|
||
| Arabik Fahişe Kargo A5 G5 C5 D5 e|--- e|--- e|--- e|--- b|--- b|--- b|--- b|--- g|--- g|--- g|-5- g|-7- d|-7- d|-5- d|-5- d|-7- a|-7- a|-5- a|-3- a|-5- e|-5- e|-3- e|--- e|--- Am Ben arabic fahiseyim, G iyi öpüsür dans ederim C Suda yaprak, Dm içki masasinda mezeyim Am Anam, babam bulmasin beni G bilinmesin bedenin dili C Ben oryantal fahiseyim Dm Aklin degil, Am etin pesindeyim A5 Yersiz ,yurtsuz fahise G5 Dertsiz ,dilsiz fahise C5 Suçsuz arabic fahise için D5 Dünden oryantal çal! Riff 1: e|--------------------|--------------------| b|--------------------|--------------------| g|--------------------|---------5----------| d|-5s7-7-X-5-X-7-7-XX-|-5s7-7-X-5-X-7-7-XX-| a|-5s7-7-X-5-X-7-7-XX-|-5s7-7-X-3-X-7-7-XX-| e|-3s5-5-X-3-X-5-5-XX-|-3s5-5-X---X-5-5-XX-| e|--------------------|--------------------| b|--------------------|--------------------| g|--------------------|-7s6-5-X------------| d|-5s7-7-X-5-X-7-7-XX-|-7s6-5-X-5-X-7-7-XX-| a|-5s7-7-X-5-X-7-7-XX-|-5s4-3-X-5-X-7-7-XX-| e|-3s5-5-X-3-X-5-5-XX-|-------X-3-X-5-5-XX-| Ve e|--------------------|--------------------| b|--------------------|--------------------| g|-7s6-6-X-7-X-6-6-XX-|-7s6-6-X-7-X-6-6-XX-| e|-7s6-6-X-7-X-4-6-XX-|-7s6-6-X-7-X-4-6-XX-| b|-5s4-4-X-5-X-4-4-XX-|-5s4-4-X-5-X-4-4-XX-| g|--------------------|--------------------| Solo: e|------------------13-13-13-12-12---------| b|-14~~~-15-15-15~-------------------------| g|-----------------------------------------| d|-----------------------------------------| a|-----------------------------------------| e|-----------------------------------------| e|-12h13s17~-17-13-13-13-12-12-12-10-10--10-| b|------------------------------------------| g|------------------------------------------| d|------------------------------------------| a|------------------------------------------| e|------------------------------------------| e|-9-9-10-9-5-6-6~~~---9-6-5~~~~------------| b|------------------------------------------| g|------------------------------------------| d|------------------------------------------| a|------------------------------------------| e|------------------------------------------| Am Ben arabic fahiseyim, G islagim, suyum, terim C Istenince gider, Dm birakinca gelirim Am Ruhum; Tibetli 'li bir rahip G kentin los caddelerinde C Kalbim; kuduz bir köpek Dm Am Pasteur'un dizlerinde A5 A5 Yersiz ,yurtsuz fahise G5 Dertsiz ,dilsiz fahise C5 Suçsuz arabic fahise için D5 Dünden oryantal çal! |
||
|
||
| Ateş ve Su Kargo (A) Am Kalbimdeki bu acı F Yüzüme yansıyor C Kankırmızı gökyüzü E Üstüme damlıyor tekrar(A) Etrafımda bir hüzün Dalgası alıp gitmiş Karbeyaz hayallerim Kül olup bitmiş (<!--emo&B)--> Am F İçimde bu C G Alevler Su Am F İsterler ki C G SönebiLsinLer Ara Geçiş :Am-D-E (A) Ateş gibi Bedenler Birbirine Kaynıyor Beklenmedik bir anda Beni de çağırıyor tekrar (A) Herşey çok anlamsız Geliyor istemeden Bu yangını ancak sen Durdurabilirsin (<!--emo&B)--> İçimde bu Alevler Su İsterler ki SönebiLsinLer tekrar (<!--emo&B)--> İçimde bu Alevler Su İsterler ki SönebiLsinLer |
||
|
||
