|
||
| Adı Sevda Feridun Düzağaç Dm F Bb Dokunduğum en sıcak ağustos akşamısın Dm F Bb A Ellerimde sevdanın yanık kokusu Dm F Bb Gezindiğim avare bir deniz kıyısı Dm F Bb A En güzel mehtap sensin denize dost Dm F Bb Saçların rüzgarsa gözlerin nerede Dm F Bb A Sesin şarkılarda nerede yüreğin Dm F Bb Ellerimde sevdanın yanık kokusu Dm F Bb A Ey adı sevda nerede ellerin Gm Dm Aradığım bulunmayan A Dm Haykırdığım duyulmayan Gm Dm Sen asla dün olmayan A Dm Bir yaşanmamış an |
||
|
||
| Alev Alev Feridun Düzağaç Em Am F Em ) Alev alev yanıyorum, buzlarım çözülüyor aşka ) Dm ) Gardım düşüyor, tutamıyorum ) x2 Em C ) Korkuyorum, bakışların çarpınca bana ) Dm Am ) Birbirimize bi' kaç aşk kadar ) G ) Geç kalmış olmasaydık ) x2 Dm Am ) Hep yanlış gidenlerin ardından ) G ) Yorulmasaydık ) Em F ) Alev alev yandığım doğru ) Em F ) Küllerimden doğar mıyım sana doğru ) Am ) Kendimi arıyorken, ) NAKARAT G F ) olmaktan korktuğum yerdeyim, sendeyim ) F G Am ) Al beni, ne yaparsan yap ) F G Am ) Al beni, ne yaparsan yap ) Dm Am G Sen ışığını arayan güzel güne bakan Dm Am G Ben tozuna dumanına hasret, bir enkaz NAKARAT x2 |
||
|
||
| Biterken Herşey Feridun Düzağaç Gm Dm Gece biterken yıldızlar giderken F Kelimeler biterken Bb Söylenmedik sözler bile Ab F Gm Tüm anlamlar biterken sen başlarsın Sigaramda duman Karanlığım biterken Kalbimin kırığında gizli Susamışlığım biterken Düşlerim biterken sen başlarsın Gm Dm İçimde kapanmayan eski yaralar Gm Dm Sen yoksan bana uğramaz mı ilkbahar Gm Dm Kalemimde anlam ve kağıdım biterken Ab Gm Ab Neden, neden sen? Fm Sen kimsin Eb Yıllardır şarkılarıma sığmayan Fm Sen kimsin bana sağır Eb Çağırdıkça kaybolan Bbm Beni oyuncaksız bir çocuk gibi Fm Kalbi kırık koyan Gözü yaşli koyan Bbm Durulmuşken süt liman C7 Yine yeni baştan |
||
|
||
| Dipteyim Sondayım Depresyondayım 2 Feridun Düzağaç F Kara duman çıktı raydan ) Am ) Asılıdır eleğim ) F ) A*2 Ben acıyı sende tattım ) Am ) Yarımcadır yüreğim ) C G Yağmurlarım yağmaz oldu Dm Am Düşlerim kurudu C G Çatladı topraklarım Dm Em Ekinim.......soldu ( Am ) ( Dipteyim sondayım ) ( Em ) ( Depresyondayım ) ( F Em ) ( Yalvarırım gelde kurtar ) ( ) N*2 ( Am ) ( Beni tanımla ) ( Em ) ( Cümleler içinde kullan ) ( F Em ) ( Yepyeni anlamlara sal ) --------TEKRAR--------------- A ikinci tekrarda bir defa çalınır |
||
|
||
| Nadas Bm Otlarım yanar Em7 Bm Sensizlik nadasında toprağım; F# Birazcık dinlensin, büyüsün yeşersin... Bm Gelmeyişin Bm Hiç bi şey diyen bir cümlenin Em7 Bm Ortasına terkedilmiş bir kelimeyim; F# Em7 Bm Öznesiz... Zamansız.. Zarfsız... Mektupsuz... Adressiz... Em7 Bm Seni arar durur bir körebeyim Em7 Bm Çık ortaya nolur, yaralarım iyileşsin A G F# Çok zaman geçti... çok zaman geçti, Em7 Bm Haber vermeden gelme, zor olur; Em 7 F# Ürker tenhalığım, kıskanır ağlar belki Em7 Bm Ama ben ağlayamazsam gücenme n'olur; A ...Gözlerim bitti, G Gözlerim... F# Bitti.... Bm Dört yanım hasret Em7 Unutulmuş bir ada gibiyim; F# Açıklarımda batmış yüzbinlerce gemi Em7 Bm Limanım yorgun yastan... |
||