Duyurular
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Gökhan Tepe Biyografi  (Okunma Sayısı 553 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
boxcigar
Administrator
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« : Temmuz 26, 2007, 09:21:56 ÖS »

Hüsmen bey ve Sema Hanımın ilk çocukları olarak 08.02.1978 yılındaİstanbul’da doğdu. İlkokulu, Yeşilyurt Hamdullah Suphi Tanrıöverİlköğretim Okulu’nda okudu. İlkokuldan sonra müziğe olan ilgisini farketmesi sebebiyle 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi TürkMusikisi Devlet Konservatuarı’nda müzik kariyerinin ilk adımını attı.Çalgı eğitimi bölümünde orta ve yüksek öğrenimini tamamladı.

Oyıllarda tek hayali iyi bir müzisyen olmak ve büyük kitlelereseslenebilmek olan Gökhan Tepe, bu hayaline ilk adımını orta ikincisınıfta ilk bestesini yaparak attı.

Ardından 1996 yılındaprodüktörlüğünü İskender Ulus’un üstlendiği “Çöz Beni” adlı ilk albümüile hayallerinin büyük bölümünü gerçekleştirme fırsatına sahip oldu.Albümde yer alan, sözü kendisine müziği Erdem Kınay’a ait olan “Dönmem”adlı şarkıyla ilk kez müzikseverlerle buluştu. Sırasıyla Bayıldım, AşkBelası, Zor Gelir ve Çöl Çiçeğim’e çektiği 5 kliple ilk albümütamamladı.

Aranjörlüğünü Selim Çaldıran ve Cenk Eroğlu’nunhazırladığı “Canözüm” adlı albümü 1999 yılının Mart ayında müzikseverlerle buluştu. Bu albümde klip çekilen hitleri arasında ise yinesözü ve müziği kendisine ait olan “Canözüm”, Cenk Eroğlu ile birliktehazırladıkları “Seni Bana Vermediler”, Barış Aryay ve Sementa imzalarıtaşıyan “Sevmeler Yasak Bana” isimli sevilen şarkılar yer aldı.

2000senesinde yapımcılığını Osman Yağmur Dereli’nin üstlendiğiyönetmenliğini ise Ümit Efekan’ın yaptığı ve 33 bölüm yayınlanan “Benimİçin Ağlama” adlı dizide Fatma Girik’in oğlu rolüyle oyunculuğa ilkadımını atmış oldu.

2002 senesinde “Belki Hüzün Belki De Aşk”adlı albümünü müzikseverlerle buluşturdu. “Annem”, “Ben DelininBiriyim” ve “Tanrım Affeder mi?” gibi hitlerin çıktığı albümde yine birçok şarkının söz ve bestesinde Gökhan Tepe imzası yer aldı.

Dörtyıllık ayrılığın ardından 2006 yılının Temmuz ayında “Yürü Yüreğim”adlı albümle müzikseverlerle tekrar buluştu. Profesyonel sanatyaşantısının 10. yılına giren ve “Yürü Yüreğim benim müzik hayatımda dabir dönüm noktası oluşturdu” diyen Gökhan Tepe bu albümde “YürüYüreğim”, “İnsanoğlu” ve “Gel Aşkım” şarkılarını kliplendirdi. Albümdesözü Hakkı Yalçın’a ait olan “Evire Çevire” adlı şarkının dışında tümsöz ve müziklere kendi imzasını atan Gökhan Tepe söz yazarı ve bestecikimliğini de ispatlamış oldu.

Bu arada kendi albümleri içinyaptığı çalışmaların yanı sıra müzik sektöründe başarılı çıkışlar yapanbir çok profesyonel sanatçının albümlerinde Gökhan Tepe imzasınıtaşıyan şarkılar yer aldı.

Müzik çalışmaları bu hızla giderkenoyunculuk adına gelen teklifleri de değerlendirme fırsatı bulan GökhanTepe, Show TV de yayınlanan “Maçolar” adlı dizide Burhan Öçal ve ÖzlemTekin’le başrolleri paylaştı.

Maçolar’ın ardından Kanal D’ deyayınlanan ve başrollerini Ece Uslu, Burcu Kara ve Sinan Sümer’lebirlikte paylaştığı Elveda Derken’de her Çarşamba sizlerle olmaya devamediyor…

SuSkUnLuGuM aSaLeTiMdEnDiR, hEr SöZe VeRiLeCeK bİr CeVaBıM vAr...LaKiN öNcE lAfA bAkArIm LaFmI dİyE sOnRa SöLeYeNe BaKaRıM ADAM MI dıye!!!!
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: