Duyurular
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ertug Biyografi  (Okunma Sayısı 291 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
boxcigar
Administrator
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« : Temmuz 26, 2007, 09:02:19 ÖS »

Ertuğ (Ergin) 18 Mayıs 1970�de Adapazarı�nda doğdu ve Boğa burcu. Küçükyaşta ailesiyle İstanbul�a geldi ve Erenköy�de büyüdü. İlk ve ortaöğrenimini burada bitirdikten sonra, İTÜ Konservatuar Temel BilimlerBölümü�ne girdi. Üniversitede Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, BatıMüziği, solfej ve enstrüman dersleri aldı. Eğitimini bitirdikten hemensonra profesyonel müzik çalışmalarına başladı. Sahne performanslarında;Candan Erçetin, Sibel Tüzün ve Harun Kolçak ile vokal yaparak ve yanflüt çalarak çalıştı, böylelikle 15 yıllık sahne deneyimi elde etti.Aşkın Nur Yengi, Emre Altuğ, Ufuk Çakır, Hande Yener besteleriniseslendiren birçok sanatçıdan sadece birkaçı. Uzun yıllar süren müzikdeneyimlerini bir araya getirerek, �Hayatım� adlı albümü hazırladı.İstanbul Plak etiketiyle piyasaya çıkan, �Hayatım� albümü toplam 10parçadan oluşuyor. 8 beste ve tüm sözler Ertuğ�a ait. Fuat Güner�inuzun yıllardır süregelen tecrübelerinin yol göstericiliğiyle kayıtedilen bu albüme; önce �Aşkın Son Şarkısı� sonra da albümle aynı adıtaşıyan �Hayatım� adlı şarkı olmak üzere 2 video klip çekildi. Ertuğ(Ergin) yeni beste çalışmalarına devam ediyor.

SuSkUnLuGuM aSaLeTiMdEnDiR, hEr SöZe VeRiLeCeK bİr CeVaBıM vAr...LaKiN öNcE lAfA bAkArIm LaFmI dİyE sOnRa SöLeYeNe BaKaRıM ADAM MI dıye!!!!
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: