| Temmuz 07, 2008, 12:51:41 am |
|
celluze
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #30 :» |
|
Elini son defa yanağıma koy İstemiyorsan giderim giderim Serin bir sonbahar akşamında söz İsmini unutur silerim silerim
Tuttuğum kalem olsa, yüreğinin elleri Bir defa daha yazsa, bebeğim bebeğim bebeğim Eğer bir masal perisi, girerse rüyalarına Öldü dersin gül güzeli, tılsımını kaybetti
Uğruna döktüğüm gözyaşları için Yağmurdan özür dilerim dilerim Kuruttuğum kızıl gülleri alıp Senin için senden geçerim geçerim
Tuttuğum kalem olsa, yüreğinin elleri Bir defa daha yazsa, bebeğim bebeğim bebeğim Eğer bir masal perisi, girerse rüyalarına Öldü dersin gül güzeli, tılsımını kaybetti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Sponsor Baglantilar |
|
| Temmuz 07, 2008, 10:47:04 am |
çatlaxx
Süper Üye

REP +38/-0
((((Tr)(hLLı))))
|
 |
« Yanıtla #31 :» |
|
Sagopa kajmer..Ben Hüsrana Komşuyum..x(
|
|
|
|
|
|
Siyah SaçLrım Beyaz TeLLerLe DoLsa Hayatım Tribünde SoLsa Eğer ÖLüme Sebep KARTAL ASKIYSA Razıyım Mezarm İNÖNÜDE OLsun..<33
|
|
|
| Temmuz 08, 2008, 01:00:29 am |
|
celluze
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #32 :» |
|
Bir gün daha yaşandı ve bitti Küçük sevinçleri ve küçük kederleriyle Herhangi bir gündü çok önemli değildi Seni düşündüğüm birkaç andan başka
Bilirim herkes payına düşeni yaşar Ve her yeni günde değişir hep bir şeyler Sen de kendi payından bir hatıra seç ne olur O ben olayım beni unutma Beni unutma beni untma beni unutma Bilirsin unutulmak dokunur ya her insana Sen de kendi payından bir hatıra seç Ve o ben olayım unutma beni unutma
Bilir misin seni gerçekten sevdim Sevdiğim daha bir çok şeyin arasında Bir tek seni seçtim hatıralar arasında Sebep diye bir küçük mutluluğa....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 08, 2008, 11:55:20 am |
|
celluze
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #33 :» |
|
Babam Oğlum - Şebnem Ferah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 08, 2008, 12:28:42 pm |
çatlaxx
Süper Üye

REP +38/-0
((((Tr)(hLLı))))
|
 |
« Yanıtla #34 :» |
|
Gargara-HayaL...
|
|
|
|
|
|
Siyah SaçLrım Beyaz TeLLerLe DoLsa Hayatım Tribünde SoLsa Eğer ÖLüme Sebep KARTAL ASKIYSA Razıyım Mezarm İNÖNÜDE OLsun..<33
|
|
|
| Temmuz 08, 2008, 11:56:16 pm |
|
celluze
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #35 :» |
|
METİN AROLAT - KABUL ET (KALBİM)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 09, 2008, 01:05:48 pm |
çatlaxx
Süper Üye

REP +38/-0
((((Tr)(hLLı))))
|
 |
« Yanıtla #36 :» |
|
maNga__kaL yanımda..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 09, 2008, 07:48:19 pm |
|
boxcigar
|
 |
« Yanıtla #37 :» |
|
Funda Arar - Camdan Kalp
Yar,senin hediyen Bir gönül ağrısı Ah, ölüm olmalı Yok, aşk değil adı Aşk bizi terk etti Ah, ne gelir elden? Dertli bağrımda camdan bir kalp var. Artık dönsen de Geçmez ki bu kırıklar
Sen gittin, Yastığımda kokun misafir kaldı. Gözlerimden haylaz yağmurlar yağdı. Ayrılık mı, sen mi, yoksa sevda mı, Hangisi sebebim olur?
|
|
|
|
|
|
Kendini yalan ve aldatmadan kurtaramayan; her an verdiği söz ve yeminlere muhalif hareket eden ve bir türlü yüklendiği mesûliyetlerin ağırlığını hissetmeyen iki yüzlü ve müraî tiplerin gönül hayatları olabileceğine ihtimâl vermek, sadece bir aldanmışlıktır. Böylelerinden vefa beklemek ise bütün bütün gaflet ve safderûnluk ifâdesidir.
|
|
|
| Temmuz 09, 2008, 11:14:46 pm |
no_fear_06
:::...gOrGiAs...:::
Global Moderator
Süper Üye

REP +1000/-1
düŞmAn kElİmEsİnİN AnLmInI DoStLaRıMdAn öGrEnDiM
|
 |
« Yanıtla #38 :» |
|
pentagram
şeytan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 10, 2008, 12:42:07 pm |
çatlaxx
Süper Üye

REP +38/-0
((((Tr)(hLLı))))
|
 |
« Yanıtla #39 :» |
|
Şebnem Ferah/ Sana BiLmediğin Bir Şey SöyLeyemem..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 10, 2008, 05:27:38 pm |
no_fear_06
:::...gOrGiAs...:::
Global Moderator
Süper Üye

REP +1000/-1
düŞmAn kElİmEsİnİN AnLmInI DoStLaRıMdAn öGrEnDiM
|
 |
« Yanıtla #40 :» |
|
ekrem bircan atım arap  :D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 11, 2008, 12:10:40 am |
|
celluze
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #41 :» |
|
TENEKE - SENSİZ OLMUYOR
Neden yalnızlık mı yoksa nedensizlik mi bilmem Sorun bende mi yoksa çevremde mi kimim ben Ayrıca sen de varsın gömüldün kalbime Bulamıyorum seni Bulamıyorum seni Gökkuşağının altında beni bekleyen umutlar O da olmasa zaten ben niye yaşarım ki dostlar Ayrıca sen de varsın gömüldün kalbime Bulamıyorum seni Bulamıyorum seni Sensiz olmuyor renksiz çekilmiyor umutsuz olmuyor yeni gün doğmuyor...
Bu düş ne zaman biter Sensizlik beni uzağa iter Gerçeklerde olmasan da seni bulmaya değer....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 13, 2008, 12:40:11 am |
|
celluze
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #42 :» |
|
Evanescence - You 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 20, 2008, 12:15:04 pm |
|
celluze
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #43 :» |
|
ÇİLEKEŞ - YETMİYOR
Ne olur girme artık gecelerime Yalnızlığım bile yine hep seninle Ellerin ellerimi tutmuyor Gözlerin beni sana hapsediyor Bilmek yetmiyor, görmek yetmiyor Varlığın beni kahrediyor Farketmiyor, sensiz olmuyor Yokluğun bile beni terkediyor Sen vardın, sadece sen varsın Yine de ben hiç yoktum aklında Sen gördün, bir tek sen gördün Yine de ben hiç yoktum aslında Bilmek yetmiyor, görmek yetmiyor Varlığın beni kahrediyor Farketmiyor, artık olmuyor Yokluğun bile beni terkediyor Sevmek yetmiyor, ölmek yetmiyor Yokluğun bile beni terkediyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 20, 2008, 06:48:12 pm |
bjk_rock
O Artık Bizden

REP +4/-0
|
 |
« Yanıtla #44 :» |
|
nev-susma  emre aydın  -bu kez anladım
|
|
|
|
|
|
___N_4_Z__
<3 Emre AYDIN <3 <3 Şebnem"m<3 <3 LoRdİ<3
۩TutAmayaCağım sözLer vermEm ۩ DünyAda kimsE üzüLsün istemEm ۩ BazI şeyLerİ asLa afFetmEm !! ۩ GeçmişE takıLıp dert etmEm.. ۩ YaşAnmışLarı koLay koLay siLemEm - ۩ CesarEtsizLiği gururLa örtmEm ۩ DostLarIma laf etTirmEm ۩ TutkuLarım vaR vazgeçEmeM! ۩ Gidiy0rsan egEr çok özLesEm biLe dönmEm ۩ KoLay k0lay kimSelerE güvEnemEm ۩ Ağır geLiy0rsa bunLar … sanada elveda..... xD
ßaNa haVa atıJam dİee kendİnİ kasma damaRındaqİİ kanIn biLe baNa hasDaaa xD
|
|
|
|