DOĞU$TaN KATIL
22 EyLuL 1982 Yeni NesiL Gibi Kesin Sesinizi Doguştan KatiL oLmak Benim Kaderim Bu yoLda yoLuma Cıkan Herkezi Ezerim..! KaranLık oda`da o gece bir bebek doğdu AğLıyordu Herkez Bağarıyordu Erkek Oldugu Duvarlar yerler heryer kanla doLdu çünkü o gece havada karada azıLı bir katiL Dogdu yani-Ben Binkere öLdüm öLdürdüm hiç kimseyi dinlemeden Her seferinde önce davrandım AzraiL`den Doğduğum gün öLdürmeye başLadım Akmadı gözyaşlarım Soguk ve YağmurLu gecelerde Hep tek ba$ıma DoLa$tım içimden öLdürmek geLiyor Canım Kesmek istiyor Kesip Biçip Tak TaK Takmak herkezi deşmek istiyor ßaßam Kasap oLmamı önerdi ßeni DeLi ederdi Hergün ßa$ımın Etini yiyip Hergün kafamın Etrafında Dönerdi Ama Artık Dönemiyor gittiği yerden geri gelemiyor çünkü O artıK bir öLü Toprağın Altında GömüLü Soranlara Diyorum i$gezisi TatiL Kendim içinde DOĞU$TAN KATIL 5,5 ßuçuk ya$ında BabaAnnemin Gözüne $i$ Soktum UfacıK bir WeLettim daha Küçücük bir CocuKtum 7 ya$ında Sobayla AnneAnnemi yaKtım SaatLerce Oturup Onun yanan KüLLerine Baktım. hahahaha) Hep ArkadaşLarımın Suratını Dağıtırdım Kardeşimin EşyaLarını Kafasında Parçalardım Evet Ben Manyaktım Önüme GeLene Pu$tLuk Yaptım Önüme çıkanı geberttim Hayatlarını kararttım hergece ben başka adamı başka kadını yaktım Sonra bakTım Her önüme GeLene tak tak tak TaKTım Ne oLuyor bana böyle hiçbirşey anlamıyorum öLdürmek Çok Hoşuma gidiyor Kendimi durduramıyorum $eyTaN Diyorki Herkezi öLdür Gebert Merhamet Gösterme Canın istermi Acıma gebert Evet Sen piLotsun ben KatiLLerin En Sonuncusu Bütün ZamanLarın En iyi Santranç Oyuncusu öLüm oyunu bu Duramam Artık Can aLmak Kanıma işLemiş ben DOĞU$TAN KATILIM Sonradan Yeti$memi$.. Kara Kara Düşünüyorum nasıL öLdürürüm diye KabusLar Görüyorum birgün geberip gidecem diye Yoktu içimde hiçbir Zaman tekbir DOGRU nekadar Kötü oLsamda ALLAH`ım Sen Beni Koru.! Banada Onada inanma Dünya Çok Kötü Herkez Herkeze tuzak Kuruyor DikkatLi oL koLLa G... Dışardaki bütün insanlar Kendilerini seçiyorlar BaşkaLarını Sömürüp Kendi KaN`Larını içiyorlar asLında bu Dünyadaki Herkez birer WampiR TıpkI BeniM Gibi DOĞU$TAN KATIL.!!!!!
|