|
||
| Acılar Parkı 1 Düş Sokağı Sakinleri D F# Toprağı kokladım yüzümü gördüm G A Alışkanlıklarım yağmur sesi D F# Gitmek kolay değil dedim kendime...Düşündüm G A Hatırladıklarım beni geri çevirdi D F# Yaşamak zor gelir bazen bilirsin G A Susmak bir gidişi kabullenmek D F# Görmek kolay değil dedim kendime...Sustum G A Yanlışlıklarım beni büyüttü D F# Geride bıraktığım acılar parkı G A Yalnızlıklarıma sahne oldu D F# Oynamak kolay değil dedim kendime...Yoruldum G A Arkadaşlarım beni bende vurdu D F# Uzandı ellerim çocukluğumun koynuna G A Ardım kendimi kiraz ağaçlarının altında D F# Unutmak kolay değil dedim kendime...Ağladım G Avucumda otuzdört yaşım A Dudağımda şarkım G F# Oturup söyledim sabaha kadar Da da da da da ........ ((D/F#/G/A)) A G F# Oturup ağladım sabaha kadar |
||
|
||
| Al Beni Yar 1 Düş Sokağı Sakinleri G D Em Bulutlardı yağmuru getiren G D G Büyüdüm bulut oldum G D Bm Yağmur oldu yasak sevdamız Bm D Em İnatla gurbete doğdu Acıya büyüdü sevgiler Karanlıklar kentinde Güneşi hiç göremeden Oynadığımız bir oyundu ( G Bm Em G ( Al beni yar götür, götür buralardan A ( Bm C G D ( Bıktım artık hep aynı varoluşlardan Yitirmekten yitirilmekten Korkudan korkmalardan Aldatmadan aldatılışlardan Hiç almadan hep vermelerden TEKRAR A Yasaktı bize sevda yaşamak Aramızda hep birileri oldu Aramızda hep sen de oldun Ben yalnız seninle doğdum TEKRAR A x 2 |
||
|
||
| Düş Sokağı Düş Sokağı Sakinleri Düş Sokağı C_________G______________F_____________C Konuşmayı öğrendik henüz susmasını bilmeden F_________C________F______C______F_____C Bilgeliğe soyunduk çıplak kaldık, utandık C_________G______________F_____________C Rüyalar anlattık birbirimize inanmadan öyle F________C____________F_____C____F______C Sunulmuş özgürlüklere katıldık, çoğaldık C___________G____________F__________C Kelimelerle oynadık adına gerçekler dedik F_________C_________________F___C____F_____C Kendimizi tanımadan sevmeye özendik, gizlendik C__________G_____________F___________C Masallar anlattık birbirimize inanmadan öyle F_________C_________F_____C_____F_____C Gecikmiş sevgilerle ağırlandık, aldatıldık C_________G_________F________C Durmadan koşuşturduk ulaşabilmeye F__________C_________F____C_______F_____C İsimlendirdik herşeyi gururlandık C__________G Zaman akıp gider miydi Em______________F Sorun muydu bu yollar G____________Em____________F Ya da neye yaşadığını bilmeden C__________G________Em__________F Sonsuz muydu yürüdüğümüz bu sokaklar ____G_____________Em_____F Ya da bir düş müydü yaşamak _______Em_______F Var olmak görebilmek __C Düş olmak |
||
|
||
| Gayret Et Güzelim Düş Sokağı Sakinleri F#m Bm F#m Gitmem gerek bu şehirden A C#m Bm F#m Bir rüya oldun sevdamın gergefinde F#m Bm F#m Neden çocuklar beni gösteriyor A C#m Bm F#m Yağmur yağsa güneşin yerine F#m Bm C#m F#m Ha gayret güzelim gayret F#m Bm C#m F#m Biter elbet bu yağmur sabret F#m E Bm C#m Sensizlikten olsa gerek çekilmez oldu buralar F#m E Bm C#m Hep benle beraber bulamadıklarım F#m E Bm C#m Bak cesaretim yok artık geç oldu yorgunum F#m E Bm C#m Yine deli oldum sayende saçımda rüzgar F#m Bm C#m F#m Ha gayret güzelim gayret F#m Bm C#m F#m Biter elbet bu yağmur sabret F#m E Bm C#m Ayrılıktan olsa gerek gecikiyor sabahlar F#m E Bm C#m Hep benle beraber unuttuklarım F#m E Bm C#m Dönmüyor epeydir başım denizler yalan F#m E Bm C#m Sevmek ateş olurmuş derler yanmak yalan F#m Bm C# Şimdi öyle uzak ki geldiğim yollar E Bm F#m Yanlış bir öyküdeyim beni yeniden yaz F#m Bm C# Bir çocuktum sevmiştim avuçlarımda aynalar E Bm F#m Gayret et güzelim elini uzat F#m Bm C#m F#m Ha gayret güzelim gayret F#m Bm C#m F#m Biter elbet bu yağmur sabret |
||
|
||
