Yaramazadam (Arşiv Ana sayfa) => Magazin & Astroloji

Konu: Burclara göre sevgiliye hitaplar

Sayfa: [ 1 ]

boxcigar 25.07.2007 02:29:49
KOÇ
Canim benim. Ya benyerim senin o duygusal , mütevazi, ince, anlayis yumagi duygularini!Sen seçildinde mi gönderildin bu dünyaya. Bir insan bu kadar mi düzgün,bu kadar mi programli, bu kadar mi anlayisli olabilir.. Bu koçlar varya, IQ seviyesi yüksek insanlarin burcudur. Dost insan, güzel insan.Insan gibi insan. Allah seni basimizdan, yanimizdan eksik etmesin. Iyiki varsin! Allah herkese koç gibi dostlar nasip etsin insallah. Bitanembenim, canim canim...

BOGA
Ayybenim güzeller güzelim. Bu bogalar var ya dünya tatlisi, yer gökharikasi, seker mi seker insanlardir. Bal bunlar bal. Bunun sohbetinedoyum olmaz. Iyi sevgili, iyi arkadas, iyi,iyi,iyi,...... say saybitmez bunlar. Hatta bak yazmayayim dedim, ama dayanamayacagim vesizinle de paylasacagim bu gerçegi. Biliyor musunuz ki sizler; "bir koçbir dünyaya bedeldir"... Onlar sanli burç aleminin, yere göge sigmaz,harikulade burç gurubudur.

IKIZLER
Haltetmis sana iki yüzlü diyenler. Onlar seni çekemiyorlar. Rahatligin, herortama uyum saglayisin, pratik zekan... Taaa biii ki kiskanirlar senisekerim. Kim senin gibi kadar özgüven sahibi olmayi istemez ki. Senhiçbir zaman unutma ikizler, seni hayatin boyunca çekemeyenlerolacaktir. Sen hiç takma o güzel kafani onlara. Sen burçlarin ensevimlisisin. Adin ikizler ama, sen bitanesin.

YENGEÇ
Allahseni yaratti, melekleri niye yaratti. Ya kardesim nedir bu zerafet,karizma... Sen miknatis misin nesin? Bir insan her girdigi ortamda bukadar ilgi çekmeyi nasil basarir. Hem de hiçbir çaba bile sarf etmeden.Yoksa sen mükemmelligin es anlami misin? Kim istemez annesi yengeçburcu olsun, esi bir yengeç burcu olsun. Sen var ya olmazsa olmazsin.Burçlarin bas tacisin.

ASLAN
Heytbee.. gözümüzün senligi, gönlümüzün nuru. Afet-i devran, mükemmel-icihan. Aslan mi bu aslan. Senin kadar aynalarla barisik olan var mi sudünyada. Sen ki güzelligin simgesi, yer yüzünün günesi. Senin bütünfallarinda nazar çikacaktir. Mümkündür. Baska mümkünati da yoktur.Allah seni kem gözlerden korusun insallah, emi?

BASAK
Merhametlimbenim. Karincayi bile incitemeyen, hassas , sevgi dolu, güzel basagimbenim. Efendiligin simgesi, kibar insan. Seni varya anlatacak kelimebulamiyorum. Nesin sen? Yoksa kanatsiz bir melek mi? Herkesin iyiliginidüsünen, verici , vefakar basak. Senin adin basak degil, barisin ,temizligin simgesi beyaz güvercin olmaliydi. Neyse canim üzülme. Bizbiliyoruz ya yeter. Üzülme tamam mi? Beyaz güvercinim benim.

TERAZI
Haysana dengesiz diyen o dengesizler. Ben onlara ne diyeyim bilmiyorum ki!Yahu sen olmasan varya, su insanoglu soyunda bir eksiklik bir yitimolurdu. Sen dengesin insanlik için. Alem buysa kral sensin. Sensusarsan bir neden, konusursan ayri bir neden vardir. Marifetli,kabiliyetli, en artili burç sensin. Senin üstüne burç taniyan,megalomandir. Söylesene senin üstüne burç mu vardir? Ben ki sahsifikrim, senden iyisini bilmem, tanimam, görmem.

AKREP
Herkesbir akrep olarak dogmayi isterdi inan bana. Güzel gözlerin, gururun,albeninin temel tasi akrep. Senin kadar hayatina hakim, senin kadaryaptigi isin arkasinda durabilen kaç kisi kaldi artik. Allah seninsoyunu eksik etmesin. Sen ki, bir bakisiyla buzlari eritebilen, insanasenin için Ferhat olup daglari delmeyi istettirebilen insan. Kimdemisse sana fesat diye, onlarin hepsi...... Neyse, yine açtiracaklaragzimi. Senin güzel gözlerin bile yeter o kiskançlara. Sen görmezden,duymazdan gel o fesatlari.

YAY
Kainatinbir burcu olsa , kesin yay olurdu. Sanatkar, vefakar, dogru dürüstinsan dedikleri sen olsan gerek. Ýçinde bir tek yay olmayanbir arkadas grubunu, ugruma ölecek olsalar bile tanimam ben. Seninheyecan budalasi oldugunu sanan bir grup kendini bilmez, senin o insanahayat veren enerjini çekemeyenlerdir. Burçlar aleminin kozmikmucizesisin sen. Senin havan bile yeter güzelim. Çatlasinçekemeyenlerin.

OGLAK
Sanainatçi diyorlar diye üzülme. Onlar senin istikrarina giptayla bakip,senin yarin bile edemeyen kisiler. Dürüstlük senin burç genlerinde var.Bütün alimler, bilginler genelde oglaktir. Oglak burcu olmak bile, tekbasina bir sereftir. Hatta oglak burcu olarak dogamamis kadersizleriçin, oglak burcunu birinci dereceden akrabasi olmak bile ayri birsereftir. Sen kivrak zekanla, zaten her zaman bir sifir öndesin.

KOVA
Hepçevresindekileri düsünen, insancil duygulari fazla gelismis, sevgi dolukovalar. Allah sizin iyiliginizi versin emi? Ayol bu ne vericilik, bune genis bir yürek öyle. Sana sabit fikirli diyenler, senin herfikrinin bir cevher oldugundan habersiz mi? Esitlik senin için ne kadarönemli. Ah keske herkes senin çeyregin kadar bile olabilse. Sen çokyasa emi?

BALIK
Insanlar öyleduygu yoksunu olmuslar ki, senin bu yaradilisin özü duygusalliginialaya alacak kadar saçmalayabiliyorlar bazen. Sen paranoyak degilsincanim, ince fikirlisin. Ama nerdeee, bu ayrimi yapacak kafabazilarinda. Ben senin o yanagina düsen göz yasini seviyorum, o hüzündolu bakisini seviyorum, o sevgi dolu , gizemli yüregini seviyorum.Sana sikici diyenler bogum bogum sikila insallah. Sen ferah tutkendini. Rahat ol, bosver, takma o çan çan çeneleri kafana.

burju 16.09.2007 13:19:28
ya süpeeeerrrrr bunlaaaarrrr... çok eğlenceli ne güzel iltifatlar onlar öle insan kendini özel bişi hissedio canım ellerine kollarına emeğine sağlık harikasıııınnnn

elmaa 14.10.2007 00:38:20
iyiymiş

Sayfa: [ 1 ]