| Azizlerin Yalnızlığı Kargo Azizlerin Yalnizligi e|-------------12--14~~-----12--14--12--------| b|-12--14--15-------------15------------15~~--| g|--------------------------------------------| d|--------------------------------------------| a|--------------------------------------------| e|--------------------------------------------| e|-------------12--14~~---17--14--12----------| b|-12--14--15-------------------------15~~----| g|--------------------------------------------| d|--------------------------------------------| a|--------------------------------------------| e|--------------------------------------------| e|--------------------------------------------| b|-15--14--12--17~--12-14-12-10-8-7-12~~------| g|--------------------------------------------| d|--------------------------------------------| a|--------------------------------------------| e|--------------------------------------------| e|--------------------------------------------| b|-15--14--12--17~--12-14-12-10-8-7-12~~------| g|--------------------------------------------| d|--------------------------------------------| a|--------------------------------------------| e|--------------------------------------------| e|----------0--2~~---0--2--0-------5~-| b|-0--2--3----------3---------3~~-----| g|------------------------------------| d|------------------------------------| a|------------------------------------| e|------------------------------------| e|----0--2~~---0--2--0-------5~-| b|-3--------------------3~~-----| g|------------------------------| d|------------------------------| a|------------------------------| e|------------------------------| e|----0--2~~---5--2--0----------------| b|-3--------------------3~~----3--2--0| g|------------------------------------| d|------------------------------------| a|------------------------------------| e|------------------------------------| e|--------------------------------| b|--------------------------------| g|--------------------------------| d|-2~~---7~~---9~~------12-11-9---| a|-2~~---7~~---9~~------12-11-9---| e|-0~~---5~~---7~~------10--9-7---| Ohh Ohh Ohh... e|--------------------------------| b|--------------------------------| g|--------------------------------| d|-2~~---7~~---9~~------12-11-9---| a|-2~~---7~~---9~~------12-11-9---| e|-0~~---5~~---7~~------10--9-7---| Ohh Ohh Ohh... e|-----------------------------------------| b|-----------------------------------------| g|-----------------------------------------| d|-2--2-2-2--7--7-7-7--9--9-9-9--12-11-9---| a|-2--2-2-2--7--7-7-7--9--9-9-9--12-11-9---| e|-0--0-0-0--5--5-5-5--7--7-7-7--10--9-7---| Ahh Ohhh Uhhh... e|-----------------------------------------| b|-----------------------------------------| g|-----------------------------------------| d|-2--2-2-2--7--7-7-7--9--9-9-9--12-11-9---| a|-2--2-2-2--7--7-7-7--9--9-9-9--12-11-9---| e|-0--0-0-0--5--5-5-5--7--7-7-7--10--9-7---| Huuu.... |
||
|
||
| Sen Uyurken Kargo (A) Bm Sen uyurken A Oturdum tek başıma F# Düşünmek zor geldi Bm Daldım yalnızlığa, tekrar (A) Sen uyurken Kelimeler dudağımdan Döküldüler damla damla Yatağıma, (<!--emo&B)--> Bm G Sen uyurken rüyalarında D Ben var mıyım? F# Sen uyurken tekrar (<!--emo&B)--> Sen uyurken rüyalarında Ben var mıyım? Sen uyurken yanımda tekrar (A) Sen uyurken Oturdum tek başıma Düşünmek zor geldi Daldım yalnızlığa, tekrar (A) Sen uyurken Uyandım birden Gülümsedin bana Düşündüklerimi bilmeden, tekrar (<!--emo&B)--> Sen uyurken rüyalarında Ben var mıyım? Sen uyurken tekrar (<!--emo&B)--> Sen uyurken rüyalarında Ben var mıyım? Sen uyurken yanımda |
