Grup Hakkında..
2004 yılında Ceyhun Keskin ve Berk Bulutoğlu'nun tanışmasıyla grubun ilk temelleri atılmış oldu.Daha sonra Emre Büyükköse bas gitara ve Cihan Cöbek‘te e.gitara geçince grup tam anlamıyla çalışmalarına başladı.Hemen besteleri düzenlemeye başlayan grup isyan ve beter oldum adlı iki şarkısının hücum kaydına girdi.Daha sonra Emre Büyükköse gruptan ayrılınca Teoman keklik yeni bas gitarist olarak gruba dahil oldu ve bu kadroyla grup beter oldum,dayanamam ve otobüse döndüm şarkılarının yer aldığı ilk demosunu yayınladı.Sakarya üniversitesinde bir konserde yer aldıktan sonra gruptan Cihan Cöbek'te ayrıldı ve yerine Samet Kılıç gruba dahil oldu ve grup şimdiki kadrosuna ulaşmış oldu.Çalışmalarına devam eden gargara kaç,hayal ve özlem isimli şarkıların yer aldığı ikinci demolarını kaydetti.şu an da diger şarkılarının kayıtlarını tamamlamak üzere çalışıyorlar.
***gargara sürekli yeni beste yaptıgı için demo tamamlama sürecide uzuyor arkadaşlar..6 sarkılık 3. demonun kaydı bitmiştir..
2004 yılında Ceyhun Keskin ve Berk Bulutoğlu'nun tanışmasıyla grubun ilk temelleri atılmış oldu.Daha sonra Emre Büyükköse bas gitara ve Cihan Cöbek‘te e.gitara geçince grup tam anlamıyla çalışmalarına başladı.Hemen besteleri düzenlemeye başlayan grup isyan ve beter oldum adlı iki şarkısının hücum kaydına girdi.Daha sonra Emre Büyükköse gruptan ayrılınca Teoman keklik yeni bas gitarist olarak gruba dahil oldu ve bu kadroyla grup beter oldum,dayanamam ve otobüse döndüm şarkılarının yer aldığı ilk demosunu yayınladı.Sakarya üniversitesinde bir konserde yer aldıktan sonra gruptan Cihan Cöbek'te ayrıldı ve yerine Samet Kılıç gruba dahil oldu ve grup şimdiki kadrosuna ulaşmış oldu.Çalışmalarına devam eden gargara kaç,hayal ve özlem isimli şarkıların yer aldığı ikinci demolarını kaydetti.şu an da diger şarkılarının kayıtlarını tamamlamak üzere çalışıyorlar.
Grup ElemanLarı...
Ceyhun KESKİN (Vokal)
Adı:Ceyhun
Soyadı:Keskin
Doğum yeri ve tarihi: Ordu/ 19-10-1982
Gruptaki görevi: vokal/gitar
İlk okulu,orta okulu ve lisesi: Lütfi Banat /Şair Mehmet Emin Yurdakul/Beşiktaş
Okuduğu Üniversite/bölüm: Sakarya üniversitesi/inşaat mühendisliği
Çalmayı en sevdiği şarkı: ayırt edemiyorum hepsi bizim çocuklarımız..ayrıca bi şarkı secersem aralarından,diğer şarkılar bana kızabilir..
Sevdiği müzisyen ve gruplar:pink floyd,deep purple..doors..bob dylan..led zeplin.../..metallica./.muse./.matisyahu...bob marley../..kurban..yavuz cetin..hayko cepkin...cok var =)
müzik yaptığı mekanlar: Sakarya’da çeşitli barlar..
önceden yer aldığı gruplar:gargara ilk göz ağrım..
Yapmaktan zevk aldığı işler: uyumak,araştırmak,insanları tanımak..
