Duyurular
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Galatasaray - Karşıyaka Bilet Fiyatları  (Okunma Sayısı 374 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
no_fear_06
:::...gOrGiAs...:::
Global Moderator
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

düŞmAn kElİmEsİnİN AnLmInI DoStLaRıMdAn öGrEnDiM

Üyelik Bilgileri Site
« : Ağustos 05, 2007, 12:11:10 ÖÖ »

Alıntı:   

Gerçek Mesajı Gönderen İstanbul Haber Ajansı                           
            KarşıyakaKulübü Başkanı Akif Ersezgin ve yönetim kurulu üyeleri Tevfik Sakıpağa,Rıfat Erbay ve Ali Coşkun, Cumartesi günü Galatasaray ile oynayacaklarıhazırlık maçına ilişkin bilgilendirme yapmak üzere bir basın toplantısıdüzenledi.

Toplantıda konuşan Karşıyaka Kulübü Başkanı Akif Ersezgin, Galatasarayile oynayacakları maçın her iki takım için de çok önemli olduğunubelirterek, "Bu maç Galatasaray'ın son hazırlık maçı, bizim ise Kartepekampı öncesi oynayacağımız önemli bir maç. Galatasaray maçı hem bizimhem Karşıyaka taraftarları hem de Ege Bölgesi'ndeki Galatasaraytaraftarları için çok önemli bir maç olacak diye düşünüyorum" dedi.Barkod sistemi olması nedeniyle maçın Alsancak Stadı'nda yapılmasınıistediklerini, fakat çeşitli nedenler ve emniyetin isteği üzerineAlsancak Stadı'ndan vazgeçerek, maçın Atatürk Stadı'nda oynanmasınakarar verildiğini söyleyen Başkan Ersezgin, türm Karşıyakataraftarlarını maça beklediğini belirtti. Başkan Ersezgin, kapalıtribünlerin Karşıyaka taraftarlarına, açık tribünlerin ise Galatasaraytaraftarlarına ayrıldığını söyledi.

Karşıyaka ile Galatasaray arasında Cumartesi günü saat 20.00'de oynanacak maçın biletleri 20 ve 30 YTL'den satışa sunulacak.

Acaba Transfer Gelicekmi?
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: