|
||
| kumralım..... Em D ( Hüzünler basima vurdu yine ( C B7 ( Sevginin çikmaz yollarinda senin dolaylarinda ( Em D ( Sana dair hasretim yüzyillardan kalma ( C B7 ( Aklimi kaçiriyorum bu cinnet aksamlarinda A ( ( Em D ) ( Orda her kiminleysen belki sevgilinleysen ) ( C B7 ) ( Söyle kumralim için sizlamaz mi ) ( Em D ) 2 ( Bilmem hatirlar misin gözlerim ne renkti ) ( C B7 ) ( Söyle kumralim benim adim neydi ) Em D Sahip oldugum herseydin C B7 Herseyimi alip gittin TEKRAR A Em D Bu kaçinci hasretim aylardan hangi aydir C B7 Söyle kumralim ben adimi unuttum Em D Bilmem hatirlar misin gözlerim ne renkti C B7 Söyle kumralim benim adim neydi Em D ) Ne zaman günes dogar aylardan hangi aydir ) C B7 ) Söyle kumralim ben adimi unuttum ) Em D ) 2 Bilmem hatirlar misin gözlerim ne renkti ) C B7 ) Söyle kumralim benim adim neydi ) |
||
|
||
| şarkılar güzelse hala.. Am G Kıyamet kopsa unutamazsin F C G Unutamazsin artik Am G Bir kere sevmissin ne denir sana F C G Ne denir sana artik Am G Hangi pencereye baksan onu görürsün F C G Onu görürsün artik Am G Hangi limana demir alsa gemiler F E Ona ugramadan edemez ( Am ) ( Sarkilar güzelse hala ) ( G ) A ( Hala sariysa mimozalar ) 2 ( F E ) ( Onu unutamadigim içindir ) Am G Unutamazsin diyorum sana F C G Bosuna bu tükenircesine aglamalar Am G Bosuna bunca beklemeler F C G Bosuna bunca kahir Am Bu kiyi meyhanelerinde G Çürümek her aksam F E Bu her kadehte erimek Agir agir |
||