|
||
| Ankara Am G Am G Sen ellerimde sen gözlerimde Dm Am Em G Am G Issiz geçen her gecemde herseyinle yanimdasin Am G Am G En zor bu gerçekten sevdigimi söylemeden Dm Am Em G Am G Ayrildim yine senden ayrildim yine senden Am G Am G ) Yoksun sen aslinda yalnizim bu kumsalda ) Dm Am ) Neler neler yapiyorsun bensizken Ankara'da ) 2 Em G Am ) Bensizken Ankara'da ) TEKRAR Ayrılık Am E Am Hasretler ayrılıkla baslar Am E C Yanar yürek sessizce ağlar Dm Am Bütün anılar canlanıverir E Am Sanki hiç bitmemişler gibi Dm Am Yolu gözlenen giden sevgili E Am Geri dönecekmiş gibi Dm İçin için har gibi Am Kaplar bütün benliğini E C A Bir garip olursun bunun ardından Dm Bazı bir rüzgar gibi Am Eser ayrılık yeli E C E Am Giden sevgilinin ardından Am Dm Önceleri sessizdir ayrılanlar E Am Mutluluğu başka yerde ararlar E Oysa geçen günlere yakınırlar Am Ayrılıktır bu çeken anlar! Am E Ah...ayrılık E Ah... ayrılık dünyalar verdim.... E Am E Am Dünyalar verdim gözlerinin uğruna kaçamak saatler sonsuz kelimeler E Am E Am unuttun mu yar söz verdin bana gitmeyecektin daha neler neler!! Dm Am Dm Şimdi uzaklardasın bensiz sevdalardasın söyle söyle güneşin kızı E ne yapmaktasınnnnnnnn E E AM Hani benim,Hani benim,Benim olacaktın yar E AM N** iki bahar önce okulun bitince bana varacaktın yar dağlar mı yollar mı E F G F E Aaa Aaa Aaa Aaa Aaa Em F G F Em Aaa Aaa Aaa Aaa Aaa Am Em F Em Gecem soğuk,odam sensiz,ümitler bitmiş Am Em F Em Kadehimde şarap bitmiş,hayalin gitmiş Em F G F Em Aaa Aaa Aaa Aaa Aaa Am > Dağlarmı yollarmı denizler mi engel > Em > Neden neden gelmez oldun > NAKARAT*2 F > Eller mi diller mi sözlerim mi engel > Em F Em > Neden neden gelmez oldun > SOLO:Am-Em-F-Em-F-Em Am Em F Em Zaman durdu,gökyüzünden yıldırımlar düşerken Am Em F Em İçimdeki yağmur dindi,yoruldum beklemekten Em F G F Em Aaa Aaa Aaa Aaa Aaa zor aşk Em Haber saldım dörtbir yana Am Karanfiller susuzz kalmış Muhabbete dost aradım C G Em Bu şehri periler sarmış Am Em Bitip tükenmez sigaram Am Em Ciğerim nefessiz kalmış Am Her şey yalan olsa bile C G Em En güzel aşk zor olanmış Em Söyle bana güzel kadın Am Her şey yerli yerinde mi Bırakıp gittiğin gibi C G Em Deniz mavi gök yeşil mi alışamadım Dm A Dm Zaman akar, zaman gider bir sıkıntı biner bedenime Dm A Dm Her dakika ve her saniye çırpınır yüreğim hasretine Gm Dm Şu insanlar arasında yapayalnızım yalnızlığım sensin Gm Dm Uzaktan da olsa konuş konuş benimle bak gelecek sesin A Dm A Dm Alışamadım ben bu kente alışamadım sensizliğe Dm Soluduğum bu şehir artık banim değil A Dm O gölge veren ağaç artık burada değil Bildiğim güzellikler yabancılaştı bana A Dm Göklerde parıldayan benim yıldızım değil Gm Dm Şu insanlar arasında yapayalnızım yalnızlığım sensin Gm Dm Uzaktan da olsa konuş konuş benimle bak gelecek sesin A Dm A Dm Alışamadým ben bu kente alışamadım sensizliğe |
||
|
||
| kaçış Dm Am Yine sabaha vardım Dm Am Aynı yüzleri gördüm C Bb-Am Bb-Am Ne yaptıysam aklımı kaçıramadım,kaçıramadım Dm Am Yalan gerçek başımı aştı Dm Am Usanmadan aradım aşkı C Bb-Am Bb-Am Buldum ama senden çok uzaktı vazgeçemedim,vazgeçemedim Am Bb Bir oyuncak gemi yaparım Am Dm Kara kara sayfalardan Am Uçak yaparım C Alır seni uçarım Bb Am Giderim bu diyardan Bb Am Giderim bu diyardan. |
||
|
||
| kızılcıklar oldu mu Am Dm Kızılcıklar oldu mu selelere doldu mu hey Am Dm Gönderdiğim çoraplar ayağına oldu mu Dm Bb Am Dm Bb Am Mendili eline mendili verdim geline Dm Bb Am Kara kına yollamış yar benim ellerime Am Dm Am Oooof ooof oooof ooof Am Dm Fistanı mor dallı þu kızı kaçırmalı Am Dm Kız pek güzel ama anası olmamalı Dm Bb Am Dm Bb Am Mendili eline mendili verdim geline Dm Bb Am Kara kına yollamış yar benim ellerime Am Dm Am Oooof ooof oooof ooof Am Dm Yaylı gelir Keşan'dan dingil çıkmaz başlıktan Am Dm Şu köyün oğlanları evlenemez açlıktan Dm Bb Am Dm Bb Am Mendili eline mendili verdim geline Dm Bb Am Kara kına yollamış yar benim ellerime Am Dm Am Oooof ooof oooof ooof |
||