isminiz@yaramazadam.com
Sign up
Check e-mail
Dee Brown Wizards yolunda
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Yaramazadam > Spor > Basketbol > Dee Brown Wizards yolunda

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Dee Brown Wizards yolunda  (Okunma Sayısı 52 defa)
Temmuz 11, 2008, 01:41:42 pm
no_fear_06
:::...gOrGiAs...:::
Global Moderator
Süper Üye

REP +1000/-1

düŞmAn kElİmEsİnİN AnLmInI DoStLaRıMdAn öGrEnDiM

Üyelik Bilgileri WWW Offline
« :»

Dee Brown Wizards yolunda    Washington Wizards, geçtiğimiz sezon Galatasaray Cafe Crown formasıgiyen ABD'li oyun kurucu Dee Brown ile offer sheet imzaladı. Brown'ınNBA'deki haklarını elinde bulunduran Utah Jazz yedi gün içinde Brown'ateklif yapmaması durumunda Illinois mezunu oyuncu gelecek sezon Wizardsforması giyecek.
Wizards Başkanı Ernie Grunfeld, Dee Brown'ın, enerjisi ve çabukluğuyla takıma önemli katkılar sağlayacağına inandığını söyledi.
24 yaşındaki oyuncunun, Gilbert Arenas ve Antonio Daniels'ın ardından takımın üçüncü oyun kurucusu olması bekleniyor.
2006-2007sezonundan Utah Jazz formasıyla NBA'e adım atan Dee Brown, Jazzformasıyla 49 maçta 9.1 dakika, 1.9 sayı, 1.7 asist ortlamalarıylaoynadı.
2007-2008 sezonunda Galatasaray Cafe Crown forması giyenBrown, sarı kırmızılı ekipte 31 lig maçında 31.2 dakika, 12.4 sayı, 2.8ribaunt, 4.8 asist, 1.4 top çalma ortalamalarıyla oynadı.

Sponsor Baglantilar

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Start | Sayfa 0 | Sayfa 1 | Sayfa 2 | Sayfa 3 | Sayfa 4 | Sayfa 5 | Sayfa 6 | Sayfa 7 | Sayfa 8 | Sayfa 9 | Sayfa 10
Yaramazadam | Powered by SMF 1.1.3.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
| Sitemap Arşiv2 Program Arşiv Program Arşiv Sağlık Sağlık Rehberi

Yaramazadam Çöl Atesi v3 by rallyproco