|
||
| Düşmez Kalkmaz F# G Em Dünde kalma asla, yarını sorma şu anı bi anla susup bi dinle Kimdin n'oldun niye öldün oldun çok zor mu buldun, yine Gülümse Sağdı soldu hepsi aynı sondur yolun en sonunu görürsen Durdun olmaz, gerildin olmaz delirdin olmaz devam et sen Bm G F# Sorsan sorun yok mudur dünya sorunla kaynar Dokunsan bin ah dinlersin herkes kendinde sanar Sorsan sorun çok mudur dünya soruyla kaynar Bulsan cevap gizlidir herkes kalbinde saklar F# G Em F# Sen gel kederlenme be düşmez kalkmaz bir allah Engelleri yen gel de kendi derdine yanma Sen gel kederlenme be düşmez kalkmaz bir allah Engelleri yen gel de derde kedere yallah F# G Em Eğri doğru hep aynı korku ah bu korku yok mu adımı çevirten Düşsen n'olur düşünürsen olur hiç gerek yokken bu kaygı ne Kalk ayaklan şu kaderi hakla yaratan hep aklar güvenirsen Küsme n'olur, üzülme be oğlum kal hayatta bu şansı sev |
||
|
||
| De Bi Da Am C G Azar azar değil taşan bereket buldun inan Zaman zaman değil her an sorunu sorduysan Cevap gelir, cevap senin, seçimin en doğru Yalan dolan yorumları yoluna kim koydu F G F G Kov dünyandan, kov dünya bak böyle güzel Am C G Eğer değerse gel de dey elini hiç korkma Yanarsa yan, yaran sanal, geçiyor nasılsa Hayat senin, hayat bizim, hepimiz bir fonda Yalan dolan yorumları yoluna koyduysan F G F G Kov dünyandan, kov dünya bak böyle güzel Am G De bi da, de bi da, de bi daha anlar illa F G De bi da, de bi da, de bi daha anlar ilah |
||
|
||
| yar olmadın EM geri vermez hayat , geri vermez zaman , dönüverse dünüm AM EM (ah)çok üzgünüm çok işte buyum , dayanamadım özleme EM seni vermez alan , seni sormam yalan değil , beni sevmez gelenler AM EM kıyaslamam zor , belki ölüm kanıtım olur sözlere D AM EM AM geliversen aslında , çok özledim belki bugün C D EM (gelirsin diye), yolunu durur gözlerim D AM EM AM geliversen aslında , çok özledim belki bugün C D EM (yorulur da) yalanı görür gözlerim AM C AM EM yar olmadın , var olmadın , darılmadın (hiç) kırılmadım AM C EM yar olmadın , var olmadın yanımda Ton Am C Yüzün Gülmez Ağlar, Gözünde Bir Damla G E Yalanlara Alıştık, Vakit Doldu Aslında Am C Çözüldüyse Bağlar, Bağlasalar Da Durmam G E Kalanlar Anıysa, Güzel Çoktu Ama F G Am F G E / E7 Anla Benim Derdim Onla , Anla Benim Derdim Onla Am C Kimdi Doğruyu Söyle, Kimdi Kandın Böyle G E Şimdi Son Sözün Ne, Gerçekler Çok Kısa Am C Gözün Ayrı Parlar, Aşka Vurulduğun Anlar G E Anlamam Zor Olmaz Ki , Anlamazsam Asarlar Am C Çözüldüyse Bağlar, Bağlasalar Da Durmam G E Kalanlar Anıysa, Güzel Çoktu Ama |
||
|
||
| ben de özledim Em Ne Kadar Çok, Aşka İntizar Eden F Em Kimi Çok Seviliyor, Kimi Yoksun Sevgiden Em Ne Kadar Çok, Aşka İntizar Eden F Em Kimi Çok Seviliyor, Kimi Yoksun Sevgiden C G Sen Orada Ben Burada Birşey Gelmez Elimizden Em G G F Sen Orada, Ben Burada, Ben De Özledim Ben De Em C Ben De Özledim, Ben De, Resmin Var Şu An Elimde Am G F Sana Koşmak İsterim, Derman Yok Dizlerimde Em Canımdasın Dilde Değil, Bu Haykırış Elde Değil F Em Bırakıp Da Giden Sensin, Bunun Suçu Ben De Değil Em Canımdasın Dilde Değil, Bu Haykırış Elde Değil F Em Terkedip De Giden Sensin, Bunun Suçu Ben De Değil C G Yavrunun Anası Gibi, Sevenin Sevdası Gibi Em G G F Derdimin Dermanı Gibi, Ben De Özledim Ben De |
||
|
||
| pencere Gm G Bb Ab G Günaydın gözünaydın, benden aldın sende kaldım G Bb Ab G Dün bunaldım zor uyandım görmeyince zor dayandım (kız) günaydın gözünaydın, benden aldın sende kaldım Dün bunaldım zor uyandım görmeyince zor dayandım Cm Ab Baktım olmaz seyre daldım anılardan bir tomardım Gm F Çok yoruldum çok daraldım penceremden gir içeri Gm G Bb Ab G Üzgün oldum düzgün oldum bir yüzümle yüzgöz oldum G Bb Ab G Bir ses oldum, bir söz oldum söyleyince sensiz oldum |
||
|
||
| diyorlar Em C Unutuldun Sanma Sen Hep Kalbimdesin G D Yolum Yarım Kalır Benim Yarım Sendin Em C G D Am Yerin Dolmaz Bak Kapı Duvar, Açan Olmaz Bir Anlasan C G D Duyanlar Şahit Olsun , Yaşanacak Çok Şey Var Em C G D Sen Yoksun Kime Sorsam , Bana Gelmez Artık Diyorlar Em C G D Yanımda Yine Olsan, Bana Dönmez Artık Diyorlar (Bilmiyorlar) Em C G Gece Güne El Sallar, Bu Gecede Aklımda Kal D Em Yola Gelmez Yorulanlar C G D Am Yorgun Olsam Da Sana Son Sözüm Var, Nolur Anla Pişmanım Al C G D Duyanlar Şahit Olsun , Yaşanacak Çok Şey Var SOLO >>> Em / C / G / D X 2 |
||
|
||
| saydım F#m E Geceler Boyu Sesine Uyandım F#m E Sen Sandım Ellere Uzandım F#m E Bm Sana Değil Kendime Kızardım Ben Sen Giderken F#m E Aramadım Ama Elim Gitti Telefona F#m E Soramadım Ama Kalbim Yine Yanyana F#m E Bm Saramadım O Belinden Bir Daha Bm Sen Giderken F#m E F#m E Saydım Kaç Gün Oldu, Saydım Kaç Gece Doldu F#m E Bm Saydım Hergün Aynı , Dön,Dön İstersen (Ben İsterken Dön) SOLO >>> D / E / D / E / C# / C# 7 |
||