||
|
||
| Sonbahar Kargo Em Am Yapraklar solmuş C B Yerlerde ölü yatarken Em Am Yağmurun altında C B Am - C - B Şemsiye misali ıslanırken ıslanırken Am B Soranlar oldu G D Em Nerede bu yalnız sonbahar Am B Günler geçti G D Em Sonra geldi sonbahar Am B Uyudum uyandım G D Geldi sonbahar |
||
|
||
| yanımda sen olmayınca kargo Am-D Am-D Am-D Am-D Am D Am-D Sabah uyandım baktım bir çevreme Am D Am-D Herşey dün gece bıraktığım yerde D Anlamı yok herşey düzenli olsa bile Am D Am-D Sevgilimin resmi bana bakmıyor bile Am-D Am-D Am-D Am-D Am D Am D Anladım bugün yanlızım tek basına Am D Am-D Çıkar dolaşırım sakin kafam D D Bir oraya bir buraya eski dostlara Am D Am D Özlemişim eskilerdem bir hava C G ) Çünkü çok güzel çok çok çok güzel ) Am D Am-D ) NAKARAT Yanlız Dolaşmak ) C G Cünkü çok güzel çok çok çokgüzel Am Yanımda sen olmayınca |
||
|
||
| boğaziçi kargo Em D Hayat doğuda sessizlik C D Suskunluk anlamında Em D C D Batıda ise değerli bir taş sanki Em D Susmak doğuda erdem C D Meziyet anlamında Em D C D Batıda ise değersiz bir hak gibi Em D C Ayır bizi boğaziçi... Em D C Kurtar beni boğulmadan Em D C Ayır bizi boğaziçi Em D C Kutsa beni atlamadan Em D Gülmek doğuda utanç C D Kibir anlamında Em D C D Batıda ise doğal bir istek sanki cok guel bi şarkı deneyin Em D Bilgi doğuda saygınlık C D İtimat anlamında Em D C D Batı da ise paraya endeksli Em D C Ayır bizi boğaziçi Em D C Onlar bizi ayırmadan Em D C Ayır bizi boğaziçi Em D C Kurtar beni boğulmadan Em D C D Acılarım sonsuz çile (uaaa) Em D C D Politikayla yok hiçbir günde |
||
|
||
| Senle Yada Sensiz Kargo intro:Am-Em-F-C-Am-Em-F Am Em F C Sen mi hayatla oynuyorsun Am Em Fm Yoksa hayat mı senle Am Em F C Burda neden bulunuyorsun Am Em F Durma oyna kendinle Am F O ince çizgide Am C Em C Senle yada sensiz dünya döner durur Am C Em F Senle yada sensiz dünya döner durur Am Em F C Sen mi sabırla bekliyorsun Am EM Fm Yoksa hepsi mi eğlence Am Em F C Sorma cevabı biliyorsun Am Em F Durma oyna kendinle Am F O ince çizgide Am C Em C Senle yada sensiz dünya döner durur Am C Em F Senle yada sensiz dünya döner durur Am Em F C Dünya seni tuttu en sonunda Am Em Fm Dünya geçti kendinden Am Em F C Dünya ayaklarının altında Am Em F Dünya değişti seninle Am C Em C Senle yada sensiz dünya döner durur Am C Em F Senle yada sensiz dünya döner durur |
||
|
||
| Çünkü Çok Zor Kargo Em D Bu soguk yagmur , esen ruzgar C D Bu anlasilmazlik incitmesin seni Em D Bos odalar, insanlar C D Bu yanlizlik urkutmesin seni G D Sinirlar var dudaklar da basliyan C D Cok zor dikkat et kendine Em D Mutsuz gunler, bitmez huzun C D Bu sessiz isyan aldatmasin seni Em D Susgun yuzler sahte gulusler C D Bu kargasa hic kirmasin seni G D (Sinirlar var dudaklarda basliyan] C D (Cok zor dikkat et kendine Em D (cunku cok zor , inan cok zor ) C D (cunku cok zor dikkat et kendine ) 2 kez Em D Sicak eller , gizli anlasma C D Bu zamanlama korkutmasin seni Em D Beni dusun birde , yanliz bir hayat C D hep ayni sessizlik hep ayni. nakarat |
||