| Ölüm Düş Sokağı Sakinleri Ölüm Am____________C_____G_______________Am Günler sensiz geçer oldu yüreğim benden gider oldu__) 2 C_________G______________G__________Am Baharı beklerken güzelim hep güneşi arar oldum__) 2 C___G___Am__C___G___Am Hmmmmmmmmm__Hmmmmmmmmm Am___________C________G______________Am Herşeyin bir sonu var ama sonu yokki düştüğüm yerin ) 2 C__________G______________________Am Sana degil artık güzelim ah ölüme koşar içim )2 C___G___Am__C___G___Am Hmmmmmmmmm__Hmmmmmmmmm __( Dm__________________F______Am____) __( Gel gel artık içimi al ve öldür__) A ( Dm___________________F______Am___) 2 __( Dön dön artık sesimi al ve öldür ) __( Dm__________Am___________F________Em______Am___) __( Seni ben kendime güzelim canımdan geçip seçtim ) B ( Dm__________Am___________F_____Em___Am_________) 2 __( Sana ben kendimi güzelim ödünç vermedim________) |
||
|
||
| Ölümler Düş Sokağı Sakinleri Em ölümler çığlak gelir Am geceyi indirir yavaşça gözlerine Em benden geçmek kolay değil F Dm G F-Em feryat eder ateş sözlerime yaylılır nefesin çiçeklere ay ışıldar soğuk bedeninde günah bana hiç el değil feryat eder dilim hüzünlere C Em Am vedalar doğru değil sevgiler yalan değil Em koşarım ben sensizliğe C G Am Em bu son bakışsa gitmek hiç mümkün değil görünür bana senden kalan bilirimki vardır şarkımı duyan boşunadır yakarış çizilene geçer zaman aşk sevilince ölümler çıplak gelir geceyi indirir yavaşça gözlerine senden çıkmak kolay değil beterdir hayat acılar çekenlere vedalar doğru değil sevgiler yalan değil koşarım ben sensizliğe ağlarım yağmur düşürür seni kapı açık gir içeri ____________________________________________________________________ Ölümler Düş Sokağı Sakinleri GİRİŞ G------------------0-I---------------------- D-----2-------2------I-----2-------2-----0-- x 4 A---2---2---2---2----I---2---2---2---2------ E-0-------0------0---I-0-------0------0----- solo B-------------------I--------------------I------------------ G-------------------I--------------------I----------0h2-2s4~ D-0-0h2~~-5p3-2h3-2~I-0-0h2~~-5p3-2h3-2~-I-0-0h2~5p3-------- A-------------------I--------------------I------------------ * Ölümler çıplak gelir * Geceyi indirir * Yayılır nefesin çiçeklere * Ay ışılldar G------------------0---------------------------------------0 D-----2-------2-----------2-------2-----0-----2--------2---- A---2---2---2---2-------2---2---2---2-------2---2---2----2-- E-0-------0------0----0-------0------0-----0------0-------0- yavaşça gözlerine * Benden geçmek kolay değil.. soğuk bedeninde * Günah bana hiç el değil.. B------------------1-I-------------------I------------------ G-----2-------2------I-----2-------2----0I-----------------0 D---2---2---2---2----I---2---2---2---2---I----2--------2---- A-0-------0------0---I-0-------0------0--I--2---2---2----2-- E--------------------I-------------------I0-------0-------0- * Feryat eder ateş sözleri- * Feryat eder dilim hüzünle- G---------------------0--------------------------------- D-----3------------------0---0------------3----------3-- A---3---3---3-------2------2------------3---3---3------3 E-1-------1-------3-----------------1---------1--------- me.. re.. G-------------------0--- D-----2--------2-------- A---2---2---2----2------ E-0-------0-------0----- C Em Vedalar doğru değil Am Sevgiler yalan değil Am Em Koşarım ben sensizliğe C G Bu son bakışta gitmek... Em Hiç mümkün değil. Em *Görünür bana senden kalan Em Am *Bilirim ki vardır şarkımı duyan Am Em *Boşunadır yakarış çizilene F Dm G F Em *Geçer zaman aşk sevince Em *Ölümler çıplak gelir Em Am *Geceyi indirir yavaşça gözlerine Am Em *Senden çıkmak kolay değil F Dm G F Em *Beterdir hayat acılar çekenlere C Em Vedalar doğru değil Am Sevgiler yalan değil Am Em Koşarım ben sensizliğe C G Ağlarım yağmur düşürür seni... Am Em Kapı açık... gir içeri |
||
|
||
| SEVDAN BİR ATEŞ EM D C EM SENİN ALEV GÖZLERİN ERİTSE ŞU RUHUMU EM D C EM (C AM D EM) BUZ OLUR KESİLİRİM YANARKEN İÇİM EM D C EM SESİN BİR UÇURUM ÇAĞIRIRSA BENİ EM D C EM (C AM D EM) KUŞ OLUR UÇARIM YANARKEN İÇİM EM C D G SEVDAN BİR ATEŞ OLDU BENDE EM AM D EM GÖNLÜM BİR DELİ COŞTU SENDE EM D C EM SAÇLARIN RÜZGARINDAN SAVURUKEN GÖNLÜMÜ EM D C EM (C AM D EM) SÜRGÜN OLUR GÖÇERİM BU DİYARLRDAN EM D C EM KİME DOKUNUR ELLERİM KİMİ GÖRÜR GÖZLERİM EM D C EM )1 (C AM D EM )2 - ÖLÜM ÇIKAR KARŞINA YİNE SEN DERİM ALINTI <!--emo& --> |
||