Ana İçerik:

YURT, BURS VE KREDİ BAŞVURULARI UZATILDI

Yeni öğretim dönemine ait yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları 25 Ağustos Pazartesi gece yarısına kadar uzatıldı.Yük...

Pütürge Eğitim Vakfı Bursu

Malatyanın pütürge ilçesinin iş adamları heryıl yüzlerce öğrenciye burs vermekte.Pütürge vakfı , çok kişinin başvuru yapmadığı ,...

bayburt vakfi bursu

bayburtlulu iş adamları heryıl üniversite öğrencilerine burs imkanı tanımaktadır. bayburtlu iseniz bu burslara başvurmak için tı...

Sema Yazar Vakfı Bursu

vakfın sitesi ve ayrıntılar için tıklayınızvakfın iletişim bilgileriMustafa Kemal Mahallesi. 2127. sokak No: 58-1 06520 Balgat/A...

şahinler vakfı bursu

şahinler vakfı bursu ile ilgili bilgi almak için tıklayınız

Albarakatürk bursu

albarakatürk katılım bankası heryıl ihtiyacı olan öğrencilerebereket vakfı aracılığı ile burs dağıtmakta. 1 kaç tane burs alanar...

Burs Veren Kurumlar

Bu yıl da çok sayıda kurum ve kuruluş öğrencilere burs veremeye hazırlanıyor. Bazı kurumlar başvuruları başlatırken, çok sayıda ...

Kahramanmaraş da burs imkanları

Necip Fazıl Kültür. Ve EğitimVakfı Azerbaycan Bulvarı Belman Sitesi No:37/1 Tel: 2211885

Adana'da burs veren kurumlar(Adanadaki burslar)

Adana'da Nerelerden Burs Bulabilirim?Adana İ.Kent.Hiz Vakfı Atatürk Cad.17.sok No:2 K:1/1 Adana Lisan Eğitim Vakfı Reşatbey Mah....

istanbulda burs veren kurumlar( burslar istanbul)

İstanbul'da Nerelerden Burs Bulabilirim?...21. Yüzyıl Eğitim ve Kültür. Vakfı Alisami Yan Stad yanı Kat Otoparkı üstü 6/4. Mecid...

Antalya da burs veren kurumlar

Akdeniz Kültür Ve Eğitim Vakfı Ayakkabıcılar İşhanı 90/2 Tel: 2214826 Akdeniz Üniv. Kurul. Yard. Ve Destek Vakfı Elmalı mah. Şub...

izmirde burs veren kurumlar yerler

Adalet Kültür ve Eğitim Vakfı Fevzi Paşa Bulvarı Doğruel İşhanı No:136/602 Çankaya Tel: 4890855 Ahmet Tatari Eğitim Kültür Vakfı...

Eskisehirde burs veren yerler

Anadolu Üniv. GüçlendirmeVakfı Anadolu Üniv. Rektörlüğü Yunus Emre Kampüsü Tel: 3358133 Eskişehir Eğitim Ve Kültür Vakfı Esnaf S...

Trabzondaki burs veren yerler

Eğitim ve Kültür Vakfı Kalkınma Mah. 3. Sok. No:29/3 Tel: 3257333 K.T.Ü. Tıp Fak. Yard Vakfı K.T.Ü. Tıp Fak. Dekanlığı Tel: 3259...

Ankaradaki burs veren yerler

20 Mayıs Eğitim Kültür.Sos.Day Vakfı Turan Güneş Bulvarı No:22/6 Tel:441093921.Yüzyıl Eğitim Kültürtür Vakfı Atatürk Bulvarı No:...

Cem vakfı bursu

Cem Vakfı bulunan illerdeki vakıflar burs vermektedir.Burs verme kriterleri vardır.İsimden de anlaşılıyor sanırım:))

Sağlık ve Eğitim Vakfı Bursu TIPçılara ve sağlıkçılara :))

Sağlık ve Eğitim Vakfı Bursu TIPcılara  Burs Alma Şartları Başvuru Ağustos-Eylül aylarındayapılıyor. Ağırlıklı olarak tıp fakült...

burs veren kurumların telefonları adresleri

21.Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı   İstanbul   0.212.274 15 02    0.212.275 52 44Abant İzzet Baysal Üniversitesi Araştırma ve Gel...

burs veren kurumlar fazla bilinmeyen

Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BUMED)Kendibünyesindeki öğrencilere burs vermekte, burslar hazırlık ile dörtyıllık eğiti...

