Duyurular
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Demet Akalin Biyografi  (Okunma Sayısı 381 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
boxcigar
Administrator
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« : Temmuz 26, 2007, 08:56:01 ÖS »

Gölcük’te doğan Demet Akalın ilköğretim ve lise öğrenimini Gölcüktebüyük başarıyla bitirdi. İlkokul yıllarında gazeteci yada öğretmen olmahayalleri kurardı, fakat o zamanki Üniversite sınavı şartları günümüzegöre daha zor olduğu için hayalleri suya düştü. Ne yapıcam ne yapıcamdiye düşünürken annesinin elinden tutmasıyla soluğu Yaşar Alptekin’inmankenlik kursunda aldı. 1990 yılında Mayo Güzeli seçildi .ArdındanNeşe Erberk’te mankenlik yapmaya başladı. Büyük performansla mesleğinisürdürürken bir gün sesinin güzelliğinin farkına vardı ve mankenliktezirvedeyken hadi birde şarkı söyleyeyim dedi ve en iyi gazinolarda devisimlerin kadrosunda başladı yeni mesleğini icra etmeye...

Başardığınıdüşündüğü bir zamanda Hadi bir albümüm olsun dedi ve “ SEBEBİM ” adlıalbümünü piyasaya çıkardı. İşler yolunda gitti yani başarıya bir başarıdaha ekledi ve artık mankenliği bırakıp tamamen şarkı söylemeyi seçti.Daha sonra da “SENİN ANAN GÜZEL Mİ ?” dedi ve ilk single çalışmasınıçıkardı. O ekstra senin bu ekstra benim derken artık sahnelerin birparçası oldu. Sonra mı ? UNUTTUM dedi ve 3. albüm çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu. Uzun ve sıkı bir çalışma sonunda, nihayetbeklediğimize değen radyolarda ve clublerde en çok istek alan albümü"BANANE" ile Türkiye'de hala konuşulmaya devam ediyor.

1,5 seneyeni albüm hazırlığı içinde olan Demet Akalın 2006 yılında ‘’Kusursuz19 ‘’adlı albümüyle tekrar bizlerle birlikte. Albüm Seyhan Müziketiketini taşıyor.19 şarkıyı bir cd’ye sığdıramadıkları için albüm 2 cdhalinde çıktı. Demet Akalın ‘’Albümü dinleyenler hem oynayıp,hem deağlayacaklar’’

SuSkUnLuGuM aSaLeTiMdEnDiR, hEr SöZe VeRiLeCeK bİr CeVaBıM vAr...LaKiN öNcE lAfA bAkArIm LaFmI dİyE sOnRa SöLeYeNe BaKaRıM ADAM MI dıye!!!!
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: