Yeni öğretim dönemine ait yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları 25 Ağustos Pazartesi gece yarısına kadar uzatıldı.Yük...
Malatyanın pütürge ilçesinin iş adamları heryıl yüzlerce öğrenciye burs vermekte.Pütürge vakfı , çok kişinin başvuru yapmadığı ,...
bayburtlulu iş adamları heryıl üniversite öğrencilerine burs imkanı tanımaktadır. bayburtlu iseniz bu burslara başvurmak için tı...
vakfın sitesi ve ayrıntılar için tıklayınızvakfın iletişim bilgileriMustafa Kemal Mahallesi. 2127. sokak No: 58-1 06520 Balgat/A...
şahinler vakfı bursu ile ilgili bilgi almak için tıklayınız
albarakatürk katılım bankası heryıl ihtiyacı olan öğrencilerebereket vakfı aracılığı ile burs dağıtmakta. 1 kaç tane burs alanar...
Bu yıl da çok sayıda kurum ve kuruluş öğrencilere burs veremeye hazırlanıyor. Bazı kurumlar başvuruları başlatırken, çok sayıda ...
Necip Fazıl Kültür. Ve EğitimVakfı Azerbaycan Bulvarı Belman Sitesi No:37/1 Tel: 2211885
Adana'da Nerelerden Burs Bulabilirim?Adana İ.Kent.Hiz Vakfı Atatürk Cad.17.sok No:2 K:1/1 Adana Lisan Eğitim Vakfı Reşatbey Mah....
İstanbul'da Nerelerden Burs Bulabilirim?...21. Yüzyıl Eğitim ve Kültür. Vakfı Alisami Yan Stad yanı Kat Otoparkı üstü 6/4. Mecid...
Akdeniz Kültür Ve Eğitim Vakfı Ayakkabıcılar İşhanı 90/2 Tel: 2214826 Akdeniz Üniv. Kurul. Yard. Ve Destek Vakfı Elmalı mah. Şub...
Adalet Kültür ve Eğitim Vakfı Fevzi Paşa Bulvarı Doğruel İşhanı No:136/602 Çankaya Tel: 4890855 Ahmet Tatari Eğitim Kültür Vakfı...
Anadolu Üniv. GüçlendirmeVakfı Anadolu Üniv. Rektörlüğü Yunus Emre Kampüsü Tel: 3358133 Eskişehir Eğitim Ve Kültür Vakfı Esnaf S...
Eğitim ve Kültür Vakfı Kalkınma Mah. 3. Sok. No:29/3 Tel: 3257333 K.T.Ü. Tıp Fak. Yard Vakfı K.T.Ü. Tıp Fak. Dekanlığı Tel: 3259...
20 Mayıs Eğitim Kültür.Sos.Day Vakfı Turan Güneş Bulvarı No:22/6 Tel:441093921.Yüzyıl Eğitim Kültürtür Vakfı Atatürk Bulvarı No:...
Cem Vakfı bulunan illerdeki vakıflar burs vermektedir.Burs verme kriterleri vardır.İsimden de anlaşılıyor sanırım:))
Sağlık ve Eğitim Vakfı Bursu TIPcılara Burs Alma Şartları Başvuru Ağustos-Eylül aylarındayapılıyor. Ağırlıklı olarak tıp fakült...
21.Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı İstanbul 0.212.274 15 02 0.212.275 52 44Abant İzzet Baysal Üniversitesi Araştırma ve Gel...
Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BUMED)Kendibünyesindeki öğrencilere burs vermekte, burslar hazırlık ile dörtyıllık eğiti...
Yurt dışı lisansüstü bursları 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 33. Maddesi uyarınca Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmak s...
Maddi durumu yurtdışı eğitim için yeterli olmayan ve herhangi birkurumdan burs alamayan öğrenciler için diğer bir çözüm ise gitt...
Sivas Cumhuriyeti Üniversitesi VakfıÜniversite öğrencilerine burs verilir. Cumhuriyet Üniversitesi Kampusu SİVASSiyasal Mezunlar...
YURT İÇİNDE OKUYAMIYORSANIZ!YURTDIŞINDA ÇALIŞARAK EĞİTİM Maddidurumu yurtdışı eğitim için yeterli olmayan ve herhangi bir kur...
US Department of Education: The Student Guide to Financial Aid Foundation Center Fulbright scholarships International Student Pl...
İsrail Hükümet Bursları 2007-2008öğretim yılı için İsrail Hükümeti tarafından verilen burslar hakkındaayrıntılı bilgiye aşağıdak...
Bursa başvuru tüm yıl boyunca yapılabilir.b. Öğrenciler başvuru için aşağıda yazılı belgeleri TEMA Vakfı İnsan KaynaklarıBölümün...
2007 – 2008 Ders yılında, Galatasaray Eğitim Vakfı Yüksek Öğrenim Bursundan yararlanmak isteyen Galatasaray Üniversitesi öğrenc...
Başbakanlık bursuna TERCİH yaparken başvurulduğu için bu yazıyı önemle okuyunuz.Yoksa burssuz üniversite okumak zor olur<<<Basba...
SakaryaSakarya'da Nerelerden Burs Bulabilirim?Hakikat Egitim Kültür Dayanisma VakfiEski Tokat yolu Medrese sok. BesköprüTel: 276...
KaramanKaraman'da nerelerden burs bulabilirim?Karaman Yüksek Ögr. ve Yar.VakfiBelediye Ishani Kat:2 No:226 KaramanYunus Emre Kül...
EdirneEdirne'de Nerelerden Burs Bulabilirim?Trakya Üniv. Tip Fk. Egitim Ars. Ve G.Vakfi Trakya Üniv. Tip Fk. Dekanligi Tel: 2357...
AdanaAdana'da Nerelerden Burs Bulabilirim?Adana I.Kent.Hiz Vakfi Atatürk Cad.17.sok No:2 K:1/1 Adana Lisan Egitim Vakfi Resatbey...
Türk Matematik Derneği (TMD) Yönetim Kurulu (YK), yayınları ve bağışlarla elde ettiği gelirle, geleceğin genç matematikçilerine...
ÖĞRENİM KREDİSİÖğrenim kredisi borcu, normal öğrenim süresince verilen miktarlara Devlet İstatistikEnstitüsü toptan eşya fiyat e...
1)Burs nedir?- İş adamlarının,vakıflar aracılığı ile verdikleri öğrencilere paradır.Eğitim yardımıdır.Hayır meselesi.2)Öğrenim k...
İllere göre burs veren kuruluşlar Kurum Adres İl 1 Adana...
Burs veren vakıflar Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BUMED) Kendi bünyesindeki öğrencilere burs vermekte, bursl...
Sayfa: [1] Aşağı git