Burcu ve yükseleni: terazi-balık
Ek olarak belirtmek istedikleri: yaşadıklarımı yansıtmayı seviyorum..
berk bulutoğlu (davul)
Adı: Berk
Soyadı: Bulutoğlu
Doğum yeri ve tarihi: Ankara/1985
Gruptaki görevi: Davul
İlk okulu,orta okulu ve lisesi: Cumhuriyet ilk okulu / TED / K.D.Z Anadolu Lisesi
Okuduğu Üniversite/bölüm: Sakarya üni /Çevre müh.
Çalmayı en sevdiği şarkı: Hepsinin ayrı zevki var
Sevdiği müzisyen ve gruplar: Dream Theater ,,Muse ,Jamiroquai , Three Doors Down ,311 ,Alien_Ant_Farm ,Dave matthews band ,Alanis Morissette ,Hoobastank ,Incubus ,Limp Bizkit ,RADIOHEAD ,Duran Duran ,Red Hot Chili Peppers ,Deep Purple ,Metallica ,Kurban ,Yavuz Çetin ,Hayko Cepkin...
müzik yaptığı mekanlar:
önceden yer aldığı gruplar: Playground
Yapmaktan zevk aldığı işler: msn
Burcu ve yükseleni: Terazi
Ek olarak belirtmek istedikleri: Doğadaki her şeyin bi ritmi vardır...
samet kılıç (gitar)
Adı:Samet
Soyadı:Kılıç
Doğum yeri ve tarihi:Sakarya 10.11.1988
Gruptaki görevi:gitar
İlk okulu,orta okulu ve lisesi:sabihahanın i ö o-mithatpaşa lisesi
Okuduğu Üniversite/bölüm:önümüzdeki aylarda belli olacak
Çalmayı en sevdiği şarkı:hayal
Sevdiği müzisyen ve gruplar:öncelikle rahmetle anıyorum(Yavuz Çetin)steve vai,robben ford,garbage,eric johnson,serdar öztop,steel dragons,bon jovi,dream theather.
müzik yaptığı mekanlar:coctail bar,beys club,gecce,vs....
önceden yer aldığı gruplar:sehir radyosu,kamyon kliması:hala devam etmekte.
Yapmaktan zevk aldığı işler:enstrumental çalışmalar yapmak,dostlarımla beraber olmak.
Burcu ve yükseleni:akrep
Ek olarak belirtmek istedikleri:Herkes enstrumanını virtüözite derecesinde calamayabilir.önemli olan iyi düşünmektir.ne istedigini bilmektir.bu zaten beraberinde başarıyı ve enstruman hakimiyetini getirir.duygu+düşünce+yetenek+çalışma=enstrumantalist olarak nitelendiriyorum ben.
teoman keklik (bas)
...Adı:teoman
Soyadı:keklik
Doğum yeri ve tarihi:sakarya/1985
Gruptaki görevi:bas
Adı : Teoman
Soyadı : Keklik
İlk okulu,orta okulu ve lisesi:dr nuri bayar ilköğretim okulu,şehit üsteğmen selçuk esedoğlu yabancı dil ağırlıklı lisesi,
Okuduğu Üniversite/bölüm:anadolu üniversitesi /işletme
Çalmayı en sevdiği şarkı : kayıp,kaç
Sevdiği müzisyen ve gruplar: muse,the killers,pink floyd,deep purple,cosmosquad,jason becker,chick corea,tony levin,bon jovi,duke ellington,fletcher handerson,billie holliday,ella fitzgerald,dizzy gilespie,zülfü karakaş, hooverphonic,kruder&dorfmeister,lamb,kate havnevik,frou frou,emiliano torrini
müzik yaptığı mekanlar : sakarya ve istanbulda mekanlar
önceden yer aldığı gruplar: promil,kzans,bora meriç
Yapmaktan zevk aldığı işler : karışık kuruşuk kitaplar okumak,çizgiroman,dizi izlemek,yağmur yağarken salonda oturup boş boş durmak
Burcu ve yükseleni : yay
Ek olarak belirtmek istedikleri : hayat hep güzel hepte güzel olacak,yılmayın,yıldırılırılmayın