YURT DIŞI BURS YERLERi

Yurt dışı lisansüstü bursları 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 33. Maddesi uyarınca Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmak s...

Yurtdışında Öğrencilik Yaparken Nasıl Çalışabilirsiniz?

Maddi durumu yurtdışı eğitim için yeterli olmayan ve herhangi birkurumdan burs alamayan öğrenciler için diğer bir çözüm ise gitt...

çeşitli burs veren kurumlar

Sivas Cumhuriyeti Üniversitesi VakfıÜniversite öğrencilerine burs verilir. Cumhuriyet Üniversitesi Kampusu SİVASSiyasal Mezunlar...

YURT İÇİNDE OKUYAMAYANLAR-YURT DIŞINDA BURSLU EĞİTİM

YURT İÇİNDE OKUYAMIYORSANIZ!YURTDIŞINDA ÇALIŞARAK EĞİTİM    Maddidurumu yurtdışı eğitim için yeterli olmayan ve herhangi bir kur...

Yabancılar tarafından verilen burslar

US Department of Education: The Student Guide to Financial Aid Foundation Center Fulbright scholarships International Student Pl...

Yurt dişi kaynaklı burslar

İsrail Hükümet Bursları 2007-2008öğretim yılı için İsrail Hükümeti tarafından verilen burslar hakkındaayrıntılı bilgiye aşağıdak...

TEMA VAKFI – Turan DEMiRASLAN BURSU Başvuru Zamanı sınırsız

Bursa başvuru tüm yıl boyunca yapılabilir.b. Öğrenciler başvuru için aşağıda yazılı belgeleri TEMA Vakfı İnsan KaynaklarıBölümün...

Galatasaray Eğitim Vakfı Yüksek Öğrenim Bursu

2007 – 2008  Ders yılında, Galatasaray Eğitim Vakfı Yüksek Öğrenim Bursundan yararlanmak isteyen Galatasaray Üniversitesi öğrenc...

Başbakanlık bursu hakkında herşey

Başbakanlık bursuna TERCİH yaparken başvurulduğu için bu yazıyı önemle okuyunuz.Yoksa burssuz üniversite okumak zor olur<<<Basba...

illere göre burs veren kurumlar4

SakaryaSakarya'da Nerelerden Burs Bulabilirim?Hakikat Egitim Kültür Dayanisma VakfiEski Tokat yolu Medrese sok. BesköprüTel: 276...

illere göre burs veren kurumlar3

KaramanKaraman'da nerelerden burs bulabilirim?Karaman Yüksek Ögr. ve Yar.VakfiBelediye Ishani Kat:2 No:226 KaramanYunus Emre Kül...

illere göre burs veren kurumlar2

EdirneEdirne'de Nerelerden Burs Bulabilirim?Trakya Üniv. Tip Fk. Egitim Ars. Ve G.Vakfi Trakya Üniv. Tip Fk. Dekanligi Tel: 2357...

illere göre burs veren kurumlar1

AdanaAdana'da Nerelerden Burs Bulabilirim?Adana I.Kent.Hiz Vakfi Atatürk Cad.17.sok No:2 K:1/1 Adana Lisan Egitim Vakfi Resatbey...

Türk Matematik Derneği Bursu(15 Eylül 2007 son) Burslar

Türk Matematik Derneği (TMD) Yönetim Kurulu (YK), yayınları ve bağışlarla elde ettiği gelirle, geleceğin genç matematikçilerine...

ÖĞRENİM KREDİSİ

ÖĞRENİM KREDİSİÖğrenim kredisi borcu, normal öğrenim süresince verilen miktarlara Devlet İstatistikEnstitüsü toptan eşya fiyat e...

Burslar hakkında herşey

1)Burs nedir?- İş adamlarının,vakıflar aracılığı ile verdikleri öğrencilere paradır.Eğitim yardımıdır.Hayır meselesi.2)Öğrenim k...

öğrenciye İllere göre burs veren kuruluşlar

İllere göre burs veren kuruluşlar                Kurum               Adres               İl               1               Adana...

Burs veren vakıflar öğrenciye Karşılıklı Karşılıksız burs geri ödemeli ödemesiz

Burs veren vakıflar        Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BUMED)   Kendi bünyesindeki öğrencilere burs vermekte, bursl...

Sayfa: [1]   Aşağı git

Diğer İçerik:

Alt Bölümler

Bu bölüm herhangi bir altbölüm içermemektedir.

Abone Ol

Öss Burslar Ekyerleştirme Cep Telefonu - Bilgiler: