Duyurular
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: başlığını walla bende bilmiom  (Okunma Sayısı 873 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çatlaxx
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

((((Tr)(hLLı))))

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 19, 2007, 01:03:03 ÖS »

--------------------------------------------------------------------------------
aklıma geldigi an yazdıklarım bunlar.. daha da uzatmak istiyorum bu bölümü onun için devamını getirecegim parca parca degil bu bir bütündür ama yazmak isteyince yazacagım!

Beyaz bir kağıdın üzerinde, noktalama işaretleriyle kesintiye uğruyan senin ve her parağrafta varlığının baştan ilan edildiği bir mektubun yazarıyım şimdi..
Saatin geç kalmışlığına aldırmadan yorgun bedenim teslim etmiyor kendisini uykuya. Uyumak için yapılabilecek alternatiflerin sonuçsuz kalması zamanı tutulmayacak bir mektubun önsözünü yazdırıyor bana..

Sevgili Sevgilim..
Uçarı lise sevdalarında akılda kalcak satırlarımın azmettiricisi.Sonu gelmiyen sabahlarımın ardında saklanan küçük,saf ve tertemiz bir yürek taşıyan gün ışığım..

Önüme tamamlanması için konulan ve "Ey Aşk.." diye başlayan satırların sonuç bölümünde gözlerinle kasırgalar yaratan yarim.

"Ey aşk.."
Ey aşk seni yazacağım bugün ilk önce selamlıyacağım yaşayan tüm sevgilileri. Daha sonra verdiğin acılarla viran olmuş kalbimi selamlayıp, hazır kıta dur

Ey aşk.. Onca yıldır yaptığımız acı kardeşliğinin ardından bugün sana sahip çıktım! Paraladığın, içki masalarında küfürlerin ardından meze ettiğin sevdalara sahip çıktım.. Ama şimdi kendime sahip çıkıpta sana dakikalarca nefessiz kalarak sövmekten alamıyorum kendimi! Bugün sana ihanet ediyorum aşk, bugün içinde taşıdığın o derin anlamın karanlığında parlayan tüm iyi şeyleri gelmişiyle geçmişiyle hatırlıyorum..Bir kitabın önsözünde karşılaşmıştım senle ilk başta.. "Bu!" demiştim, "Evet bu bak bu! Büyük üstad burda bir kavramın açıklamasını yapıyor." demiştim. Adını ne koyacak acaba diye çok merak etmiştim. Sonra harıl harıl okumuştum seni. Bir zamanlar senin için Eğitim Öğretmenizin "Piyasa kitapları, satılmak için yazılıyor bu kadar." dediği kitapları elimden düşürmüyordum, senin adına atılacak bir virgülü bile kaçırmamak için..

Bir zamanlar satırlarda aradığım sen, şimdi satır satır değişik yüreklerden geçerek yazmaya çalıştığım sen oldun.. Acı oldun cümlelerimle, hüzün kokan geceler oldun, güneşsiz sabahlar oldun, kahvaltıda yapmadan ve gecenin köründe göz kapanmadan önce yakıl

Siyah SaçLrım Beyaz TeLLerLe DoLsa Hayatım Tribünde SoLsa Eğer ÖLüme Sebep KARTAL ASKIYSA Razıyım Mezarm İNÖNÜDE OLsun..<33
yaramazadam
Administrator
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 19, 2007, 06:03:38 ÖS »

güzel bi yazı beğendim Gülümseme
çatlaxx
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

((((Tr)(hLLı))))

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 19, 2007, 06:41:34 ÖS »

Siyah SaçLrım Beyaz TeLLerLe DoLsa Hayatım Tribünde SoLsa Eğer ÖLüme Sebep KARTAL ASKIYSA Razıyım Mezarm İNÖNÜDE OLsun..<33
yaramazadam
Administrator
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 19, 2007, 07:45:53 ÖS »

bu yazılar senin mi ki öyle sanırım. zira devamını bekliyorum.
çatlaxx
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

((((Tr)(hLLı))))

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Temmuz 20, 2007, 02:59:08 ÖS »

yoq yaa bende onları yazcak yetenek yoq Üzgün arkadaşın yasıları:)

yaramazadam
Administrator
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Temmuz 20, 2007, 03:51:42 ÖS »

başarılıymış ama
çatlaxx
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

((((Tr)(hLLı))))

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Temmuz 20, 2007, 04:12:44 ÖS »

bencede

cagrı_gs_1905
Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Temmuz 20, 2007, 07:56:14 ÖS »

Neyse bi dahaki sefere başlığını da bulup alırsınız arkadaşınızdan o zaman..
çatlaxx
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

((((Tr)(hLLı))))

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Temmuz 22, 2007, 01:24:22 ÖS »

olur

boxcigar
Administrator
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #9 : Temmuz 22, 2007, 01:28:24 ÖS »

tebrikler

SuSkUnLuGuM aSaLeTiMdEnDiR, hEr SöZe VeRiLeCeK bİr CeVaBıM vAr...LaKiN öNcE lAfA bAkArIm LaFmI dİyE sOnRa SöLeYeNe BaKaRıM ADAM MI dıye!!!!
çatlaxx
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

((((Tr)(hLLı))))

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Temmuz 22, 2007, 01:33:28 ÖS »

saol

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: