Duyurular
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Başka görev istemedi!  (Okunma Sayısı 408 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
no_fear_06
:::...gOrGiAs...:::
Global Moderator
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

düŞmAn kElİmEsİnİN AnLmInI DoStLaRıMdAn öGrEnDiM

Üyelik Bilgileri Site
« : Ağustos 03, 2007, 04:45:47 ÖS »

Beşiktaş Futbol Takımı İdari Menajerliği görevinden ayrılan AliGültiken, dün akşam kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in, yaptıklarıgörüşmede kendilerinin Sinan Engin ile göreve devam etmek istediklerinikendisine ilettiğini belirterek, ''Ben de bugün itibariyle görevimdenayrıldım'' dedi.

Ali Gültiken, yaptığı açıklamada, görevde bulunduğu süre içerisindeBeşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda büyük çaba harcadığını ifadeederek, ''Bu dönem boyunca son gelişen olaylarla birlikte büyükdesteğini gördüğüm taraftarımıza ve Beşiktaş camiasına teşekkürediyorum'' diye konuştu.

Beşiktaş'a hizmet etmenin hangi dönemde olursa olsun kendisi için gururverici olduğunu dile getiren Ali Gültiken, ''Bu camianın her zaman enyukarılarda olmasını arzu eden birisi olarak yeni sezonda ligşampiyonluğu, Türkiye ve Süper kupaların yanı sıra, Avrupa'daekibimizin başarılar elde etmesini temenni ediyorum'' dedi.

Siyah-beyazlı takım içinde başka birimde görev alması konusuna dadeğinen Gültiken, ''Başka birimlerde görev almam konusunda bana yapılanöneriyi bugün itibariyle uygun görmediğim için, kulübümün isteğidoğrultusunda mevcut görevimden ayrılıyorum. Son günlerde yaşanangelişmelerle ilgili daha detaylı bilgilendirmeyi önümüzdeki günlerdebasın yoluyla yapacağım'' diyerek sözlerini tamamladı.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: