Duyurular
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ENGiN GuNAYDIN_BURHAN_ALTINTOP_FUN_10 REP  (Okunma Sayısı 532 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
no_fear_06
:::...gOrGiAs...:::
Global Moderator
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

düŞmAn kElİmEsİnİN AnLmInI DoStLaRıMdAn öGrEnDiM

Üyelik Bilgileri Site
« : Temmuz 07, 2007, 11:07:14 ÖS »

Engin Günaydın Diğer bir değişle herkesin yakından takip ettiği Burhan AltinTop
Onu Sanat Yaşamı Boyunca Yan rollerde tanımıştık.Bir kaç dizide rolalmıştı.Televizyonlarda şimdiki kadar aşina olmadığımız bir TİPTİ.HepMedyadan uzakta duran bir kimliği vardı,taki Avrupa Yakasına kadar.
Avrupa Yakası Projesine kadar da çok fazla reaksiyon almayan amaşimdilerde yansıttığı rolüne yakın bir rolde ekrandaydı!TabikiZAGA'daki skeçlerinden bahsediyorum!Kendini bu skeçlerde belli etmeyibaşardı.Ama izleyicinin onun bu imajına alışması zaman aldı!Her sözükomik her espirisi farklı olsada,Güldürmeyi bilmek için Zekagerektiğini,Şaklabanlığın köklü pirim getirmeyeceğini göstermek gibibir savaşı vardı ki,bence artık onu başardı ama ona kalırsa daha yolunbaşında!

Avrupa Yakasına,dizinin ileriki senelerinde dahil oldu!tutarmı tutmazmıdiye bile tartışılmayacak kadar izleyicilere uzak bir oyuncu profilivardı,taki Gülse Birsel'in Engin Günaydın'a tam oturacak bir rolyaratmasına kadar!

Dizi'de oyuncu sahnelerine bakılınca ilk dahil olduğu zamanlarda pekterolü yoktu.Daha soğrusu sahnesi ama elde ettiği zamanı en iyi şekildedeğerlendirmesi sonucunda,Bugün neredeyse film onun etrafındadönüyor!Belkide en çok sevilen karakter!Kubilay'ın bile pıtlarınıhatırlamaz olduk.

Şimdi Onun Kariyerine "Stand-up" çı gözlüğü ile bakalım!

Oyunun ismi "O hikayedeki mal benim".Severek izleniyor.Hatta İzleyici Görüşlerine yer verilen bölümden de enstanteneler!

Tabi Bir Demet Tiyatrodaki Zabıta İrfan ve YazıTura,Alacakaranlık filmindeki rolleri ile de göz doldurdu!

Fotoğrafları

Videoları İndirmek İçin Resimlerin Üzerine Tıklamız Yeterli

« Son Düzenleme: Temmuz 08, 2007, 01:50:27 ÖÖ Gönderen: admin » Kayıtlı
camoranesi
O Artık Bizden
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 11, 2007, 11:41:30 ÖS »

bende üye olmak istiyorum
no_fear_06
:::...gOrGiAs...:::
Global Moderator