|
boxcigar
|
 |
« : Temmuz 21, 2008, 07:39:34 ÖS » |
|
*Koç * Ben bilirim gerisi boş, İstiyorsan peşimden koş. Emir almam, ben veririm, Önderiyim bu feleğin...
*Boğa* Tek dileğim vardır Bolca para, zengin sofra... Çok bir şey mi istediğim, Güvencemdir bunlar benim...
*İkizler *Zekam parlak, dilim oynak, Her konuya elim kıvrak, Sıkıntıya hiç gelemem, Bir de karar verebilsem!...
*Yengeç* Tezcanlıyım, duygusalım, Dokunsalar akar yaşım, Annem, babam, cocuklarım, Ben onlarsız ne yaparım...
*Aslan* Ben yarattım bu dünyayı, Bir de dönse etrafımda!. Her dediğim hemen olsun, Zenginlik ve ün beni bulsun...
*Başak* Yazdım, çizdim, notlar aldım, Her bir şeyi ayarladım, Yoktur bende bozuk, yamuk, Mükemmeli ben yaşattım...
*Terazi* Ben müziksiz yaşayamam, Hele sevmeden hiç duramam. Danışsam da her konuda, Bildiğimden şaşmam asla...
*Akrep* En güçlü şüphesiz benim, Herkesi ezip geçerim. Hele bana ters yapanı Doğduğuna pişman ederim...
*Yay* Maceradan, maceraya, Koşmak asıl işim benim Toplarım hep ilim, irfan, Bilgeliktir sanim benim...
*Oğlak* Cimrilik mi, benimkisi? Hesabını bilmek gerek. Günler aylar düşünürüm Kararlarım şaşmaz benim...
*Kova* Taklitçiliği hiç sevmem, İstesem de beceremem, Orijinaldir fikirlerim, Takip edilecek olan benim...
*Balık* Bir dünyam var, sırça saray Dokunursan kırılırım. Ben gelemem gerçeklere Avunurum hayallerle
|