koskoca Beşiktaş transfer yaptı, sonuç ne..

Tello, Cisse..

Peki onlar ne yaptı?

Sonucu etkileyecek adamlar mı?

Hayır.. Sıradan..

Delgado yerinde değildi.. Değerlendirme yapmayalım.. Ricardinho geçenyılki gibiydi.. Beşiktaş’ın tek kazancı var: İki genç Serdar.

Serdar Kurtuluş

Serdar Özkan

Serdar Özkan’a küçük bir tavsiyem var, F.Bahçeli Tuncay gibi olmaya çalışıyor. Şunu unutmasın Tuncay, Tuncay’dır.

Serdar da Serdar. Kendi futboluna güvensin, taklit etmesin.

İlk yarıda ileride tek santrfor Bobo ile oynadık.. Güya yanında Delgado vardı.

Peki kim gol atacaktı? Pozisyona dahi giremedik.

İkinci yarı 16 yaşındaki Batuhan girdi.. Çok top gelmedi, etkili olamadı ama iyi bir santrfor olacağının sinyalini verdi.

Gelelim taraftara.. Çarşı Grubu’na.. Türkiye’nin en yaratıcıtaraftarına.. Onlarda da Beşiktaş gibi yeni bir şey yoktu.. Musallataşına takılıp kalmışlar.

Sonuç Beşiktaş’ın bu futboluyla Şampiyonlar Ligi’ne çıkması çok zor. Hatta Moldovalı rakibini elemesi bile..

bu yazıyı yazan:mehmet tezkan vatan gazetesi yazarı...
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: